Hej och välkommen hit! My heter jag, 28 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

Annons

Har du instagram?

IMG_3592

instagram! 

Hej igen fina du! Har du instagram? Snapchat? Twitter?

Jag har varken snar eller twitter. Men instorma det har jag iallfall. Ärligt talat så förstår jag inte hur”alla andra” hinner med. Kanske en åldersgrej eller bara en taskig inställning. Men för mig räcker det gott och väl med blogg, Facebook och instagram! hehe! 

En liten reminder för dig som har instagram är att du kan följa mig på INSTAGRAM där jag heter @mymartens

Följ mig HÄR 

Snabba uppdateringar bilder och en och annan tävling då och då =)

Kram 

Om My

Hej och Välkommen hit! My heter jag, 28 år. En av Sveriges största lifestyle bloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskros barn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5år. Matte till Vovven Tezz och Ragdoll kissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner ifrån drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag, med mycket träning, pepp och motivation. Nyttiga och goda recept och fokus på hälsan. Blandad med mode, inredning och annat kul! Med ena foten på mingel, event och röda mattan... Men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt vad jag tar mig till...

8 reaktioner på ”Har du instagram?

   1. Kan bero på att det var nån som skrev att dom sett dig röka för nån vecka sen inne på Bloggbevakning i en kommentar.

    Önskar dig och lilleman en Glad Påsk!

     1. Såg det i en annan blogg också att någon kommenterat att du setts röka. Stod annat otrevligt också någon kommenterat.
      Så löjligt.
      Glad påsk!

 1. Jag tycker också att det räcker gott och väl med fb och Instagram. Följer ett par bloggar också. Mer skulle inte jag hinna med iaf 😜.
  Ha en mysig påsk med Ludvig 🐣💐!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons