VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kroppskomplex efter förlossning

Det är väldigt vanligt med kropps komplex efter graviditet och förlossning tror jag. Kroppen förändrats mycket när en kvinna blir gravid och det tar längre tid att komma tillbaka till normalstorlek än vad det tar att växa och bli höggravid. Det finns de kvinnorna som blir slanka samma vecka som de har förlöst sitt barn. De har tur. Sedan finns det vi andra kvinnor som måste träna hårt och anstränga oss väldigt mycket för att kroppen ska bli normal igen. Jag är en av dem och nu är det 7 månader sedan jag födde James och jag har gått ner 20 kg. Det var mitt mål efter förlossningen och nu när jag har gått ner 20 kg så vill jag komma i ännu bättre form för det vet jag att jag kan. Jag älskar att ha mål framför mig som är realistiska att nå. Vikten är inte så betydelsefull för mig. Det som betyder mest är att jag trivs med mig själv när jag tittar in i spegeln hemma. Jag har insett att jag inte kommer se ut som jag gjorde innan jag hade några barn men jag kan förändra vissa saker.

Det jag fokuserar på är mage, lår, rumpa och bröst. De behöver ändra form. Tyvärr är det svårt att träna upp brösten så dem blir stora och fina haha. En vacker dag efter jag hade slutat amma James så försvann mina bröst. Jag väntar fortfarande på att de ska komma tillbaka haha! Min rumpa blev platt efter två graviditeter på raken. Den jobbar jag hårt med… Låren har minskat i omfång med tiden och jag ska fortsätta som jag gör nu. Jag kan berätta mer om min träning i ett annat inlägg samt ge er en uppdatering om måtten samt bilder på hur jag ser ut, det var mer än 1 månad sedan jag visade er nu.

Än så länge får ni nöja er med min nya YouTube video om just kroppskomplex. Där berättar jag mer detaljerat hur jag har känt och vad jag känner om min kropp idag. Klicka på länken nedanför så kommer ni dit. Glöm inte följa min YouTube kanal ”mammaochpappablogg” och ”gilla” mina videos. KRAM!

Kroppskomplex

20170117124706


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna