Om mig

Hej och välkommen hit!

My heter jag, 28 år och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål.

Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

HÄR kommer du till mina inlägg!

Fota: Johnny Wohlin

Fota: Johnny Wohlin

/My Martens

9 reaktioner på ”Om mig

 1. Hej. My är en ensamstående man men har voxsna barn som är självständiga. En som optiker och en som assistent .en flicka och pojk

  1. Tja!

   Riktigt skön och supersnygg pangbrud!

   Är själv social och älskar nya projekt! 24år älskar att sporta!

 2. Hej My! Vi känner inte varandra på något sätt. Jag vill bara säga att det allra viktigaste i livet
  är du själv och din son. Blomsterföretag, dejting mm mm är förgängligt. Lägg ner precis allt och börja om från början. Lämna alla krav och sopa helt rent framför dina fötter. Först då finns chansen att hitta tillbaka till den äkta, glada, fina My. Lycka till med det allra viktigaste i ditt liv! Kram Inga

 3. Otroligt att du vägt 100kg, hur gjord du? Undrar en rund och go 50 åring, Frugan och jag har så svårt att sluta med götta.

  Mvh Joel

 4. Hej My! I slutet av maj har jag bokat en hotellnatt i Sigtuna för mig och min sambo. Har du någon resturang du kan rekommendera om vi vill gå ut och äta på kvällen?

  Läser din blogg dagligen och har gjort sen dag ett, du är bäst!

  Mvh Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *