VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

8 månader gammal

Den 22:a mars blev Chloéy 8 månader och jag tänkte uppdatera er med vad hon kan nu!

Att komma från rygg till mage är inga problem, hon rullar runt som bara den ibland. Jag hittar henne flera meter ifrån där jag såg henne senast när jag vänder mig bort en stund.

Hon kan inte krypa men hon ställer sig på knäna som att hon ska göra det men längre än så kommer hon inte. Hon kan inte åla sig fram men bakåt kan hon.

I gåstolen kommer hon heller inte framåt men åt sidorna och bakåt där också haha!

20160330_142840

Två tänder har snart kommit upp helt där nere. Dem märktes inte av för hon var som vanligt. Däremot tror vi att det är fler på gång nu för helt plötsligt vände det och hon är super känslig, gnällig och jätteledsen.

Sömnen har nyss blivit sämre. Det är jättesvårt att lägga henne på kvällen men dagarna är okej. Det beror förmodligen på tänderna. Hon sover hela nätterna som hon alltid har gjort och det är vi superstolta över! Hon kan vakna väldigt tidigt ibland bara men ofta somnar hon om efter en flaska ersättning eller så sover hon en rejäl tupplur på förmiddagen.

IMG_4547

”Mamma” säger hon fortfarande men nu känns det inte som att hon utnyttjar ordet längre. Hon säger det när hon vill till mig, särskilt när hon är ledsen och trött. ”Dada” säger hon ibland men det vet jag inte riktigt vad det betyder. ”Nana” är ännu ett ord hon säger men endast i samband med vissa måltider. Jag vet inte vad det betyder heller.

IMG_4573

Hon äter duktigt med mat. 5-6 mål sammanlagt. Vi provar nya rätter 1-2 gånger i veckan och efter 2:a gången hon smakar så brukar det gå att ge en hel portion gången därefter. Jag tycker hon är jätte duktig med maten, hon är nyfiken och ska testa allt!

20160325_120741

I övrigt så är Chloéy en väldigt mysig liten tjej som älskar uppmärksamhet, närhet och massa bus och lek. Det ska vara full fart tills hon blir jättetrött och vill sova en stund. Hon är nöjd med livet för det mesta och har ett leende på läpparna de flesta timmarna om dygnet.

Jag älskar dig min fina tjej!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna