VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mvc Besök V.31

2016-04-20_17.30.01

Idag var det äntligen dags för Mvc besök som har blivit framflyttat flera gånger. Såhär såg allt ut idag:

Mått livmoder: 30 cm

Blodtryck: lite lägre än mitt vanliga men det var okej enligt barnmorskan. Jag har känt av det här med extra trötthet, hängighet och jag har haft lite hjärtklappning men inget farligt.

Blodsockernivå: bra som alla gånger förut

Järnvärde: bättre än senast och det var tur det för jag har ätit järntabletter i några veckor och ska fortsätta med det lite till.

Bebisens läge: huvudet låg neråt idag, tack för det. Han låg i tvärläge sist vilket inte gjorde något men jag var orolig att han inte skulle ha flyttat sig nu men det har han definitivt gjort. Vid nästa besök ska han ha fixerat sig och bör därför ligga med huvudet nedåt då också.

I övrigt känns allt bra, inga större funderingar. Jag är redo för det här barnet efter mycket om och men fram och tillbaka från första dagen vi fick veta att jag var gravid. Det känns verkligen som att det kommer gå ”normalt” till den här gången och att han kommer stanna inne längre än storasyster Chloéy som kom i v.33+5 (jag har skrivit 33+6 i andra inlägg men i journalen står det 33+5 om ni undrar varför jag ändrar siffrorna).

20160420_114016


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna