VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Framme på Öland…. Mamma vecka.

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

IMG_3432

Hej fina!

Oj vilken intensiv dag!

Fullspäckat från morgon till kväll, telemöten i bilen hela vägen hem. BRA flow nu… ???Om man bortser från att jag körde NORR om stan, i 25 min innan jag såg arlanda skylten och insåg att jag körde fel ?? Körde mot Sigtuna, istället för öland…..

Stannade till och tog en kaffe hos mina goda vänner Bosse & Lena i Oskarshamn ?

Efter en lång roadtripp så är jag framme. Tillbaka på Öland.

Mitt mamma-hjärta är komplett❤️. Känslan när Lilleman kommer innanför dörren är maximalt även om han knappt gav mig mer en snabb-kram, ? då lillebror var med och han var exalterad över att få visa sitt nya rum ☺️ 

Men känner mig inte ”hemma” här. Det ÄR vackert, det ÄR en lugn, trygg och bra miljö för Ludvig att växa  upp i. Det finna många fantastiska miljöer, platser och smultronställen här nere…. men det är ändå inte hemma. Inte i hjärtat.

Men nu börjar Ludvig skolan snart, så för honom är det hemma ❤️

Jag får göra det bästa av situationen och vänja mig.

IMG_3426 IMG_3427 IMG_3429

La familia

IMG_2766Lilleman & Kissarna ❤️

Nu ska vi ta tidig kväll. Krypa ner i sängen och titta på en film. Nu ska vi myyyyysa! 

IMG_3434

Vi hörs imorgon!

Kram

/My Martens


Kommentarer


  1. Lars Karlsson. 15 augusti, 2017 on 22:24 Svara

    Hej My.

    Det är svårt när man inte känner sig hemma riktigt.
    Finns inte den känsla så är den inte där.
    Man kan inte tvinga fram den.
    Tror att du är en stark kännslomänniska.
    Även om du inte visar det.
    Jag som flyttat runt lite av olika skäl har bara känt mig hemma på två platser.
    Den sista av dom är en framtidsdrömm att flytta till. Får jobba på att få det så.
    Ha det nu gott med lillen och katterna.
    Kram L

  2. Katarina 15 augusti, 2017 on 23:10 Svara

    Hemma är där ditt hjärta och kärlek finns, så med tanke på att din son finns på Öland så är nog hemma där. Ge det en chans så blir det nog bra.

  3. alex 16 augusti, 2017 on 01:36 Svara

    Gud vad fint kort på Lilleman (som har blivit så stor;-) och kissarna! Skulle rama in det och sätta det på väggen om jag vore dig! kram

  4. Jenny 16 augusti, 2017 on 08:41 Svara

    Självklart tycker jag att det är bra för dig att du verkar må bättre – men jag får en klump magen när jag tänker på dina stackars katter som är ensamma varannan vecka! Alldeles oavsett om någon tittar till dem en eller två ggr per dag, så tycker jag det är ovärdigt för djur att leva så My!

    • My 16 augusti, 2017 on 10:16 Svara

      Men lilla söta Jenny, dom är inte ensamma! PUNKT!

      • Lotta 16 augusti, 2017 on 18:29 Svara

        Ja precis vad jag undrat. Var är katterna varannan vecka?

        • My 16 augusti, 2017 on 19:46 Svara

          Med kattvakt. Skiter björnen i skogen? Faller snön på vintern? Alltså förlåt min enorma sarkasms men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över denna extremt återupprepade fråga som är så otroligt jävla självklar! ??? MED kattvakt. Vem, vart, när, hur…. spelar ingen som helst roll…. Okay? Kan ni sova bättre om nätterna nu? ??? alltså att frågan kommer, en, två, tre gånger…. -fine ☺️ Men varje dag, varje inlägg, och på ett negativt sätt? Sjukt underhållande ?? Nu räcker det! Vill ni kanske veta vem som vattnar blommorna? Vem sover i min lägenhet? Vem tömmer posten? Vem hjälper mig med pendling och logistik? Seriöst, inte fan är ni så korkade att ni tror att jag bara dumpar Sture & Stina?

          • Jenny 17 augusti, 2017 on 08:30

            Fast det är väl en viss skillnad mellan att sköta om två levande katter mot att ta in posten? Vilket konstigt och snorkigt svar; onödigt att använda den tonen mot en läsare!

          • My 17 augusti, 2017 on 09:12

            Verkligen inte, en onödig ton! Det RÄCKER nu ??????

          • lotta 19 augusti, 2017 on 08:23

            Trevligt svar.

      • Anna 16 augusti, 2017 on 19:54 Svara

        Verkligen snällt och fint av den personen att ställa upp som kattvakt och bo i din lägenhet varannan vecka. Otroligt fin människa, underbart för dig att ha så fina människor i ditt liv som ställer upp så för dig och hjälper dig, en sån trygghet.

  5. Petra 16 augusti, 2017 on 10:46 Svara

    Inom ganska snar framtid vore det nog bra för din känsla av att skapa ‘ett hem där hjärtat får ro o du känner dig hemma’ att skaffa ett boende som du själv valt! Jag menar ett boende som verkligen ‘är My’ o som återspeglar dig, ett boende som du sett och valt utifrån hur det ser ut, hur stort det är, planlösningen, vart det ligger, om det har uteplats/mysig balkong mm. Kanske en bostadsrätt som du kan anpassa o fixa till lite mer än du kan idag? Det är ju superviktigt, i min mening, att man verkligen trivs där man bor för att man ska trivas i stort med livet! Förstår att en flytt igen kanske känns tungt men jag tror ändå att det är jätteviktigt att man trivs fullt ut hemma!!

    • My 16 augusti, 2017 on 13:45 Svara

      Ja, men hemma är och kommer aldrig att bli eller vara på Öland….. så jag får göra det bästa av situationen. I lägenheten där. Jag har mitt jobb, min familj och mitt liv i Sthlm. Men jagchar lilleman på Öland, HAN är viktigast av allt ❤️ Så nu är det bara att bita ihop och göra det bästa utav denna situation…

      • Anna 16 augusti, 2017 on 19:56 Svara

        Vad jobbar du med i Stockholm, vad är det för jobb du har där? Bor dina föräldrar eller annan släkt där?

        • My 16 augusti, 2017 on 20:54 Svara

          Oj? Många kommentarer från dig på samma gång. Mina föräldrar? Nej dom bor inte i stockholm. Mina jobb, vad vill du veta om dom?

          • Anna 16 augusti, 2017 on 21:31

            Ja hihi blev flera på en gång blev, blev nyfiken då jag läste igenom kommentarer och svar. Men det är väl positivt att få många kommentarer? Undrade bara vad det är för jobb du har i sthlm nu, vad det är du jobbar med där? Pt, brandman, säljare, trendspan, servitris, bloggare..? Det verkar vara hemligt och känsligt så jag ber om ursäkt att jag var nyfiken och frågade.

          • My 16 augusti, 2017 on 21:45

            Hihi! Ingen hemlighet alls. Jag gör flera saker, PR, marknadsföring, konsult, modell blogg, podd….. PT kunder avvaktar jag med tills jag vet exakt hur höstens schema set ut ☺️

  6. Karin 16 augusti, 2017 on 16:13 Svara

    Hur länge bodde du på Öland innan och var de där du startade affären som 18 åring? Vad gjorde att du flyttade till Öland förstå gången? Så klart behöver du inte svara om det är privat. Tror du inte de kan bli mer hemma efter tiden går? Inte för att va elak men de verkar som du bestämt dig för att de inte ska va hemma. Jag vet du har haft det jätte jobbigt där förr så jag förstår din tanke. Hoppas allt blir. Tänk om du träffar din kärlek där på Öland fast du kanske redan har gjort det. Men hur som helst hoppas jag du får ett bra liv med Lilleman var ni än är. Hoppas du inte tar de här på fel sätt. Kram fina My ????

  7. Eva 16 augusti, 2017 on 16:17 Svara

    Tänk jag kan förstå, att du inte känner dig hemma. Så enkelt att säga att Lilleman är där, men om inte du trivs, så blir d inget bra. Har tidigare berättat att jag flyttat många ggr, alltför många pga en orolig själ o jag trivs inte heller där jag bor. Blir aldrig hemma….. Det är bra för din skull att du kan bo i Stockholm varannan vecka..skickar dig en Bamsekram o INGEN har rätt att döma dig❤️❤️❤️

  8. Ulle 16 augusti, 2017 on 17:08 Svara

    Hej! Bor dina föräldrar i Sthlm?
    Kram

    • My 16 augusti, 2017 on 17:43 Svara

      Nej. Jag har bott ensam sedan 13 års ålder.

      • Ann 16 augusti, 2017 on 19:41 Svara

        Bott ensam sedan 13 års ålder? Berätta gärna mer om hur du menar. Antar att du inte bodde helt ensam. Gick du inte i skolan?

        • My 16 augusti, 2017 on 19:43 Svara

          Jag bodde ensam. Gick inte i skolan. Försörjde mig själv. Blev vuxen. Mer förklaring än så kära ”pionen” det får du inte förrä min självbiografi släpps….

          • Anna 16 augusti, 2017 on 20:02

            Oj ensam sedan 13år!? Har du inte skrivit sedan 14 års ålder innan och att du både jobbade och gick i skolan? Ovanligt att föräldrar och social tillåter så unga att bo ensamma. Kanske ville du det själv då. Många ungdomar i den åldern som vill få bo ensamma men som inte får det. kram

          • My 16 augusti, 2017 on 20:53

            Kära du…. jag ville absolut inte vi ensam. Jag blev omhändertagen av soc. Inlåst på ett p12 hem och resten låter jag vara osagt tillsvidare… Mvh

  9. Anna 16 augusti, 2017 on 19:49 Svara

    Härligt med Öland och att vara med sonen! Fina bilder på sonen, känner igen de två sista bilderna sen innan här i bloggen, fina.

  10. Ulle 16 augusti, 2017 on 21:20 Svara

    Varför ser man inte dina svar ordentligt??
    Alla kommentarer från dig kommer långt till höger som är omöjligt att läsa??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *