VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chloéy 11 månader

Chloéy är snart 11 månader gammal. Nästa månad ska vi fira hennes allra första födelsedag. Fast egentligen blir det hennes andra. Hennes första födelsedag firades när hon föddes, då hon var noll år. Nu ska vi snart fira att hon blir 1 år gammal.

20160613_131423

Vi har tänkt köpa en liten minipool och bollar som hon kan ”bada” i. Ni vet sådana bollar som Mc Donald’s hade för tio år sedan. Hon älskar nämligen att leka med bollar i olika storlekar och då är det en superbra present till henne. Det räcker nästan med det för hon förstår inte så mycket ändå. Hon har ingenting att jämföra med heller så hon blir glad hur och vad vi än gör den dagen : )

Chloéy har inte lärt sig att gå ännu men det är inte långt kvar. Hon kan ta ett steg och det gör hon på eget bevåg men direkt efter det steget slänger hon sig mot soffan. Hon får träna i sin egen takt, vi skyndar inte på något.

20160613_131405

Jag märker hur smart hon har blivit den senaste tiden. Hon förstår så mycket mer än vad vi vet. Jag märkte häromkvällen att hon förstår precis när jag tänker lägga ner henne i sängen dem gångerna hon inte vill ligga still i min famn vid läggdags. Så fort jag kom i närheten av hennes rum där hon sover så la hon snabbt huvudet mot mitt bröst och låtsades vara snäll. Jag testade henne och gick några varv för att se om hon gjorde samma sak och det gjorde hon. Jag kan inget annat än att skratta åt henne när hon gör så, hon är ju så söt och så himla smart. Hon är världens goaste tjej. Klagar sällan och leker självständigt på dagarna. När hon vill sova middag kommer hon med nappen i munnen och snuttefilten i den ena handen om hon har lyckats hitta den. En dag hade hon krypit hela vägen in till sitt rum, tagit snuttefilten som låg i hennes spjälsäng och sedan krypit tillbaka till mig som satt i soffan under tiden hon var på vift. När hon kom fram så var det så tydligt att hon ville sova. Hon är för go!

Chloéy älskar att dansa och därför har vi musik på varje dag stundvis. Ni kan klicka på länkarna nedanför för att se henne dansa.

Dans 9 månader

Dans 10 månader (kort video)

20160613_163124


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna