VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lillemans första skoldag! Vilse i Norrköping!?!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina!

Imorse var det dags. Första dagen i skolan i förskoleklass ☺️

Klockan ringde tidigt! Han studsade ur sängen när jag väckte honom. Hans ögon glittrade av förväntan! ✨

Förväntansfull kille I väntan på skolbussen ? ❤️ Första dagen i förskoleklass A!

Såååå spännande! Vi åkte hem til hans pappa i Algutsrum och gick gemensamt till busshållplatsen fär han och hans bror skulle kliva på bussen. Bara att åka buss är stort ???

Han och hans bror kommer gå i samma klass ☺️

IMG_4040

IMG_4042

Jag sitter i bilen påväg upp mot stockholm. Möten, planering och någon som väntar…. ?☺️? 

Jag är Sååååå stolt över min Lilleman!

 Min lilla kille är verkligen stor nu ?❤️?? Han ringde mig när han kom hem ifrån skolan……. så exalterad och glad ??? jag frågade om han lärt sig något idag?

-”Ja, svarade han att man inte får springa i korridoren, och vart toaletterna ligger” ??

IMG_4025

IMG_4057

Jag däremot briljerar INTE med mitt lokalsinne idag! Vet i tusan HUR det gick till, men någonting gick snett i Norrköping ???‍♀️

Tappade både en celicius och hjärnan någonstans kring Norrköping! 

Plötsligt är jag påväg mot Norrköping, EFTER att jag kört igenom ut ifrån Norrköping (?!!!?) 

jag satt i telemöte, OCH spillde ut en celcius i knät….. och glömdehelt enkelt bort att fokusera på åt vilket håll jag körde!!!! Hmpf! Ingen katastrof men liiite sen till mötet på Odenplan ?

-MEN idag finns det ingenting som kan ta borta mitt glass humör, efter Lillemans skolstart! ☺️

Vi hörs sen! Stor kram

/My Martens 


Kommentarer


  1. Maria 21 augusti, 2017 on 19:01 Svara

    Hej. Åkte killarna första dagen själva till skolan. Eller var pappan med . Min dotter har också börjat förskoleklass. Stort?

    • My 21 augusti, 2017 on 19:26 Svara

      Vi var med allihopa, jag, pappan och styvmamman… ☺️ Ja, det är stort ☺️

  2. Sara 21 augusti, 2017 on 19:11 Svara

    Åh så sorgligt med Tezz.? vilken stor kille han blivit nu din lille vapendragare? hoppas du haft en fin dag fina du. Skickar ett gäng med kramar genom cybervärlden Sara ❤❤❤

    • My 21 augusti, 2017 on 19:26 Svara

      Tack Sara ??❤️ Detsamma till dig… kraaaam

  3. Charlotte 21 augusti, 2017 on 19:29 Svara

    Ser ut som Lilleman har det så bra så. Ingen tvekan My att du är en bra mor. MEN din lilla hund? Tezz? Varför ens dra in henne här. Hon har haft de bra ju? Ingen tvekan heller att du älskar henne men nej, ogillas att du tar ett blogg inlägg om henne när du inte hälsat på henne på så länge o snyftar…

    • My 21 augusti, 2017 on 22:51 Svara

      Jag har inte haft möjlighet att hälsa på henne. Jag har inte satt min fot på öland sedan konkursen. Jag gick i PT skolan 6dahar i veckan, hade nanny på helgerna och pluggade dygnet runt. Sedan började jag jobba direkt efter utbildning, fram tills jag hamnade på sjukhus och opererades tre gånger. Efter det var det rehab hemma i ytterligare tre veckor. Sedan var det vår, beslutet om flytten togs och jag flyttade ner…. så för min del har jag inte haft råd, tid eller möjlighet att åka ner till öland. Jag har haft telefonkontakt med hennes reservhusse… vet man om min/våran situation Så vet man att jag gjorde det enda rätta för henne….. och möjlighet till umgänge i vardagen har inte varit möjligt, av flera anledningar tack vara avståndet på nästan 60 mil…

  4. Marie Smott 22 augusti, 2017 on 07:44 Svara

    Förstår inte, du skriver du inte haft råd att hälsa på din hund som verkar ha betytt så mkt för dig.
    Du skriver i ena stunden att det varit/är så svårt ekonomiskt för dig och i andra stunden så är det bara restauranger och liknande. Du verkar leva i en låtsasvärld, det finns liksom ingen logik i hur du lever/skriver. Du har bil, äter ute, pendlar till Stockholm stup i kvarten, det kostar. Känns som om hela du är fake….

    • My 22 augusti, 2017 on 09:16 Svara

      Det känns som om hela du satt någonting bitter, surr och lite unket i strupen. Kanske lite ovisshet? Eller kanske bara avundsjuka? Bitter? Högst oklart…. jag JOBBAR i stockholm, pendlingen till Öland är nu för min son skull… tidigare var jag stationerad i stockholm VARJE dag med jobb! Tezz fick vara på öland hos sin reserv husse. Bättre kunde hon inte ha det. Jag tänkte egoistiskt nog satt henne på hunddagis dagtid när jag jobbade… men det kändes fel i hjärtat. Jag prioroterAde bort mina egna känslor och satte Tezz först. Du, som kallar mig fejk? Skulle du höga ta en diskussion med mig, öga mot öga? Gånigebom ekonomi? Senaste året, konkursen och påföljderna av denna? Jag vet inte vad du själv lever för liv….. men jag vet då att du saknar totalt förmåga att tänka längre än din lilla trångsynta bild av en ”fantasivärld” som DU målat upp att jag lever ? Ät en pepparkakaburk eller två! Se dig i spegeln och tänk efter en gång till innan du kommer med dina orealistiska påståenden!

  5. Anna Göransson 22 augusti, 2017 on 10:28 Svara

    Att folk bara orkar! Dejt på G i Stockholm?;) Kram och strunta i nät trollen/ Anna Göransson

    • My 22 augusti, 2017 on 10:42 Svara

      Hehe! Tack Anna ?? Kanske det.. ☺️??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *