VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mot Köpenhamn! (Äntligen)

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN! Full parkering! ??‍♀️ Taxi från term 4 till term 5??

IMG_5811

NU är vi redo för takeoff ✈️ @annatoledanobook (Vi hat REDAN kramp i mag och käk-musklerna efter alla skratt ???) vart ska detta sluta?! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kram /My Martens 


Kommentarer


  1. Lena 21 september, 2017 on 13:20 Svara

    Ha det såå trevligt och stressa inte.
    Gråt-Annas tänder ser plastiga ut , synd

    • My 22 september, 2017 on 09:56 Svara

      Men Lena? Tyckte du verkligen att denna kommentaren var nödvändigt? Att önska en trevlig resa för att sedan använda ett fult smeknamn OCH poängtera hur vida DU tycker att Annas tänder ser ut, pöl ett negativt sett.

      Nej du Lena… Det gjorde mig ledsen.

      Jag förstår verkligen inte varför så många vuxna människor (det antar jag att du är) Bara MÅSTE trycka ner, pika och ge oss på folk runtomkring. Varför? Mår man bättre själv? Är man bitter? Finns det ens någon vettig förklaring? Ibland kan ske man bara ska backa tillbaka till ”Har man inget snällt att säga, så är det bättre att ingenting säga alls” Tänk på det till nästa gång…… Detta är ingen öppen mobbning-sajt, vare sig mot Anna eller någon annan. Med vänlig hälsning, My

      • Ann-Sofie 22 september, 2017 on 10:25 Svara

        Men du My hade ju inte behövt godkänna denna kommentar och lägga ut den. Varför gör du det kan man ju undra?

        • My 22 september, 2017 on 10:34 Svara

          Jag OCH portalen lägger ut kommentera. Jag vill att man ska kunna ha ett relativt öppet kommentarsfält (ej hot, påhopp och dyl… ) Det är lixom hela poängen med en blogg…. men jag måste sätt ner foten för bullshit och mobbning!

  2. MissJ 21 september, 2017 on 16:04 Svara

    Kul med Köpenhamn! Känner du Anna sen innan eller är det en ny bekantskap?

    • My 21 september, 2017 on 19:06 Svara

      Sen 5 år 🙂

  3. j 21 september, 2017 on 16:25 Svara

    Men oj,oj My! Vad har du nu gett dig inpå, gillar du att leva farligt kanske?
    Ursäkta ,men menar ditt(host,host)ressällskap..
    Aja, ha det bra i Copenhagen.

    • My 21 september, 2017 on 19:08 Svara

      Men Yvonne! Ibland ska man kanske tänka efter innan mam talar/skriver. Har man inget snällt att säga så är det bättre att var tyst ?‍♀️ Man kan såra genom att skriva så…

    • Tina 22 september, 2017 on 08:36 Svara

      Yvonne eller vad du heter, en kommentar som är så dum så klockorna stannar.
      Vad gäller Insta, så finns det folk som är så j-la gamiga och rapporterar till en hemsk bloggbevakare som i sin tur skriver så mycket skit om människor. Det här är min åsikt, kom ihåg det.

      Kram till er Anna och My

  4. Gunilla 21 september, 2017 on 17:12 Svara

    Ha så trevligt! Tittar på Biggest loser o vilken förvandling Anna gjort!! Spännande att se Finalen sen

    • My 21 september, 2017 on 19:06 Svara

      ✨????☺️

  5. Sarah 21 september, 2017 on 19:37 Svara

    Hej fina? Synd att Anna e privat på insta ! Brukar kika in då o då ! Eller har Anna en blogg ?

    • My 21 september, 2017 on 23:43 Svara

      Du kan följa henne ☺️ Vill man kika, får man följa…?

      • Elenor 22 september, 2017 on 01:15 Svara

        Inte så lätt att följa Anna då man är blockad. Har aldrig kommenterat på hennes IG så varför jag är blockad är skit skumt men tydligen blockar hon folk för ingenting och pga av vilka man följer! Ge henne rådet att lyssna på Wahlgren och Wistams senaste podd avsnitt. Dom ger Anna riktigt bra råd!

        • My 22 september, 2017 on 09:50 Svara

          Eleonor…. ett tips från mig till dig, ”tydligen” är en generell antagning utan grunder… hur vida du är blockerad eller inte… ja, du det kan jag inte svara på☺️ Men en sak är så säger, Anna skulle knappast sitta och undersöka vem du är, villa du följer…. UTAN att känna dig för att sedan blockera dig… det händer inte ??‍♀️ Kanske är det något som du skrivit, ingen aning…. fråga Anna ☺️ (Mail, fb eller andra forum där du inte är blockerad)

          Ha en fin dag! ☺️

  6. Katarina 21 september, 2017 on 20:04 Svara

    Ha så kul!??

  7. j 21 september, 2017 on 20:10 Svara

    Jag ska tänka på det i fortsättningen, men! varför har du och Anna plötsligt (eller sen några timmar) gjort era instagram privata igen? Vad är anledningen om ni inte har något att dölja?

    • My 21 september, 2017 on 23:42 Svara

      Bra ☺️ Det tänker jag själv på ofta…. sprid kärlek, pepp och omtanke. Då får man respekt och samma tillbaka ☺️ Provat Instagram… det är bra för stetestiken ?

  8. Sandra 21 september, 2017 on 23:01 Svara

    Sista bilden är jättestor i strl när man tittar från mobilen ser bara Annas ena öga och del av jackan
    Ha det kul tjejer!

  9. Johanna 22 september, 2017 on 07:59 Svara

    Jävlar vad fräsch Anna är. Och även du såklart. Ser påhopp även här inne på henne. Som man så ofta gör tyvärr. Tragiskt. Vidrigt hur man kan mobba någon så. Ha det så roligt!!

  10. Sandra 22 september, 2017 on 10:15 Svara

    Man måste väl få ha en åsikt. Du har blekt tänderna men det ser inte onaturligt ut för det. Men sätter man på kritvita porslinsfasader på tänderna som hon gjort, då ger det som i hennes fall ett fruktansvärt onaturligt resultat som man helt enkelt inte ser bra ut. Är det mobbing?
    Nej det är rent fakta.

    • My 22 september, 2017 on 10:28 Svara

      sandra……. Vi kanske gemensamma skulle ha en vett och etikett kurs här inne? jag tror att ganska många bloggläsare skulle få sig en tankeställare då, inkl du själv.

      åsikter är helt okay att ha, det har jag skrivit SÅ många gånger och orkar inte upprepa utlägget kring det!

      Men att på 1.5 mening hinna få med ett fullt smeknamn, och en negativ kommentar om tänderna det är varken en åsikt eller fakta! Det är en bloggläsare åsikt. ingenting annat.

      Om du har köpt en ny stickad tröja hösten till ära…. och dessutom varit hos frissan och färgat håret. (tex..) tror du då att om jag inte känner dig, men ser en bild på dig visa din väninnas instgaram/fb skulle du då tycka det är okay att jag skriveri ! ”Ha en fin resa (till din kompis) men guuud vad ful tröja och misslyckad hårfärg Sandra har! så synd!”

      Seriöst? Tänk om, tänk till och knip igen!

      Varken din eller min åsikt är inte fakta (som du påstår ovan) Det är ingenting annat än just en personlig åsikt. SJÄLVKLART får man ha sin åsikt, men att kuta den i ansiktet på en människa som man inte känner? varför? till vilken nytta? För att såra? För att trycka ner? För att man själv är en osäker person som bara måste få trycka till andra? ja du… det kan man verkligen fundera på…..

      Har man inget snälla att säga så är det oftast lika bra att knipa igen!

      Jag blir så ledsen att du med fler omdömeslösa människor tycker det är okay att kasta ut sig saker till höger och vänster utan eftertanke. Vad sänder det för signaler till våra barn? nääääää vet du. Sandra jag är helt och hållet emot dig här. Detta gjorde mig ledsen att läsa……. Googla ordet fakta så ser du att det lite finns någon som helst koppling till fakta och det som pågår här inne mot Anna just nu. =(

    • lin 23 september, 2017 on 10:30 Svara

      Jag utgår ifrån att du hade kommunicerat detta till Anna personligen om du haft möjlighet ?

  11. Sandra 22 september, 2017 on 14:49 Svara

    Man kan ju tycka olika om kläder och frisyrer, där finns ju inget rätt och fel egentligen men en anatomisk del på kroppen som en tand tex ska ju liksom inte se ut sån. Likadant om du börjar operera bort revben och få en midja som har 50 cm i omkrets eller operera in bröstimplantat stora som basketbollar. Man reagerar. Är det det vi ska sträva efter?
    Hur fakta definieras är oviktigt, de flesta borde veta vad jag menar.

    • My 23 september, 2017 on 12:41 Svara

      nej sandra. Fakta är fakta. smak, tycke och DIN personliga åsikt är en annan. Om en personlig åsikt sårar någon så kan jag personligen tycka att man inte behöver säga/göra saker som sårar någon annan. MEDVETET!

  12. mia 23 september, 2017 on 16:14 Svara

    My, det är bra att du försvarar. Men om du någon gång läst det AB själv skrev i sin egen blogg så skulle du fått en chock. Hur hon svor och skällde på vänner familj och bekanta. På riktigt är det det värsta jag sett. Där kan man snacka om att prata illa om folk.

    • My 23 september, 2017 on 17:14 Svara

      Mia… det är ingenting jag läst eller kan uttala mig om. Dock vet jag att det är många år sedan Anna hade blogg. Alla kan vi göra misstag. Anna, du & jag. Oavsett vad så är detta min blogg, här inne tar jag Ansvar för MINA handlingar. Det handlar inte om att jag försvarar någon….. men en god ton, är mutt ultimatum till mitt kommentarsfält. Jag tänker inte vara medberoende till vuxenmobbning genom att stå tyst och se på. Varken mot Anna eller någon annan… Mvh My

  13. Trebarnsmamma 24 september, 2017 on 23:14 Svara

    Du är så klok My. Det är fint att se hur du gång på gång bemöter taskiga kommentarer med samma tålamod för att försvara en vän. Har varit så mycket skriverier och åsikter om Annas tänder. Hallå liksom, tänder!? Så skrattretande att folk ens bryr sig om tänderna. Men vissa måste alltid ha något att klaga på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *