VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilka egenskaper kommer Chloéy ta efter?

Det jag hoppades mest på var att Chloéy skulle få stora ögon som Anton har och det fick hon. Hennes hårfärg är väldigt svår att tyda nu när hon är lite yngre än tre månader men jag tycker den skiftar i brun, blont och rött. Anton är blond och jag är brun blond så hon borde bli blond. När han var yngre hade han vågigt hår så jag har en förhoppning om att hon ärver det också, blont lockigt eller vågigt hår. Hennes ögonfärg lutar åt mörkblå och dem är jättefina.

Chloéy liknar mest Anton i hela ansiktet, men det börjar förändras lite. Hon har fått en överläpp som liknar min men mer än den likheten finns det inte mellan oss nu. På hennes ena öra har hon en speciell form som ett jack uppe på som Anton också har och hans pappa i sin tur så det har hon också fått av honom.

Hon förändras väldigt fort nu när hon växer och det ska bli kul när hon får en mer egen personlighet även fast hon har en egen men liten vilja nu också. Egenskaper som jag vill att hon ska ärva är min envishet, självsäkerhet och ärlighet. Ifrån Anton önskar jag att hon får hans snällhet och omtänksamhet men även hans egenskap om att våga bryta från mängden och vara sig själv fullt ut, utan att tänka på vad andra tycker. Han har varit sådan sedan jag kan minnas och det älskar jag med Anton. Han bryr sig verkligen inte om vad andra tycker och det är inte lätt att stå själv ibland för att andra inte kan gå ifrån grupptrycket.

Min söndag började med en åktur till Alvesta för att släppa av syskonen som skulle med tåget hem till Stockholm. Jag saknade dem sekunden jag gick därifrån 🙁 Efter det skulle Anton till Alvesta ishall och kolla på sin lillebrors hockeymatch så jag körde hem och när jag kom fram kom jag på att jag inte hade någon hemnyckel så jag fick köra till Alvesta igen och sedan tillbaka. Efter det gjorde jag mig redo för en gå en runda som varade i lite mer än en timme. Jag passade på att ta fina höstbilder på träden och löven som jag tänker printa upp och göra en tavla utav. Tanken är att jag ska göra en likadan vid varje årstid som jag ska ha uppsatt när det är just den årstiden som bilderna är tagna ifrån 🙂 Har man inget att göra får man helt enkelt vara kreativ. Nu ska jag mysa med Anton så kram!

IMG_3567
IMG_3578
IMG_3581
IMG_3598


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna