VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Surfingresa, mammakänslor… trött!

FullSizeRender

 

Going Surfing med Pischa!

Hej fina du!

Vad kul att så många skriver och delar med sig av sin träningserfarenheter ? För dig som missat det kan gå in TVÅ inlägg bakåt. Jag kommer gå in och svara senare… JÄTTE intressant att läsa era berättelser?

Just precis just nu så skulle jag varit i Marbella på träningsresa. ?Men tyvärr så flyttades Tabataboosttrip fram, tills i höst. ? SÅ typiskt! Jag behöver sol, värme och avslappning mer än någonsin! Min energi nivå är på botten!

Men nu på söndag så ska jag åka till Portugal, med Pischa på WÖRKOUT. Nu som följt bloggen ett tag minns kanske att jag och Pischa anordnade en träningsresa till Thailand för 1.5 år sedan. Nu har Pischa  anordnat en Surfing resa till Portugal. ? Att surfa har länge stått med på min bucketlist. Så när Pischa gick ut med detta i höstas nån gång så bokade jag på mig direkt!

-SÅ tacksam för det just nu….  

Jag befinner mig i en fas i livet där allting börjat komma ifatt.

Samtidigt som jag står inför ytterligare ett stort och omfattande beslut. Jag känner mig otillräcklig och skräms av ovissheten inför min och Lillemans framtid.

Men en sak är då säker. Jag har stött på hinder, sorg, svek och gått igenom flera livskriser! Jag kommer inte att ge upp denna gången heller! ???

FullSizeRenderFullSizeRender

Nu ska jag och Lilleman sova… imorgon har jag några PT kunderna morgonen, sen väntar inspelning av podden resten av dagen ☺️?

Klockan är inte ens 21:00 än, men jag är helt slut! Ännu en dag med fullspäckat schema börjar gå mot sitt slut…

PT kunder, möten och nya projekt. Samtidigt som mina tankar är på min och Ludvigs framtid. Det tar på energin och att inte sova bra om nätterna blir ingen bra kombo!

 Jag känner att jag varit lite disträ här inne ett tag. jag kör på reservtanken nu.

Men Jag börjar komma fram till en lösning. Till ett beslut. Men  det handlar inte ”bara” om att ta ett beslut (då skulle jag gjort det för längesen) det handlar om helheten, och alla andra daler som påverkas eller är inblandade….. Nåja, som man brukar säga…. allt ordnar sig tillslut??❤

kram och Gonatt

/En sliten, trött, och ganska slutkörd mamma…


Kommentarer


  1. Lotte 26 april, 2017 on 21:45 Svara

    Hoppas verkligen det löser sig snart så du VET vad du har att kämpa för utifrån beslutet. Alltid lättare att veta även om det inte blir som man tänkt. Kram och lycka till
    http://www.lotte4.blogspot.se

  2. Sara 26 april, 2017 on 21:50 Svara

    Skickar styrkekramar till dig. ? det blir bra till slut. Du verkar vara en så klok person. ❤❤❤

  3. Ann-Charlotte 27 april, 2017 on 09:01 Svara

    Hej My. Tycker självklart att Ludvig ska gå i skolan hos dig, men förstår att det inte är så självklart för alla. Svårt när det finns mycket kärlek som vill delas. Men man måste alltid ha barnets bästa i centrum o det är väl det som gör det så svårt att förhålla sig till ibland. Hoppas att det löser sig så fort som möjligt för dig o Ludvig❤

    • My 28 april, 2017 on 00:41 Svara

      Tack….. ??❤ kram

  4. Anna 27 april, 2017 on 12:14 Svara

    Vad tråkigt att resan blev framflyttad. Jag förstår att du blev besviken, eftersom du hade sett fram emot den. Vad var orsaken att den blev framflyttad?

    • My 27 april, 2017 on 18:43 Svara

      En större grupp som samåker som behövde ställa in pga av personliga Själ… nu har vi istället något att se fram emot längre fram ☺️

      • Anna 27 april, 2017 on 19:08 Svara

        🙂

  5. Klara 27 april, 2017 on 21:39 Svara

    Synd med resan men annars hade du fått sol och träning två veckor i rad åh så mysigt det lät, men en vecka är härligt bara det.

  6. Ghita 27 april, 2017 on 22:42 Svara

    Håll hårt i Ludvig ?! Klart han ska vara hos dig i Sigtuna. Så mycket kärlek mellan er ❤️.
    Lycka till med allt!

    • My 28 april, 2017 on 00:13 Svara

      ❤❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *