VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

6 månaders kontroll

Idag är James 6 månader. Vi har därför varit på BVC för läkarkontroll samt för vägning och mätning. Jag fick åka själv med barnen. Det händer väldigt sällan, typ aldrig för vi brukar pricka in besöken när Anton inte jobbar men nu innan jul blev det svårt. Jag är alltid nervös när jag ska iväg själv med båda barnen och när vi har en tid att passa! Jag är sämst på att passa tider. Innan jag fick barn var jag inte det men nu, sedan James kom är det otroligt svårt måste jag säga. Det är alltid problem med att hitta parkering när jag åker bil och när jag ska ta bussen är det svårt att komma ut i tid. Jag försöker vara så väl förberedd det bara går men alltid glömmer jag något och nästan alltid blir ungarna otåliga.

Nåja, bussresan vi tog dit och hem gick toppen. Vi inhandlade även den sista julklappen samt en tröja till Chloéy som hon ska ha på julafton. Väl på BVC gick det också bra. Vi kom dit tidigt för en gångs skull och lekte lite. James sov så jag la honom på ett täcke på golvet.

James väger 8750 gram nu och är 70 cm lång. Sist vägde han 8190 och var 67,5 cm lång. Han växer i überfart och är snart ikapp syrran på längden. När James föddes vägde han 3246 gram och var 50 cm lång. Vilken skillnad haha!

Jag kan ge er en uppdatering om vad han kan och så också. Det är alltid kul att skryta lite om barnen haha. James är en väldigt pigg kille som ska vara MED hela tiden. Han vill inte bara ligga ner längre. Om vi lägger honom på rygg vänder han direkt till mage, det är där han trivs. Han är super glad och skrattar väldigt mycket och det har han gjort sedan han var väldigt liten men nu tycker han det är roligt att busa. Storasyster Chloéy gillar han att leka med. Det är mest hon som leker med honom och springer omkring och hämtar saker som han kan leka med. James räcker sig efter henne och får ibland grepp om hennes napp eller något annat men det tycker bara Chloéy är roligt. Det är inga större bråk mellan dem ännu. Chloéy är mest nyfiken på James och ska känna och klämma vilket han inte gillar alla gånger.

Vi började ge James gröt för några veckor sedan och nu tycker han det börjar smaka gott. Tyvärr har det blivit att vi inte har gett honom varje dag men det är en ny rutin vi ska vänja oss vid. Han har även fått smaka annat som morotspuré (som han inte tycker om), päronpuré, banan och potatis.

20161206_112826

Nu är ni noggrant uppdaterade men vill ni veta något annat så är det bara att skriva en liten kommentar. Jag är tillgänglig på mejlen hela tiden också. ([email protected])

KRAM


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna