Hej och välkommen hit! My heter jag, 28 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

Annons

Återkommande nättroll, träning, terapi och en dag på soffan…

Fashionabelfit Bootcamp! 

IMG_3922

Hej fina!

Om du kikar in två inlägg bakom  så är det kommentarsfältet väldigt aktivt. Jag har framförallt två TROLL som är återkommande sedan 2013.

Borde man inte kunna blockera och ta bort dessa? Inte bara för min skull, för det är lika mycket för DIN skull. Det förpestar  ju stämningen här inne.

Bland tusentals fina, omtänksamma positiva människor så dyker det ett och annat återkommande troll. Nu menar jag INTE att man är ett troll för att man har en annan åsikt eller inte tycker som jag. SÅ är INTE fallet. Men här inne vill jag inte ha elaka påhopp, psykopater och stalkers. Det går lixom bort!  Nog om dom! 

 Igår var jag helt tom på insidan. jag körde MÅNGA PT kunder och var ärligt talat slut både fysiskt och känslomässigt. Jag kör ett bootcamp varannan dag inne i stan på Svevägen under Urban Deli. Jag var SÅ nära att ställa in. Ville bara åka hem och dra täcket över huvudet. Men jag gjorde inte det.

Jag körde in och i samma stund jag kom in hos Fashionabelfit och träffade dom andra deltagarna så mådde jag så MYCKET bättre. Vi svettades, kämpade och jobbade rumporna av oss! 😝😅🍑

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har sagt det innan och säger det igen. Det finns banne mig ingen bättre terapi än träning. Det rensar verkligen ur både kropp och själ.👊🏻✨

Efteråt känns det så mycket bättre. Jag kom hem och la mig i sängen. Sova har jag svårt för just nu, tänker mycket och har en inre stress…

Men jag kundr slappnade av.

Innan jag lämnade stan så var jag förbi älskade Kungsträdgården. Så vackert… satt där en stund med en kaffe. Funderade, reflekterade och försökte rensa mina tankar💖

IMG_3920

Nu har jag precis kommit hem igen. Kört PT kunder sedan tidig morgon. Men mår inget bra. Så jag hat krupit ner i soffan med med ingefära shots, två katter och alvedon! Jag vill INTE bli sjuk nu!

En suddig mobilbild hemifrån oss. 

IMG_3930

 Kram

/My Martens

 

Om My

Hej och Välkommen hit! My heter jag, 28 år. En av Sveriges största lifestyle bloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskros barn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5år. Matte till Vovven Tezz och Ragdoll kissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner ifrån drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag, med mycket träning, pepp och motivation. Nyttiga och goda recept och fokus på hälsan. Blandad med mode, inredning och annat kul! Med ena foten på mingel, event och röda mattan... Men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt vad jag tar mig till...

24 reaktioner på ”Återkommande nättroll, träning, terapi och en dag på soffan…

 1. Det måste väl finnas någon på din bloggportal som kan hjälpa dig att blocka IP-nummer. Men mest troligt är det då att de skriver från andra.
  Tycker det är bedrövligt att en del inte har något bättre för sig än att bara jävlas i kommentarsfältet.
  Som du skriver, alla kan inte ha samma åsikt eller tycka lika Men varför hänga på en blogg vars ägare man bara vill illa. Det är inte friskt.
  Hoppas du får hjälp med Trollen och att det lugnar ner sig. Kram!

 2. Visst kan du blockera IP adresser om det nu bara är två nättroll som skriver elakt. Men det är för mig ofattbart varför du släpper igenom dessa kommentarer. Du har ju förmodererat ditt kommentarsfält så vad är då syftet med att låta oss läsa dessa, enligt dig, elaka kommentarer?

  1. Ja kan du inte bara låta bli att visa de här kommentarerna när de ändå ska godkännas av dig innan, tänker jag också så slipper få den uppmärksamheten i alla fall 🙏.

 3. Fantastiskt vackra katter du har!!

  Verkar svårt att bli av med dessa troll. Jag är förundrad över hur dessa ens har så mycket tid och energi att lägga på sånt där. Att skriva långa elaka kommentarer till någon man tycks störa sig på …. Synd om trollen som inte har en mer givande hobby eller något mer meningsfullt i sin tillvaro. Något som ger positiv energi.

  Hoppas situationen med sonen löser sig till det bästa 😊

 4. Känns ändå som att trollen backat liiite på din blogg förutom de sista inläggen då. Kanske jag har fel men jag upplever det så. Jag tänker att det är ju bra att du svarar dom men de vete katten om du inte ska sluta med det? Ignorera är nog de bästa då får dom inget syre att fortsätta ju. Blir ju trist för dom.

  För de dom vill är ju att komma åt DIG o få dig att reagera. Vill du har bort dom så är mitt råd att ignorera. Får du nån dum o äcklig kommentar du inte känner igen IP adressen till så kan du ju ta ställning till om hen är värd ett svar annars så vet du ju om de flestas IP adresser o då bara ignorera.

  Hur som så har du helt rätt ang träningen. Bli av med ångest o känna ro är bästa medicinen!! Jag vet för jag tampas oxå med panikångest. Gjort i många år o det är ett helvete o leva med. Men nu har vi hittat ett verktyg att stilla ångesten och det är motion motion och motion. Kram på dig!

 5. Åh vad vackert det var. Krya på dig fina My. ❤❤❤ skickar värmande kramar genom cybervärlden till dig. 😙

 6. Så mysigt med två så fina katter.
  Djur känner när ägaren behöver stöd.
  Det är inte normalt så som nättrollen håller på. Lägga så mycket energi på sina texter och inlägg.
  Dom är ju inte riktigt normala.
  Kram L

 7. Hejsan!

  Vill bara ge dig styrka! Tro på dig själv! Du vet bäst! Du är ung och vacker! Har en massa erfarenheter av livet som kommer att komma dig tillgodo! Du har en fantastisk son!
  Du, Du, Du ska ta hand om dig själv och ditt liv. Du kommer att göra rätt!

  Varm kram
  Anna

   1. Jag har också gått igenom en del saker men jag upptäckte en dag livets träd.

    Jag kluddar ner ett träd och grenarna bestod av viktiga saker för mig.

    Bl a var snäll mot mig själv – vara tacksam för det jag har – musik- barnen förstås- landet – solen – kärlek – blommor – hundarna- min man- men framförallt njuta av dagen- min dag!!

    Jag är stammen och roten och grenarna är mitt liv som är det viktigaste för mig

    förstår du hur jag menar?

 8. Lyssnade på din och Åzas podd idag för första gången, väldigt bra! Jag har fullt din blogg några år nu och du växer verkligen i mina ögon hela tiden! Jag förstod också att du går igenom en tuff period nu på det privata planet (lilleman) jag ha haft det på känn ganska länge och vill bara skicka en stor kram och jag håller tummarna för att det ska lösa sig till det bästa! Heja My 💕

 9. Varför har du inte som magdalenagraaf öppet kommentarsfält? Är du mer utsatt för påhopp än du? Du släppen ju igenom vad som helst ändå

 10. tyvärr upptäckte jag att jag är namne med ett av dina nättroll ,hoppas du inte har blandat ihop oss.Lade till mitt efternamn nu så det blir mer tydligt! Stå på dig My.

 11. Du ser
  väldigt rund ut. Tröstäter du nu? Vanligast är att man går NER i vikt då man har massa bekymmer. Man ser det i ditt ansikte och DOM LÅREN!!!! >>Inte så smärta som du en gång hade. Borde ju vara omöjligt att gå upp ett gram när man ”jobbar som PT” men inte för dig som fläskar upp istället. Märkligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons