Hej och välkommen hit! My heter jag, 28 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

Annons

Tro på dig själv…. Motivation!

Follow your dreams!

IMG_3602

Follow your dreams, believe in YOUR self and don’t give up! 

Så klyschigt men SÅ sant! 🙏🏻✨

Bry dig inte så mycket om vad ”alla andra” tycker. För i slutändan kan du ändå inte påverka ”alla andra”.

Men, du kan påverka dig själv och dina val. Vänta inte på bättre tider. Skapa dom själv👊🏻💪🏻

Fundera på vad DU vill. Sätt upp en plan för att uppnå just DINA mål. Tro på dig själv, fokusera och glöm inte att ha roligt under resans gång….

Oavsett om det gäller din träning, karriär, skola, utbildning, tävlingar.

Det viktigaste är att DU gör det som får DIG att må bra!

Stor kram oooh massa pepp!💖

/My Martens 

Om My

Hej och Välkommen hit! My heter jag, 28 år. En av Sveriges största lifestyle bloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskros barn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5år. Matte till Vovven Tezz och Ragdoll kissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner ifrån drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag, med mycket träning, pepp och motivation. Nyttiga och goda recept och fokus på hälsan. Blandad med mode, inredning och annat kul! Med ena foten på mingel, event och röda mattan... Men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt vad jag tar mig till...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons