Hej och välkommen hit! My heter jag, 28 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

Annons

Sommarvärme, dejt och nyklippt!

IMG_5483

Hej fina!

Sommaren kunde inte börjat bättre!!

Ville bara in och säga snabbt hej 👋🏻

Vilken dag! 😍😎 Först ett snabb besök hos Tilda på bobbys hårstudio där vi tog ut mitt långa löshår och färgade det blondare . INGA EXTENSIONS 🙌🏻

Sen har jag varit på en mysig dejt ☺️🙈 Jag var SÅ nervös! Vilken fin kille som tog med mig på enkel träff i Humlegården med jordgubbar och frukt. Han ska definitivt få en dejt till… ☺️

Nu väntar en mysig tjejkväll OCH stockholm levererar 27 grader, inte mycket att klaga på en sån här dag! 💕

Önskar dig en trevlig kväll! Hoppas du också kunnat njuta av solen och värmen idag!❤️ Kram

/My Martens 

Om My

Hej och Välkommen hit! My heter jag, 28 år. En av Sveriges största lifestyle bloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskros barn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5år. Matte till Vovven Tezz och Ragdoll kissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner ifrån drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag, med mycket träning, pepp och motivation. Nyttiga och goda recept och fokus på hälsan. Blandad med mode, inredning och annat kul! Med ena foten på mingel, event och röda mattan... Men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt vad jag tar mig till...

33 reaktioner på ”Sommarvärme, dejt och nyklippt!

 1. Så söt du är i din nya frisyr. Du ser ut som en skolflicka. Kul att du vågar dejta lite igen. Det piggar upp. Kram.❤️

  1. Tack! ☺️❤️ Som en skolflicka 🙈😂 ung med andra ord…. det tar jag som en komplimang! 😄🙏🏻 Ja, en spontan mysig dejt… kram

 2. Så fin frisyr, passar dig perfekt :) blir inspirerad att klippa av mitt långa hår, :) ser fint och klassiskt ut:)

  1. haha! ja… och nej. En dejt med Bobby på salongen när Tilda fixade mig =) Men inget pulver på min dejt… =)

 3. Du passar riktigt bra i den längden och ditt hår ser friskt ut! Kul att du vågade ge dig ut på en dejt ❤️

 4. Kul m dejt!
  Alltså det är nästanlite komiskt hur så många sliter på m lösfransar och löshår, men du är så otroligt mycket snyggare utan både och! :) du ser ung och fräsch ut utan fransarna och löshårt. Snyggt!

 5. Håller med de övriga som skrivit om din frisyr, så fint och ungdomligt. Skippa det långa ”fejkhåret” Du ser så himla naturlig och fräsch ut nu. Hoppas dejten var lyckad, och lycka till med nya livet på Öland!!

 6. Du e alltid snygg My, o trevligt med en dejt😉 Fortsätt på den linjen. Du e värd en kille/man som respekterar dig❤️

 7. Du är alltid naturligt vacker. My! Även ett vackert inre.. Du kanske minns den där kommentaren på fb där du har ett jättevackert leende med ett stort blomsterstycke? .. ”Det vackraste en kvinna (My) kan bära är ett leende.”

  Härligt med dejt & sommar! Önskar dig all lycka i sommar & med nya livet på Öland! :) Valet att flytta tillbaka till Öland bevisar din styrka, vilken passion & kärlek du har till din son och att det goda vinner över det onda!

  Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons