VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hon tar sig framåt

Snart är den ”lugna” tiden över… Det dröjer inte länge försen hon kan krypa men hon har precis börjat ta sig framåt på något sätt ändå. Hon sitter stadigt och böjer sig framåt tills hon kommer på mage. Sedan sätter hon sig upp igen och ålar lite samtidigt. Vips så har hon kommit fram till tv bänken.

Det finns så mycket saker hon kan riva ner som vi snart måste flytta högre upp. Vissa saker går inte flytta, såsom tv boxern som sitter i ett väl synligt fack i tv bänken.

Tv bordet vi har väger knappt någonting så det välter hon utan problem och det är bara en tidsfråga innan hon får det över sig. Vi flyttar runt det hela tiden för att minska riskerna men när hon vill till bordet så kommer hon dit.

Att stå lutad mot soffan är nya grejen, det roligaste som finns just nu. Hon blir arg när jag inte hjälper henne upp. Skönt att hon är lättroad men det blir tradigt i längden. Det är mycket kläng och häng på mig, jag är hennes klätterställning men jag försöker att inte vara det genom att sitta en bit ifrån. Det går sådär..

Jag ser en tid framför mig när hon trillar ofta för att hon ska upp på allt och jag kommer inte få någon ro alls.

Menmen, det löser jag det också

Kram

20160408_094554


Kommentarer


  1. valuesoflife 8 april, 2016 on 14:18 Svara

    Men såååå söööööt hon är!!! Hur gammal är hon? Min tjej är 4 månader imorgon så snart är även lugnet över för min del med 😉

    • mammaochpappablogg 8 april, 2016 on 22:10 Svara

      Tack så mycket 🙂 🙂 🙂
      Snart 8,5 månader gammal! Ja efter fyra månader börjar dem röra på sig betydligt mer 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna