VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

9 månader inatt kl.02.09

Inatt blir Chloéy 9 månader. Så idag för 9 månader sedan väntade vi på att jag skulle bli igångsatt. Det skedde inte försen vid 17.00 på eftermiddagen. Jag hade ingen aning om vad jag hade att vänta mig. Smärta, lycka, oro och en massa kärlek!

Det har hänt så mycket med Chloéy den senaste tiden. Det går fortare ju äldre hon blir för jag hinner inte med. Förut har jag känt att jag har hunnit följa hennes utveckling men nu lär hon sig nya saker hela tiden som hon visar helt plötsligt. T.ex. så har hon just lärt sig att krypa! För ett par dagar sedan tog hon några krypsteg, nästa dag inne på badrumsgolvet kröp hon runt haha! Så häftigt.

20160416_155406

Hon älskar att stå upp och gå runt saker hon håller sig i. Ibland släpper hon taget och hon trillar flera gånger per dag men på så sätt lär hon sig. Det går inte lämna henne själv långa stunder eftersom hon ställer sig upp mot det mesta. Snart ska vi gå igenom alla hyllplan i hennes nivå och rensa bort saker som kan vara en fara eller bara ömtåliga.

20160416_155439

Hon kan inte sova middag i vår säng längre för det är en alldeles för stor risk att hon trillar ner. Hon säger inte alltid till när hon vaknar, istället så sätter hon sig upp och börjar krypa runt så det skulle bara vara en tidsfråga innan hon faller ner. Vår säng är extra hög också så det blir inget roligt fall. Spjälsängen blir en jättebra sovplats. Då vet vi var vi har henne 🙂

20160416_155407

Hon har fått en egen personlighet och det har jag märkt av tydligt den senaste månaden. Hon förstår vad hon gör och vad hon och vi är. Vem som är mamma och pappa och hon utnyttjar det till fullo. Hon är så envis och kan vara riktigt busig. Det är så roligt att hon har blivit ett eget jag, hon är verkligen en liten minimänniska nu. När dem är små spädbarn så bara ligger dem där och sover för det mesta, det händer knappt någonting. Det enda man gör är att mysa med dem förutom att tillfredsställa dem grundläggande behoven såklart. Det är en helt annan sak när dem blir några månader äldre.


Kommentarer


  1. Diana - "La madre" 21 april, 2016 on 08:49 Svara

    hihi vad söt hon ser ut, grattis C på 9 månaders dagen. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna