Hej och välkommen hit! My heter jag, 28 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

Annons

Hej från Hälsokicken!

IMG_2300

 

HÄLSOKICKEN!

då har vi precis lämnat Stockholms Hamn. Ettdygn till sjöss med en kryssning i Hälsans tecken! 💚 Lilleman är minst lika taggad som jag ☺️

Bildbomb innan vi tappar mottagningen och jag går offline 😜

IMG_2301 IMG_2310 IMG_2328 IMG_2336 IMG_2338 IMG_2345

IMG_2371 IMG_2383 IMG_2386This boys 💚 Jocke, Aris & David ✨

Nu lättar vi ankare ⚓️🚢 kram fina! /My Martens

Om My

Hej och Välkommen hit! My heter jag, 28 år. En av Sveriges största lifestyle bloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskros barn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5år. Matte till Vovven Tezz och Ragdoll kissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner ifrån drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag, med mycket träning, pepp och motivation. Nyttiga och goda recept och fokus på hälsan. Blandad med mode, inredning och annat kul! Med ena foten på mingel, event och röda mattan... Men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt vad jag tar mig till...

8 reaktioner på ”Hej från Hälsokicken!

  1. Så stärkt av dig att vara öppen om detta,också, jag lysssnade på podden inatt,
    många skulle inte gjort så, efter allt du varit igenom senaste året, ♥♥♥STARKT GJORT ♥♥♥ av dig kramar Monica.

  2. Längesen man såg till din trevliga kollega som du var på fest med och åt middagar mm.. Är ni inte kompisar längre?

  3. Lyssnat på Podden o förstår. Det var som jag trodde o misstänkte. Det är tufft att bli så besviken o känna sig bedragen. Den stora fajten o viktigaste blir dock under våren. Skickar styrka o omtanke till dig❤

  4. Lyssnade nyss på podden. Och vill bara säga hur ledsen jag blev av att höra vad som hänt. Är ju inte så svårt att lista ut vem personen i frågan är. Han har charmen och en blick som är svår att motstå. Så förstår att du föll. Önskar verkligen att du möter den stora kärleken och som får dig att känna dig älskad och trygg och mest av allt att han är trygg i sig själv.

    Massa kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons