VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

James magknip

Uppdatering:

-JAMES BAJSADE AV SIG SJÄLV IKVÄLL, UTAN NÅGON HJÄLP ALLS. JIPPIE!!

James har ju haft ont i magen sedan några veckor tillbaka. Det går upp och ner för vissa dagar är bättre än andra. Ibland skriker han högt och länge för att han har ont och då känns det hemskt i mitt mammahjärta. Det är så synd om honom, han är ju så liten. Sist han bajsade var förra helgen så det var skönt att det äntligen kom av sig självt.

Hans stora problem är gaser och det kommer nog mestadels för att han inte bajsar så ofta. Vi fick ge Resolux efter nästan två veckors tid utan en enda bajsblöja men efter det intaget av medicin i rumpan bajsade han tre blöjor under en halvtimme stackaren…

Vi har gjort allt vi kan och vi följer alla råd från BVC. Han får två olika slags droppar. En som heter ”Minifom” som tar sönder gasbubblorna. Han får tio droppar på sked inför VARJE måltid så den tas ofta. Vi fick även råd att ge ”Sempers magdroppar” som ger en normal balans i magen och tarmarna. James har en omogen mage för att han är nyfödd så de dropparna ska hjälpa till att få en normal bakteriekultur. Han får fem droppar en gång per dag av dem.

20160804_230045

 


Vi har varit och handlat rekordmycket på apoteket de två senaste veckorna. Närmare 1000 kr. Nästan bara till James. Det är dyrt med medicin och andra små hjälpmedel de säljer så det kommer man inte billigt undan. Huvudsaken är att James förhoppningsvis inte kommer ha lika ont. Det borde ha gjort någon inverkan fram till helgen för vi började ta dropparna för flera dagar sedan.

Utöver medicinering har vi testat andra saker också (det gjorde vi innan vi behövde ge honom något annat). Jag tänker på magmassage som fungerar väldigt bra men som tyvärr inte var tillräckligt. Sedan provade vi med pysventiler men det hjälpte inte heller tillräckligt. Jag är nöjd så länge James inte skriker konstant hela dygnen för då har han iaf inte kolik. Det måste vara jättejobbigt! Det känns alltid lite bättre när man tänker på hur det hade kunnat vara…

Kram kram


20160804_222401


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna