Hej och välkommen hit! My heter jag, 28 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

Annons

Påskmiddag med goda vänner ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påskmiddag med goda vänner❤

hej fina! Hur mår du?

Igår var jag hos Kin & Alban på en spontan påskmiddag. Vi målade ägg och pysslade innan middagen 🐣

Tjejerna är sååååå gulliga med Ludvig💚

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anna & Vanessa kom precis innan middagen.

Klassisk påskbord med massor go-saker!

IMG_3683

(Tack bästa Kin ✨🐣🙏🏻)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanessa & Julia 💖

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi körde ägg-pickar-tävling… kul, men sjukt svårt 😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter ett par timmar med middag och mys så samlades vi i soffan och tittade på Let’s Dance. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hade packat en miniresväska och skulle sov över. Så mysigt! Jag har ju som ni redan vet problem med sömnen till och från. Men imorse vaknade utvilad och hade sovit heeeela natten i sträck. Ludvig tyckte det var super mysigt och längtar redan till nästa gång ❤ 

Tack Kin, Alban och tejerna för mysig, god spontan middag! 🙏🏻❤ Alltid lika trevligt att ses Anna, Roberto och Vanessa.💖

Nu är vi hemma i sigtuna igen. En dag med mys och lugn och ro står på schema! Hörs senare…

kram på dig!

/My Martens

Om My

Hej och Välkommen hit! My heter jag, 28 år. En av Sveriges största lifestyle bloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskros barn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5år. Matte till Vovven Tezz och Ragdoll kissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner ifrån drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag, med mycket träning, pepp och motivation. Nyttiga och goda recept och fokus på hälsan. Blandad med mode, inredning och annat kul! Med ena foten på mingel, event och röda mattan... Men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt vad jag tar mig till...

63 reaktioner på ”Påskmiddag med goda vänner ❤

 1. Jojo nu myser du, häng och namedroppande med ”kändisar”. Fint ändå att du kunde hålla dig ifrån att lägga ut bilder på halvnaket barn 👍

  1. Men ge dig ”Maggis” vi har kännt varandra i flera år. Och umgås till och från hela tiden… ge dig! Ta med dig dina troll fasoner och kryp tillbaka ut i skogen…😂

  1. Hej ”anonym”! Du talar i gåtor? ”gör inte bort dig” ”en som kan få dåligt rykte”. Antingen talar du i klarspråk eller så kan du lika gärna knipa igen! Tonen i din svårtolkade kommentar är långt ifrån trevlig….😣 och då kan det lika gärna vara..

 2. Å va mysigt ni haft det hos dina fina vänner :)
  Glad Påsk önskar jag er fina My & Ludvig!
  Kramar Malin B

   1. Men hon var ju kompis med Maggan. Ni var ju och fikade osv flera gånger, så du måste ju veta vem hon är??

    1. Jasså…. den Mona. Visste faktiskt inte att hon hette så i efternamn 🙈😂 Ja, men skulle snarare säga kände. Vi har inte umgåtts på flera år…

    1. Svarade liknande nedan… visste inte att mina hette Lundgren i efternamn. Jag kände Mona. Vi har inte umgåtts på ca 2år…

 3. Glad påsk till dig och sonen! Gillar din blogg, har läst den länge men aldrig kommenterat. Bry dig inte om de elaka kommentarerna, de är korkskruvar som inte har några egna innehållrika liv😃💪

  1. Inte ofta…… vi har ett bord med fyra stolar, så det faller sig mer naturligt när man är många att inte vara hemma hos oss.. hur så?

    1. Anette, jag säger inte att mina vänner inte är hembjudna till mig på middagar, fila, utflykter m.m. För det är dom 😂 Men är det flera familjer samtidigt så brukar vi inte vara hos mig. Då det är trångt Med plats. Då kommer dom oftast en familj åt gången.. sommartid är det annorlunda… då kan man grilla/hänga utomhus och vi har strandpromenaden precis utanför där vi bor… dessutom bor dom flesta i stan, så då tycker dom det är lättare att jag & Lilleman åker in, än att alla andra åker ut. Även om det händer… MEN den storafrågan är väl egentligen varför jag ens ska behöva förklara det? 😂😂😂

     1. Du får frågan för att många tycker att du verkar utnyttja folk. Många tycker att du är som en parasit på andra. Därför får du frågan.

     2. ”Maggis” du talar alltid för alla andra 😂🙈 ”folk tycker” andra säger, ryktet påstår!

      Att du bara orkar!🙈🙈🙈🙈 såååå pinsamt! Vi, jag OCH mina vänner, både kända, okända och ö-kända kan inte annat än att skratta åt denna typ av kommentarer…. Vi gör ingen skillnad på oss i vårat gäng. Det är det DU som gör… Nu svarar jag inte mer på dig och dina elaka kommentarer! Utan fortsättningsvis får du ha en envägskommunikation här inne på bloggen….. önskar dig allt gott! Släpp bitterheten, fördomarna och din elaka ton och gör någonting som får DIG att må liiiiite bättre 😉 Glad påsk 🐣

  1. Låt säga rent hypotetiskt att du stöter på My med en vän. Skulle du tala till henne på samma sätt som du gör nu ..? Kan det vara så att du gör det här för att du får vara anonym ..? Vad är skillnaden ?

 4. Hej,
  Brukar inte kommentera men jag läser allt som oftast :). Lyssnar även på podden.
  Hoppas du mår bättre?
  Önskar dig och sonen en fin påsk!

  Kram
  Lotta

 5. Hej igen My! I dag skriver jag hos dig två gånger för att jag tycker att det behövs. Jag beklagar för alla elaka människor som skriver illa och nedlåtande! Jag läser några bloggar och tänker ibland att jag inte håller med den som skrivit men då låter jag det bara gå förbi och så när det är något gott jag vill skriva då gör jag det. För det är ändå så att skulle mina kollegor komma till mig stup i ett för att klaga på min vikt, klädsel eller felstavade mail mm då vore det en typ av mobbing och det är aldrig ok. Det gäller ju er som bloggar också för vi är ju dina ”kollegor”/läsare. När mina kollegor berömmer mig så preseterar ännu bättre! 😀😀 Det jag menar är att vi skall vara snälla mot varandra! My du är stark och grym! Tyvärr finns det lite för många elaka men dom skall man strunta i. ❤️ Stärka och acceptera varandra trots våra olikheter! Kram igen 🐔🐣🐔🐣 ❤️

  1. Men blocka dom elaka. Vi läsare mår dåligt av dom. Inte rätt o låta dom hålla på. Det är och plåga sej själv.

 6. Härligt med spontanmiddagar. Och jag önskar dig o Lilleman en skön påskhelg.
  Och ni som inte kan säga nått snällt, säg inget alls..
  Kram

 7. Om dina vänner inte hadde varit ”kända” undrar om de hade reagerat då? Bjuda tillbaka kan man göra på många sätt.
  Glad påsk till dig och din lilla pojk 🐣🐥🐣

  1. Vi skrattar bara åt kommentarerna 😂🙈 Intressant att se hur många det trots allt är som lägger mer energi på mig, mitt liv och mina vänner istället för sitt egna 🙈 vi i våran umgängeskrets gör vi ingen skillnad på vem som är ”känd” och inte. Det är nog mer läsarna som gör 😉 Glad påsk! 🐣🐣🐣

 8. Att folk orkar 😂 Skönt att ni skrattar åt det My!!! Hahaha njut av långhelgen!!! Lova att inte ta åt dig av dessa töntiga komentarer ovan!

 9. Du och din vänner skrattar åt kommentarerna skriver du, så då menar du att dina vänner sitter och läser igenom kommentarsfältet sen tar ni upp det med varandra och skrattar . Stämmer det?😅

  1. Om jag hade en blogg och fick såna kommentarer,skulle jag också behöva skratta med mina vänner! Glad Påsk🐣

  2. Tror nog att det är många som kommentera här.
   Som har ett eget tråkigt liv……och därför mår SÅ bra av att slänga
   ur sej lite dynga. Glad påsk till er alla :)

 10. Glad påsk🐤🐣🐔. Tror dom som ger negativa kommentarer till dig är avundsjuka på dig. Dom vill säkert att du skall fortsätta må dåligt så dom kan gotta sig i det🤗. Allt gott till dig och Lilleman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons