VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sockersugen

Eller inte? Ibland äter jag sötsaker bara för att jag kan fastän jag inte vill, det gör säkert många av er också! I eftermiddags var jag hungrig, jag hade inte ätit lunch men barnen hade såklart fått mat som alltid. Jag åt upp en av mina nedfrysta kakor som var doppad i choklad. Det blev min lunch. De kakorna är väldigt goda, tur jag kan baka, eller inte… det får mig att äta mer. Efter kakan hade smält så var jag småhungrig tills Anton kom hem vid fyra tiden. Jag höll hungern borta genom att äta Dumle. Inte en bra idé men jag orkade inte göra mat till mig själv. Barnen hade skrikit på mig länge och när de äntligen sov ville jag inte spendera den ynka tiden på att stå vid spisen!

Ikväll började träningspassen som jag gick på innan jul. SUPERKUL! Jag har nu kört slut på mig under ett pass med styrka och kondition. Jag är tillbaka på noll kan vi säga för nu är Dumle-bitarna och kakan borta! Jag kommer sota för det dem nästkommande dagarna för då kommer jag dras med träningsvärk. Det kommer vara extrem värk också för att det var uppehåll under jul och nyår i tre veckors tid.

Även fast jag unnar mig när jag inte borde eller när jag faktiskt inte vill (konstigt nog) så är det helt okej för MIG om jag samtidigt rör på mig. Jag vill röra på mig och hålla styrkan i mina muskler stabil samtidigt som min kondition inte blir alltför dålig. Jag är helt okej med det livet. För som en tjej sa som jag känner så är det ingen mening att leva hälsosamt om man inte unnar sig. Jag lever precis så! Vad vore livet utan choklad liksom?

Kram och god natt kära vänner <3

förlåt om jag gör några av er sugna nu 😉

5


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna