VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gravid v.36

Jag har varit gravid i 35 veckor och 2 dagar när den här dagen är slut. Jag gick alltså in i v.36 för två dar sedan men det är enklare att hålla koll på veckorna med veckobyte på måndagar

: )

2016-05-23_11.21.42

SYMTOM

Värk i fötterna. Beror lite på vad jag gör om dagarna men även fast jag tycker att jag har tagit det lugnt så kan det göra väldigt ont på kvällen när jag lägger upp fötterna på soffan.

-Fortsatta flytningar. Mest på morgonen.

Förvärkar. Har inte det varje dag. Hittills har jag haft det en gång på riktigt där dem varade i flera timmar.

Humörsvängningar. Dem är väldigt tydliga nu så jag kan själv reagera precis efter att jag rytit åt någon, främst Anton och då undrar jag vart det kom ifrån. Jag är åt andra hållet ibland också och kan bli jätteledsen över små saker som är stora för mig.

20160523_100412

I övrigt mår jag bra. Jag är ”lagom” pigg och tar mig igenom dem flesta dagarna utan att behöva vila middag. Jag får tacka Chloéy för att hon sover hela nätterna.

Jag är vemodig inför barnets ankomst. Jag längtar jättemycket och vill att han ska komma idag samtidigt som jag kommer på saker att göra färdigt innan han kommer varje dag så då kan han stanna lite till. Jag är både extalterad och nervös inför förlossningen. Mest nervös över hur allt kommer starta. Ska vattnet gå? Kommer jag blöda? Eller ska det börja med värkar? Vem vet?!

Snart är du här <3


Kommentarer


  1. Carina 23 maj, 2016 on 20:50 Svara

    Hej jag följer dig här på bloggen tycker de är en mycket fin blogg du har å så docksöt liten dotter ni har. Tycker att magen din har sjunkit ner mycket ett bra tecken på det närmar sig.

    • mammaochpappablogg 23 maj, 2016 on 21:53 Svara

      Hej! Men så roligt att du läser bloggen 🙂 Tack för din komplimang!
      Ja magen har sjunkit en del så vi hoppas att det sätter igång snart 😀

      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna