VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Städa, gå i trappor, ha samlag etc.

DET HÄR ÄR MINA FÖRSÖK TILL ATT FÅ VATTNET ATT GÅ
ALTERNATIVT ATT VÄRKARBETET SKA SÄTTA IGÅNG:

1. Gör hukningar när jag känner av en förvärk. Jag sätter mig på huk och gungar fram och tillbaka för det ska göra så att barnet glider ännu längre ner. Jag har inte fått mer förvärkar trots mina försök, det har känts obehagligt att bebisen ligger så långt ner så det buktar ut vid rumpa och mellangärdet.

2. Dammsugit och städat. Jag har tagit initiativet att dammsuga dem senaste gångerna. Jag är väldigt noggrann och tar verkligen ut rörelserna men det har inte fått någon effekt heller mer än lite ryggont.

3. Förra veckan testade jag min mammas råd om att putsa fönstren. Hennes vatten gick med min äldsta lillebror när hon gjorde det i dem sista veckorna. Jag skulle somna för natten men kom inte till ro och fick för mig att göra ett försök. Det var mindre ansträngande än vad jag hade hoppats på… Vi har inte så många fönster och även fast jag bara är 1,60 meter kort så nådde jag upp hela vägen utan att använda mig av vår pall. Jag klättrade upp på pallen ändå för att få mer rörelsearbete men det hände ingenting.

4. Jag sitter mycket mer ner på mattan med Chloéy och leker aktivt (även fast jag inte orkar och är alldeles för tung). Jag jagar henne och dansar med henne. Det har fått lika lite effekt som allt annat.

5. Samlag. Förra veckan fick jag nog och sa till Anton att vi måste testa. Vi har inte haft samlag sedan v.28 p.g.a. läkares order eftersom Chloéy föddes tidigt. Vi har varit väldigt duktiga men jag hade fått nog och ville se om det fungerade. Tyvärr fick jag inte ens lite mensvärk. Vi hade båda stora förväntningar kring sexet i övrigt men fy vad dåligt det var haha! Jag är stor som en kossa och hur osmidig som helst.

6. Gå i trappor. Jag skrev det i förra inlägget. Jag gick upp och ner för vår trappuppgång 20 gånger totalt. Det som hände var bara att jag fick ett helvetes flås och lite mjölksyra i vaderna.

JAG HAR MISSLYCKATS MED ALLA MINA FÖRSÖK. LILLEN KOMMER NÄR HAN VILL KOMMA. HAN KOMMER SÄKERT NÄR DET PASSAR SOM MINST OCKSÅ. JUST NU PASSAR DET NÄR SOM HELST FÖR VI HAR INGENTING VIKTIGT FRAMFÖR OSS. JAG KOMMER SÄKERT HINNA BÖRJA MED ETT NYTT PROJEKT FÖR JAG HAR SÅ LITE TÅLAMOD. MITT FÖRRA PROJEKT VAR ATT ANORDNA LOPPISEN MEN HAN LYCKADES STANNA KVAR I MAGEN. JAG HAR EN NY IDÉ OCH VI FÅR SE HUR JAG TAR MIG AN DEN.

KRAM

20160613_103559


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna