Hej och välkommen hit! My heter jag, 28 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

Annons

Work, eat sleep and repeat!

IMG_3933 IMG_3934

Work, eat, sleep and Repeat👊🏻

Energi nivån är inte på topp just nu! Samtidigt så jobbar jag hårdare än någonsin! 

Just nu, fullt fokus på framtiden! ( LILLEMAN ❤) Min egen hälsa, träning och se över ALLA alternativ inför framtiden! 👊🏻 

-TACK,  för att du finns! 🙏🏻

Blunda, ignorera och skit i nättrollen. Det är bara några få personer här inne som kryper fram då och då.

-We make LOVE instead of hate! 👊🏻✨

Kram /My Martens

Om My

Hej och Välkommen hit! My heter jag, 28 år. En av Sveriges största lifestyle bloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskros barn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5år. Matte till Vovven Tezz och Ragdoll kissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner ifrån drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag, med mycket träning, pepp och motivation. Nyttiga och goda recept och fokus på hälsan. Blandad med mode, inredning och annat kul! Med ena foten på mingel, event och röda mattan... Men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt vad jag tar mig till...

4 reaktioner på ”Work, eat sleep and repeat!

 1. Kämpe <3 så känner jag när jag tänker på dej…

  Lättare sagt än gjort att ta ledigt & vila själen, när du är egen företagare & har massa inplanerat, & pengar som måste in… men jag hoppas du kan ta det lite lugnare i alla fall & vila <3

  När jag känner in dej, så känner jag så mycket ensamhet… trots vänner… & jag får en tår i ögat…

  Livet går inte i repris… Carpe Diem <3

 2. Jag känner precis som Lena skriver. En tjej med mycket go i sig o kämpar för ett bra liv va gäller jobb och sin älskade lilleman. Men , en ensamhet verkar finnas hos dig och det är så synd. Hur mycket vänner o annat som tillför gott i livet så kan man ändå känna sig ensam i själen. Glöm inte bort att du är värdefull och att DU betyder mycket.

  Fr.o.m. nu så tycker jag verkligen att du ska ge katten i att ge trollen mer näring. Sluta försvara dig. Det tar nog mer på dig än du tror att sitta o förklara sig inför helt tomma öron som struntar totalt i vad du skriver. Dessa människor saknar sympati o empati så du skadar bara dig själv. En del bloggare kanske fixat att svara emot, men jag tror du har för mycket känslomässigt i ditt liv nu för att gå igång på trollen.

  Ta informationen som du vill såklart men är bara av välmening. :)

 3. My! Skit i alla nättroll. Att du gör de val du gör är din helt egna sak. Likaså att du väljer att skriva om det. Tycker tvärtom att du är stark, stark för att du visar dig sårbar och äkta. Ja mänsklig. Skrolla bara förbi de elaka kommentarerna. De är inte värda få uppmärksamhet. Kram fina Du❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons