VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förskoleplats

Nu har vi fått besked. Vi har fått besked från en förskola vi inte ansökte till…. ”Förskolan Vasavägen” heter den. Nästa vecka på tisdag är det öppet hus och vi ska dit för att se oss runt.

Jag har ringt och pratat med kvinnan som tar hand om kösystemen för barnen som ska börja förskolan. Jag klagade över att vi fick en som är långt ifrån men den tillhör tydligen ”norra området” där vi räknas in. Jag blev inte alls sugen på att sätta Chloéy i någon förskola när jag läste brevet men efter samtalet, lite gnäll och en diskussion med Anton så kom vi fram till att hon måste gå till förskolan vi inte har ansökt en plats på.

Chloéy är rastlös och älskar att leka med barn. Hon kommer utvecklas ännu fortare om hon börjar på en förskola så det känns inte rätt att hålla henne hemma bara för att jag och Anton är kräsna. Vi kommer ansöka om en plats till den som ligger ett par minuter härifrån och enligt kvinnan i telefonen som jag pratade med så finns det möjlighet att få en plats där i augusti nästa år.

Så i januari kommer Chloéy skolas in vare sig vi vill eller inte. Vi är ju vana att ha henne hemma men det ska bli skönt ändå. Jag kommer kunna vara hemma med James ensam en månad om allt går enligt planen. Det skulle vara mysigt att få vara med honom själv och bara fokusera på honom här hemma. Det kommer gå bra det här!

Kram! 

20161027151349


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna