VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tillsammans mot Cancergalan! Årets viktigaste gala! #tillsammansmotcancer

image

Hej fina du! Jösses vad skönt att ”örnen har landat”!!! Jag ska erkänna att jag var SKIT rädd (ordagrant i dubbelbemärkelse) för att bedöva åka in till sjukan igen. MEN, det behövde jag inte! Även om det nu innebär att jag fått springa på toan hela dagen.. DET kan jag leva med 😉

Sista veckorna har varit en ordentlig pärs! En omgång både fysiskt och mentalt som jag var helt oförberedd på! Så kan det vara ibland, livet blir inte alltid som man tänkt sig. Långt ifrån. 2016 var som du vet inte mitt bästa år. Jag har lärt mig otroligt mycket på vägen. Jah har den hårda vägen fått lära mig vem och vilka som står där när det stormar som mest. På både gott och ont. Jag har varit sårad och ledsen. Besviken och arg. Många känslor har passerat under mitt stormiga och minst sagt kaotiska år. Men en sak vet jag. Jag vet vart jag vill och vart jag ska. Drama, kaos och anat är ett minne blått. Jag sättsar framåt och är mer än TACKSAM att även min hälsa börjat vända igen. Så nu kära UNIVERSUM, nu blickar vi framåt och ser till att medvinden håller i sig…. <3 Som kungen skulle ha sagt, ”Nu vänder vi blad” hehe! 

STORT TACK till dig som stötar mig under mellandagarna både hemma och på sjukhuset. Stort TACK till alla gratulationer till min älskade Lilleman.

Idag har vi varit hemma hela dagen. En riktig söndag-hemma-mys-slapp-dag. Jag har tvättat, städat och försökt koma ifatt. DET har lixom inte legat i prio direkt. Vi har byggt lego. (mest Lilleman, jag har knappt hjälpt till) Han är en riktig liten byggare min lilla kille. Fyllde ju 6år härom dagen, men bygger lego för 12-åringar. ( Super stolt mamma) 

image image image image

Sture har slutat sura på mig. han börjar bli tillgiven och gosig igen. SKÖNT! Blev lite orolig där en stund. 

image imageMin vackra krya-på-dig bukett som jag tidigare i veckan fick av min väninna Tess blommar så fint <3 Tess har för övrigt tagit över Danderyd och checkat in där hon sedan födde lilla Milo. På Lillemans födelsedag, SÅ kul! Allt verkar ha gått bra och jag längtar verkligen efter att få träffa underverket <3

Stort GRATTIS Fam Modig <3 (Kika in på hennes blogg HÄR

image image

Lilla Stina börjar komma fram mer och mer. Läger sig i knät ibland. Hennes favvo plats är uppe på ett element där hon ligger och spanar ut över hela rummet =) 

imageIdag hände det. Sture & Stina blev ”ett”. Han omfamnade henne, hon tillät det. Han tvättade henne, puffade och visade sin kärlek….. så MYSIGT! 

image image image

Idag var Herman för en gångskull med på en bild. Normalt sett så står han oftast bakom kameran. Herman är en av fotograferna som jag jobbar mycket med. Men Herman är också en väldigt god vän som idag kom för att fira Lillemans födelsedag <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imorgon är det dags för Lilleman att flyga ner till Öland. Jag är så stolt över att han grejar det. Han är modig, orädd och har vuxit enormt med det. Men imorgon börjar inte bara pappa veckan.

Imorgon är det också dags för den årliga TILLSAMMANS MOT CANCER GALAN som sänds på TV4 klockan 20:00. Det är en insamlingsgala där alla kämpar för att samla in pengar till cancerforskningen. Denna fruktansvärda, hemska, otäcka och läskiga sjukdom ska krossas!

Det ligger SÅ mycket arbete bakom denna galan. Bakom hela organisationen. Människor jobbar ideellt för att hjälpa till. Cancerfonden jobbar dygnet runt inför galan och alla inblandade parter brinner genuint för att besegra cancern och fortsätta forskningen som gör fantastiska framsteg.

Att se och ta del av alla människor som vågar kliva fram och dela med sig av sina historier om nära och kära som drabbats av cancer. Personer som själva har drabbats. Denna galan är verkligen viktig.

Man behöver fler månadsgivare och man behöver uppmärksamma folk om hur man upptäcker cancern i tid. Man vill förmedla hur man tillsammans kan besegra cancern. TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD!

Vi behöver Cancerfonden. cancerfonden behöver dig! Missa inte galan imorgonkväll. Dela gärna detta inlägg för att sprida budskapet.

-TACK på förhand <3 

IMG_7887

Nu ska jag läsa saga för Lilleman… Sista kvällen innan ”pappa veckan”. Men innan jag loggar ut och säger gonatt så vill jag  bara ännu en gång säga TACK, TACK för att DU finns <3 Stor kram / My Martens 


Kommentarer


  1. Nina 8 januari, 2017 on 21:53 Svara

    Så duktig han är din lilleman! Fint byggt ?
    Kul att se Herman. Vi har bott på samma gård och han o min dotter var klasskompisar i lågstadiet. Du får hälsa honom nån gång från Emmas mamma.
    Kram fina du ❤️

    • My 8 januari, 2017 on 22:01 Svara

      Det ska jag göra =) Tack snälla du <3 Kram

  2. lotta lennartsson 8 januari, 2017 on 22:50 Svara

    Hoppas att du får må bra nu och att 2017 blir ditt bästa år saknar dig och dina härliga blommor ?kramisar ? ❤❤❤

    • My 9 januari, 2017 on 08:16 Svara

      Tack snälla du! <3 Ja jag saknar dom själv väldigt mycket. Tänker hela tiden "för ett år sedan" gjorde jag såhär.. BLomsterbranchen inneår ,ånga säsonger. Dt kliar i finnarna nu när vi går in i tulpan säsongen som är den första innan vårsäsongen.. Kram <3

  3. Ulla 8 januari, 2017 on 23:46 Svara

    Av bilderna att döma så visar Sture lite väl mycket kärlek till Stina. Ser precis ut som om han ska bestiga henne, då biter hanen honan i nacken så där :). Är Sture kastrerad?

    • My 9 januari, 2017 on 08:00 Svara

      hah! Nej, han är INTE påväg att bestiga hann, han tvättade henne..

  4. karin 9 januari, 2017 on 00:49 Svara

    Nu diskuteras det vilt där dom skriver om bloggare hur dom vill ha bloggen. En nämnde hon som håller i det som en häxa vad bra. Men dom flesta ca 100 o va bra blogg?? Tur det är så få. Va göra sej glad på elakheter på andras bekostnad. Skrämmande. Tror det är människor som själv är rädda o bli trampade på. Ska inte finnas sådant det är omänskligt o fult. Det är inte roligt utan bara dumt. Man skulle protestera högre upp. Ta bort den bloggen för många blir kränkta o sårade o det är fel. Kram. Håller ni inte med ni andra goa människor här. Bloggar med värme som mys dom är bäst.

  5. Malin 9 januari, 2017 on 12:54 Svara

    Vilka goa katter!
    Måste bara varna dig för gallret som ligger ovanpå elementet. Vi hade så där vi bodde förut och vår katt fastnade med en klo i det, hakade klon runt den smala metallen tror jag, så benet satt liksom kvar där uppe när han hoppade ner, stackarn skrek, men kom loss själv. Men jag blev rädd att det skulle hända nåt värre så vi tog bort gallren. Då försvinner ju den mysiga ytan att ligga på. Men ville i alla fall varna.

    • My 9 januari, 2017 on 14:15 Svara

      Men GUD vad läskigt! Tack för tipset! 🙂 kram

  6. […] tror det här måste vara hennes mantra – varför skulle hon annars repetera det om och om och om och om igen? Vi har fattat att 2016 inte var ditt år. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *