Hej och välkommen hit! My heter jag, 28 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

Annons

Samsung eller IPhone? Vad tycker du?

image

Hej igen! 

Jag är en iPhone nörd! Sedan LÄNGE!

Allt jag har är Apple 🍎 Dator, padda, mobil osv.

Men seriöst! Denna bilden är tagen med en vanlig mobilkamera av annat märke, Samsung!?!!

HUR är det möjligt att iPhone är så mycket sämre på sina kameror! Det går ju inte ens att jämför! 😬🙈 Det är ändå 2017?!

Snart dags för ny lur, vad tycker du jag ska välja, Samsung eller iPhone?

Min kollega tycker givetvis Samsung… Men jag vet inte om jag pallar att lära mig en ny?!

Det är ju en helt annan programvara! 

image

Godde: ”Tar du kort!?!

Jag: Näääää, det gör jag väl aldrig…  

image image

Hahaha!😂

Men jag är ju helt kär i hans mobil!!! Samsung kameran är ju outstanding! 🙌🏻

Frågan är bara vilken mobil som är bäst, egentligen! Vad tycker DU?

/My Martens

Om My

Hej och Välkommen hit! My heter jag, 28 år. En av Sveriges största lifestyle bloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskros barn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5år. Matte till Vovven Tezz och Ragdoll kissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner ifrån drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag, med mycket träning, pepp och motivation. Nyttiga och goda recept och fokus på hälsan. Blandad med mode, inredning och annat kul! Med ena foten på mingel, event och röda mattan... Men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt vad jag tar mig till...

25 reaktioner på ”Samsung eller IPhone? Vad tycker du?

 1. Jag har en Samsung s7 och är väldigt nöjd med den. Lätt att använda, tar fina bilder och har stort minne. Har en iPhone på jobb och den är jag inte kompis med, så Samsung alla dagar i veckan.

  1. det översta kortet som är sjukt bra för att vara med mobil, tog han med sin samsung. Bilden på oss båda tog jag med min kamera.. =) Kram

 2. Jag är också IPhone nörd och kan inte tänka mig något annat.
  Men du, är det bara hans mobil du är kär i 😘?
  Kram

 3. Jag sa också att jag alltid skulle ha iPhone, men det var kameran som gjorde att jag bytte märke, blev en Sony för min del. Att lära sig ett nytt märke var inte alls jobbigt, visst nog var det nåt jag gjorde fel i början av vanan eller att jag lnte kunde, men det gick snabbt att lära sig, åh det är roligt att ha en bra mobil kamera.
  Så jag tycker det var var värt att byta.

  Ha en bra dag

 4. Varför har din kollega bara kallingar på sig ?! Jag skulle nog tycka det var vääääldigt obekvämt att dela soffa med kollega i underkläder…
  Och ser du inte lite förälskad ut ( och då menar jag inte i samsungen )

   1. Jag med 😀😀 hade dock inte haft något emot att dela soffa med honom… med eller utan kläder😂😂😂😉😉 nä men skämtosidor 😀

 5. Skulle aldrig byta ut min iPhone! Har provat Samsung tidigare men har tydligen inte deras systemtänk eftersom jag tyckte den var jobbig att lära sig. Men inte är det nåt fel på dem som gillar Samsung för det. Alla är olika och tur är det. :)

 6. Har Samsung på jobbet och iPhone privat. Visst är Samsungs kamera bättre men ALLT annat är bättre med iPhone👌🏻
  🤗

 7. har haft sony, sony ericson, doro och philips
  nu är jag inne på min 3:e samsung. Är sjukt nöjd med den. Mina svägerskor har Iphone en dom kommer att byta till Samsung. dels för att bilderna blir sjukt mycket bättre med Samsung och dom gillar den bättre än Iphone. DOm är egentligen Iphone nördar. men insett att den inte är bättre än samsung. det är sjukt lätt att lära sig deras telefoner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons