VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trött på att vara gravid

Nu är det nästan bara jobbigt.. Det är inte så konstigt tycker jag för jag var bara ”icke gravid” i två månader efter förra förlossningen. Det känns som jag har varit gravid i två år men i själva verket är det ungefär 1,5 år när detta är över.

Jag är trött på många saker. Att må dåligt. Att ha en stor kula i vägen när jag normalt sett är väldigt smidig och tar mig förbi det mesta utan problem. Jag är trött på att vara extra trött och inte ha så mycket ork till något vissa dagar. Att inte kunna ha skönt sex är jobbigt och just nu ska vi undvika det helt för att inte riskera en tidig födsel. Jag är riktigt less på det eviga kissandet som blir värre och värre ju större bebisen blir, trycket nedåt ökar och han blir starkare och sparkar rakt mot blåsan.

Jag hann inte sakna gravidmagen jag hade med Chloéy innan jag fick tillbaka samma kula med den nya bebisen. Därför har jag tröttnat lite fortare på att vara gravid nu.

Det har inte varit lika många fördelar. Jag får ingen extra uppbackning eller andra gravidtjänster den här gången. Tråkigt men sant. Jag får tvinga Anton massera mig ibland. Det blir mycket gnäll från mitt håll för att jag förväntas göra mycket här hemma som jag inte orkar längre, men ändå tjatar han på mig. Jag får ignorera det tills den här graviditeten är över och nu är det inte långt kvar 😀

20160419_170903


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna