VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lyckligaste killen i världen! TACK Bobby <3 och Viktor!

 

// R E  K L A M //

 

 

 

IMG_8654

Godkväll!

Lycklig unge, lycklig mamma <3  

Lilleman somnade med ett leende på läpparna! Det värmer i mamma hjärtat. Det finns nog inget annat som verkligen betyder så mycket som att se honom vara sådär barnsligt glad. 

Några före biler på Lillemans långa hårsvall, precis innan dom vackra lockarna föll till golvet. Hans hår var SÅ friskt, tjockt och välvårdat. Men det spelade ju ingen roll när han bestämt sig för att klippa av det. 

Det var en förväntansfull kille som vaknade imorse. Han ordagrant studsade ur sängen.  Lilleman har sedan en tid fått för sig att klippa håret kort. Jag har varit lite tveksam till just detta. (EXTREMT tveksam faktiskt ) Då jag varit rädd att han ska ångra sig. Plus, att jag personligen tycker att han är väldigt fin i sitt långa, tjocka, lockiga hår….

Men när han sa att det var hans H Ö G S T A önskan, så insåg jag att detta inte bara var en tillfällig ide. Så jag pratade ihop mig med Bobby och bokade tid.

Jag lät honom vara ledig idag för att kunna åka in till stan och klippa honom. Vi har haft en riktigt mamma-son dag. Sovmorgon, låååångfrukost, lunch-dejt, och klippning hos Bobby.

För och nackdelar med att vara egen företagare och bloggare. STOR fördel då jag kan planera så att jag och Lilleman kan ta såna här dagar då och då. Kvalitets tid för honom och mig. Som varannan vecka mamma så betyder det sjukt mycket.

Det gäller att passa på, när han börjat skolan är det andra rutiner som gäller. Vi kom in till Bobby på Humlegårdsgatan 11.

Lilleman var L Y R I S K! Jag var P A N I K slagen, men kopplade på mitt pokerface och visade inte det. ( Bobby såg det på mig på 0.1 sekund! ) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt hjärta när Bobby började klippa! OMG!  Mina tankarna inombords, bit ihop, visa INTE mitt icke-samtycke till detta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8606

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8609Det fungerade riktigt bra. Men med tanke på HUR glad Lilleman var över detta. Så försvann mitt icke-samtycke.

Han ordagrant strålade av lycka! Han skrattade av förtjusning när lockarna föll.

ÄLSKADE skitunge! NÄR blev du en ”stor” cool kille?! Vart tog min lilla kille vägen?

Plötsligt börjar både kläder, hår och annat spela roll! Inte kan väl tonårsfasonerna börja redan som 6 åring? Eller?

Jag hade pratat ihop mig med Bobby innan, och hade gett honom tydliga instruktioner inför hur han skulle uppmuntra Lilleman till att INTE klippa för kort, utan att klippa en ”halv lång” frisyr istället. Inte för att jag inte litar på Bobby… För tro mig, i dessa frågor vet han bäst. Det vara bara mina egna personliga mamma-separationsångest inför att klippa av honom håret. 

Bobby klippte, tunnade ut och var HUR noggrann som helst. I Över en timme. Han klippte och använde sin kreativitet för att skapa en väldigt fin frisyr….. 

 Men Lilleman svarade varje gång Bobby frågade om han kände sig nöjd, ”Nä, ta mer, ännu mer… MASSOR!”  Sen pekade han på sina halvlånga lockar och sa ” Klipp bort alla bulor, Bobby”.

Jag och Bobby tittade på varandra och började gap-skratta. Bulor? Vingar? Hmm, Lilleman hade uppenbarligen bestämt sig.  Jaja, han fick bestämma. (Såklart).

Kolla in bilden nedan. Lilleman super-happy. Jag, extremt tveksam. Bobby, fokuserad på det han gör. 

IMG_8610

Han var SÅ stolt när han var klar. Jag tycker att han blev galet fin! Nu är det mitt barn, och alla mammor känner förmodligen likadant inför när sina barn klippt sig och är stolta, och glada över det =) 

IMG_8623

SÅÅÅÅÅ mycket hår! 

IMG_8625

”Mamma du kan sätta i mitt hår i ditt hår istället….. ” sa ha och tittade frågande på mig… Tack, men jag har nog med löshår som det är 😉 hehe! Tanken var god <3 

IMG_8628

IMG_8626

LYCKLIG UNGE!!!  <3

i knät på VÄRLDENS bästa Bobby! Alltså den dagen Bobby och Jimi kommer att bli föräldrar så kommer dom att bli GRYMMA föräldrar. Bobby är så genuin, OMTÄNKSAM, rolig och klok. Väldigt klok. En riktig klippa! <3IMG_8661

 

När han inte trodde att dagen kunde blir bättre… Då kom Viktor in. Viktor frisk.

( ”Vi ska dansa nakna på Sergels torg” )

Lilleman blev stum. ( Mamma, mamma, det är ju han! viskade han blygt) När jag och Viktor kramades och började prata så insåg han att vi känner varandra och vågade sig fram…

Det var väldigt längesen jag träffade Viktor. kul med en mini catch-up.

Jag fick läsa hans första stycke i hans kommande bok. Så j*kla GRYM han är! Så ung, och redan så erfaren. Otroligt modig, stark och öppen med sig själv och sina känslor!

Han kommer gå HUR långt som helst. Det är precis såna som Viktor som vågar dela med sig både med och motgångar som våra ungsommar behöver som förebild.  DET är någon att se upp till, någon som inte låtsas att allt är så ”perfekt” hela tiden. -Go Viktor! 

FullSizeRender

IMG_8635

Vi gick vidare ifrån salongen till ett mysigt ställe precis intill. Kalkonen.

Alltså SÅ mycket enklare att äta nyttigt när man har ett sånt ställe precis intill sitt jobb. Jag köpte med mig matlådor för flera dagar framöver. SKÖNT!

Som ensamstående småbarnsmamma med liiiite mycket på schemat så är det den saken  jag prioriterat bort. Att handla, planera och göra matlådor!

 Vi avslutade vi dagen med en play-date på Mini SATS. Lilleman var så STOLT när han kom till mitt jobb och fick visa upp sin nya frisyr och berätta om sin dag och att han faktisk sjöng   ”Vi ska dansa nakna på Sergelstorg”   för Viktor och Bobby <3

 -ÄLSKADE unge, jag är så stolt över dig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STORT Tack Bobby för idag! Och Viktor såklart <3

Nu när jag nattade Lilleman så sa han ” Mamma, detta var den bästa dagen på alltid” Precis så sa han. ”på alltid” . Han frågade också om vi kunde leka med hans kompis Bobby morgon =) Sötnöt!

FullSizeRender

Bobby kör forfarande kampanjen ta 3 betala för två på Super Hair. Gäller några dagar till.

Jag har bunkrat upp! Mitt barr behöver borstas efter slarv med kapslar under mina in och ut på sjukhusveckor. Jag är hockey på dessa! BÄSTA investeringen för friskare hår! jag har skrivit om dom tidgare där du kan se mina före och efter bilder…  Du köper dom HÄR .

Bobby är inte ensam på salongen. Han har ett riktigt dreamteam. Två FANTASTISKA tjejer. Danijela och Tilda. Sjukt roliga tjejer som dessutom alltid får mig på bra humör =)

Jag har varit hos båda två,  både för att färga, klippa, styla och sätta i extensions. Bobby opererade axeln tidigare pga av skada. Under tiden han rehabtränade och inte kunde klippa så gick jag hos tjejerna. Om DU också vill klippa dig och Bobby, eller någon av tjejerna så kan du ringa och boka på Salong Natasha Stockholm. Tel 08- 4060181. 

IMG_4319

Vi hörs imorgon fina du! Kram & Godnatt….

/ My Martens

PS OM du inte redan gör det så kan du gå in och följa mig på mitt instorma där du dagligen kan följa våran vardag i bilder HÄR  =) 


Kommentarer


  1. GC 18 januari, 2017 on 23:27 Svara

    Verkligen snyggt ? Helt rätt frisyr och bra att han fick sin vilja igenom angående längden ? Där har han bättre smak än dig mamma My. Va roligt att han fick träffa Viktor också. Lilleman somnade med ett leende på sina läppar och det gör nog du också ❤️

    • My 18 januari, 2017 on 23:31 Svara

      hahaha! Helt rätt, det hade han verkligen 😉 Tack fina du <3 Kraaam

  2. A-M 18 januari, 2017 on 23:37 Svara

    Tänkte på dig och Ludwig.
    Hur man matar vildfåglar. Hade inte faktiskt en aning om det heller.
    http://mama.nu/artiklar/darfor-ska-du-inte-mata-ander-med-brod-men-det-har-kan-du-ge-i-stallet/.
    Kramen // A-M

  3. Anette 18 januari, 2017 on 23:42 Svara

    Han blev jättefin! En fråga vad kostar det att klippa sig där?

    • My 18 januari, 2017 on 23:43 Svara

      Vet inte riktigt.. Det beror på vad man gör och hur lång tid det tar =) Ring och fråga =)

  4. Tolv 18 januari, 2017 on 23:43 Svara

    Sedärja, nu kom KILLEN fram. Så fin han blev.
    Änder ska man inte mata, de SKA flytta till öppet vatten och de gör det INTE om man matar och matar på samma ställe. Generationer av änder har blivit inmatade av oss människor och deras normala beteende att flytta till öppet vatten rubbas. Samt att de kan få *änglavingar* som gör att de inte kan flyga. Vi gör inte dessa sjöfåglar en tjänst av att mata dem. Bättre låta bli så de återfår sitt normala beteende.
    Vanliga småfåglar kan du mata med frön, t ex solrosfrön. Inga fåglar behöver bröd egentligen för de kan inte göra sig nytta av det. De behöver faktiskt fett. ( inte för att jag vet varför jag skriver detta, men det var för att kommentren ínnan nämnde fågelmatning antar jag )

  5. Anna 18 januari, 2017 on 23:44 Svara

    Jättefin blev han. Vilka snygga killar allihop!

    • My 18 januari, 2017 on 23:45 Svara

      ja… visst är dom <3 Kramis

  6. Ghita 18 januari, 2017 on 23:53 Svara

    Din Lilleman blev jättefin :-)!
    Var glad att han själv är så nöjd. Jag har vid ett par tillfällen varit med om att min son har gråtit i flera timmar efter att ha varit hos frissan. Nu äntligen har vi hittat en som klipper honom som han vill ha det. Det är ju så himla viktigt för dom att det blir rätt. Kram

    • My 18 januari, 2017 on 23:59 Svara

      ja…. det är verkligen jätte viktigt <3 Skönt att höra att ni också har någon ni trivs med =) Tack snälla du! Kram

  7. Mia 19 januari, 2017 on 00:03 Svara

    Fina Lilleman som blev så stor med en gång. Bestämd kille som vet vad han vill och fin och bra mamma som följer och styr upp så bra! ❤

    • My 19 januari, 2017 on 00:08 Svara

      ja han blev verkligen JÄTTE stor <3 hihi! Tack =) Kram

  8. Pilla 19 januari, 2017 on 05:59 Svara

    WOW så fin han blev! Han blev genast 3 år äldre din lilla prins.
    Tänk att dom växer och blir så stora, envisa och viljestarka dom små liven.
    Urtjusigt!
    Kram

    • My 19 januari, 2017 on 07:20 Svara

      Galet hur fort tiden går egentligen ?❤️

  9. Malinmoo 19 januari, 2017 on 07:09 Svara

    Vad fin han blev .. så kul när dom går som liten till stor på en sekund ( eller jaa en timme ?)

    • My 19 januari, 2017 on 07:20 Svara

      ❤️❤️❤️ Ja, en liten mini man! ?

  10. Annica 19 januari, 2017 on 07:28 Svara

    Vad fin lilleman blev i håret?. Vilken sötnos du har❤

  11. Millan 19 januari, 2017 on 08:04 Svara

    Så fin Ludwig blev! Vilken dag för han, när Viktor kom och så blev det en gruppbild…
    Vilken lycka för han!
    Ha en fortsatt bra dag och va rädda om er!
    Kram

  12. A 19 januari, 2017 on 08:32 Svara

    Jättefint, verkligen!

    • My 19 januari, 2017 on 08:44 Svara

      Tack 🙂 Jag lärt upp alla gulliga hälsingar för honom ikväll 🙂

  13. Milla 19 januari, 2017 on 09:29 Svara

    Så fin han blev den lilla sötnöten ❣️

  14. Linda 19 januari, 2017 on 10:03 Svara

    Åh vilken lycklig kille!
    Fin före och fin efter 🙂
    Fantastiska lilla eller ska man börja säga stora Ludvig. Det går ju så fort med de små liven 🙂
    Ni får ha en fin dag! Kramar till er båda

  15. Ewa 19 januari, 2017 on 10:08 Svara

    Superfin blev han ditt hjärta❤ Bor nära Bobbys salong o ser många nöjda kunder komma därifrån.

  16. Bella 19 januari, 2017 on 10:29 Svara

    Lilleman blev superfin? han va lika fin med sitt långa fina lockiga hår. Vilken lycka för honom att han fick träffa sin idol också? och så har han världens finaste mamma.?

    • My 19 januari, 2017 on 13:53 Svara

      Men åhhhhhh! Gulle dig! ? Vad glad jag blir! Tack! Kram

  17. Han passade verkligen i sin nya frisyr! Snyggt!

    • My 19 januari, 2017 on 13:53 Svara

      Tack! 🙂

  18. Eva 19 januari, 2017 on 12:35 Svara

    Visst ser han lite äldre ut. Härlig unge alltså. Ler stort när man läser hans kommentarer. Sötis❤

    • My 19 januari, 2017 on 13:52 Svara

      Hihi! Det lät SÅ roligt! ?❤️

  19. Eva 19 januari, 2017 on 12:36 Svara

    Skrev ju inte att det blev superfint!!

  20. Helene 19 januari, 2017 on 16:56 Svara

    Underbart att se hans glädje, håret blev så fint! Fin mamma du är My. Kram och trevlig kväll till dig och Ludwig

  21. Majsan 19 januari, 2017 on 17:36 Svara

    Men åååå så snyggt det blev!! Klär honom alldeles utmärkt.
    Å så jäkla snygga Bobby & Viktor är…så orättvist att du ska ha tre sådana snyggingar i din närhet =)) =))

  22. Johanna 19 januari, 2017 on 17:56 Svara

    Så fin han blev i sitt korta hår 🙂

    … 6-årsåldern kallas även ”den första puberteten”… så.. ja lite tonårsfasoner får du räkna med 😉
    Har inga egna barn men jag arbetar på förskola med ett gäng 5-6 åringar. Det händer mycket i både kropp och själ hos dem.

    ♥ Kram!

  23. Jessica 19 januari, 2017 on 18:25 Svara

    Jättefin pojke och kul att se dig på benen igen. Kram

  24. katarina 19 januari, 2017 on 19:17 Svara

    Var bara stolt! Han vet vad han vill o du ser till att han får göra det! Det bevisar att lillen har ett gott självförtroende ?

  25. Charlotte 19 januari, 2017 on 20:42 Svara

    Jättefin han blev. Har ju ej sett pappan men ni är ju väldigt lika. Kram och sen vill jag säga att: prestige som de flesta använder sig utav är inte alls attraktivt. Du bryter den trenden. .

  26. Sanna 20 januari, 2017 on 00:19 Svara

    Å vilken underbart fin liten kille!! Blir nog en hjärtekrossare i framtiden:)Så söt! Du är bra bäst du också My. Glöm inte att din blogg är en av de bästa,du lägger upp så genuint fina och äkta bilder. Sov gott! Kram Sanna

  27. Saja 20 januari, 2017 on 09:31 Svara

    Är det lite överdrivet att betala runt tusenlappen (för det lär de göra hos en kändisfrisör) för ett litet barn. Är ungefär som att gå till operakällan och käka middag med ett barn.
    Fast det ingick väl i reklamkampanjerna du har med honom så det var väl gratis.

    • My 20 januari, 2017 on 22:23 Svara

      Varför känns det som om hela din kommentar osar förutfattade meningar? Har jag fel?

      Jämförde du just en av mina närmaste vänner med Operakällan? hehe! DET måste jag bara tala om för honom! Guuud vad roligt! Kändis frisör, eller inte kändisfrisör- Det är forfarande ett hantverksarbete som är individuellt från klippning per lappning såklar… Nu är det såhär att bobby, förutom att vara min vän. Är och har varit frisör i över 20 år, Men han tar nog inte över tusenlappen för en barnklippning. (beroende på tid och jobb såklart)

      Man kan ringa (på numret jag skrev) Både för att boka tid, konsultation eller ställa prisfrågor =) Jag är enligt lag tvungen att REKLAM markera alla inlägg som inkluderar en länk till en produkt. Precis som i denna då jag lånar upp till Super hair. Testat dom? Dom är verkligen SÅ grymma! =) Med vänlig hälsning, My

  28. Bettan 20 januari, 2017 on 10:01 Svara

    Äntligen….. nu blev han av med babyfrillan !

  29. Lena 20 januari, 2017 on 17:12 Svara

    Åhhh jag gillade inte att klippa mina barn när de var små de blev så stora efter det , vips så va mina bebisar borta?? men man vande sig efter ett tag men visst känns det lite i mammahjärtat, Han blev jättefin??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *