VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sverigedemokraterna singlar slant om viktiga beslut! Idioti!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

image imageGodmorgon!

Oj vilket dygn i Åre! Vacker natur, krispig ”ren” norrlandsluft…. Trevligt sällskap, träning och GRYMT sällskap! Alltså denna kvinnan gravid, positiv, driftig och med en jädrans massa energi, underbara kvinna Tess Modig  <3

-balsam för själen! 

 Hinner inte uppdatera om våran andra dag. Men kan säga att vi fick testa sup-yoga och annat skoj. Loooovar att berätta mer om det sen. Här med min fina resekompis Tess, hennes blogg hittar du här in och läs! 

image image image

Vi lämnade Åre och tog flyget tillbaka till stockholm. Snabba ryck 😉 igårkväll kom min Växjö-fru Åza upp med sin svägerska…. Mysigt! Dom ska bo hemma hos mig i helgen och vi ska även ha våran bloppis och mingel event hos Inreda.com på Lidingö! -Hoppas vi syns där!

Vi var kvar i shoproomet till sent på kvällen och förberedde 🙂 Mycket grejer blir det!

imageHämtmat, tända ljus och en lurviga social Sture, som stalkar Fia… Fia som är allergisk. VARFÖR är det alltid så katter/hundar går alltid till dom som är allergiska eller till dom som är rädda? Konstigt!image image image image image

Måste säga att jag är så stolt över hur min vän Åza, som jobbar politiskt, (moderaterna) tacklade en idiot från SD i förrgår.

-Hur är man funtad om man singlar slant om viktiga beslut som förtroendevald??? Jo tack, ännu en gång visar Sverigedemokraterna vad dom går för! 

LÄS hennes blogginlägg så förstår du vad jag menar…

Det inlägget resulterade i en radiointervju som snurrade runt på nyheterna igår och jag kan bara säga Heja, Heja för människor som vågar tala om hur saker och ting verkligen ligger till! Läs HÄR.

image

Nu kör vi mot Lindingö och förbereder dagen 😉 såååå kul det ska bli! Stor kram /My Martens


Kommentarer


  1. Daniel 22 oktober, 2016 on 11:16 Svara

    Oj vad man tröttnar på alla hatkommentarer mot SD. Båda förslagen var ju
    lika dåliga!

    • My 22 oktober, 2016 on 12:37 Svara

      Jo men att singla slant är ju helt befängt!

    • Alexandra 22 oktober, 2016 on 19:35 Svara

      Fast är det konstigt att det kommer hatkommentorer mot SD. Med tanke på hur de beter sig så bäddar de faktiskt för det. Förstår inte hur folk bara inte kan se vad SD är för ett parti. Det bevisas ju dagligen.

  2. L 22 oktober, 2016 on 15:40 Svara

    Fast vad tycker du om att Socialdemokraterna med sina bihang MP har sett till att dom stackars barnen, dom sjukaste barnen i vårt land inte längre får ha LSS. Dom tar från dom som mest av allt behöver hjälp i vårt land. Dom som inte kan göra sig hörda överhuvudtaget. Det är socialdemokraterna det.

    • Lotta 22 oktober, 2016 on 17:27 Svara

      Eftersom jag jobbar med funktionshindrade så har jag läst många partiers budgetförslag genom åren och SDs är ingen rolig historia, i senaste förslaget föreslår de en neddragning på 270 miljoner på just LSS så snacka inte som om SD vill våra funktionshindrade väl

    • anonym 22 oktober, 2016 on 19:09 Svara

      Fanns väll ingen tid som var så svår som när moderaterna hade makten. Många som inte orkade med utan avslutade sina liv. Hemskt. I det stora hela har nu sossarna varit mest rättvisa om man ser bakåt. Men dra in för dom som har det svårt för jäkligt men säg det parti som inte gjort det. O dessa pensionärer som får höjning med 100 lapp. Trist att tiderna är så hårda o människor behandlas så olika. Så fel. Undrar om det någonsin blir bättre.

      • katja 23 oktober, 2016 on 09:54 Svara

        Ja, utförsäkring av svårt sjuka! Hemskt!

    • Alexandra 22 oktober, 2016 on 19:33 Svara

      Fast alliansen var ju inte ett dugg bättre. Det var de som började sparka på de som redan ligger ner. Så finns inget alternativ som är bättre precis.

  3. anna 22 oktober, 2016 on 16:35 Svara

    Så mysigt ni har det, trevligt med besök..så katten också ”stalkar” 😉

    Singlar slant men gud…viktigt att politiker vare sig de tillhör sd eller M inte ljuger, ställer sig bakom lögner eller vänder kappan efter vinden, då tappar de trovärdigheten..men singla slangt hmm..

  4. Cathy 22 oktober, 2016 on 16:48 Svara

    Nej inte du också som ska kasta skit på SD. Klart Åza tycker det, hon jobbar för M.

  5. Anna 22 oktober, 2016 on 17:39 Svara

    Måste bara höra hur du tänker: Du klagade på att bli uthängd? Hur känns det tycker du? Du gjorde ju själv det med en bloggare förra året. Ingen skillnad alls eller?

    • sofia 23 oktober, 2016 on 10:22 Svara

      Vilken bloggare var det om du kan svara på det anna?

  6. Trebarnsmamma 22 oktober, 2016 on 18:11 Svara

    Jag tänker att det hon reagerade på var att de hade singlat slant om hur man ska rösta i ett beslut. Det känns inte som ett ansvarsfullt sätt att hantera viktiga beslut på oavsett partitillhörighet tycker jag ??

    • Daniel 23 oktober, 2016 on 07:43 Svara

      Alla ni som skriver hatkommentarer om SD, har ni någonsin läst deras partiporgram? Jag tror inte det. Ni läser bara hatpropaganda i media och påverkas av det. Man ryser när man ser partiledardabettarna i TV, där alla partier går ihop och mobbar SD, det är
      fullt tillåtet trots deras tala om alla människors lika värde! Dom tar efter SD:s förslag på punkt efter punkt, och dom vill ha deras röster vid olika omröstningar, men ändå pratar dom skit om SD hela tiden. Alliansen räknar kallt med att vinna valet 2018, trots att dom aldrig kommer att få egen majoritet, men dom räknar med att få SD:s stöd. Vilket hyckleri och fulspel!

      • Linda 24 oktober, 2016 on 08:48 Svara

        Vilket partiprogram? Har du läst det? Det är ju inte ens komplett!

    • Therese 23 oktober, 2016 on 11:35 Svara

      ?? reagerade också över hur de flesta kommentarerna missade själva poängen. Ingen ansvarsfull politiker, oavsett politisk hemvist borde singla slant. Galet.

  7. glammamman 23 oktober, 2016 on 00:14 Svara

    Läskigt!

  8. Eleonora 23 oktober, 2016 on 10:53 Svara

    Känns som en sämre idé att prata politik på en blogg… som bäddat för debatt då Alla med all rätt tycker olika . Det finns ju uppenbarligen folk som röstar på SD precis som alla andra partier…

    • My 23 oktober, 2016 on 12:12 Svara

      Det handlat inte om vilket parti, utan handlingen att singla slant när man är förtroendevald och ska ta ett beslut. Det hade inte spelat någon roll, vilket parti som hade gjort så…

  9. Margot 23 oktober, 2016 on 14:55 Svara

    Anna du säger att my hängde ut en bloggare i fjol, ja men hon gjorde det med namn och stod för det hon sade, men det kan man inte säga om hennes nättroll som gömmer sig bakom olika namn och aldrig tycks få nog av att hata henne.

    • My 23 oktober, 2016 on 19:44 Svara

      Kunde inte sagt det bättre själv. Hag är inte felfri, långt ifrån perfekt… Men Jag står gör det jag säger och gör…

  10. Frida 23 oktober, 2016 on 22:05 Svara

    Beslutsfattare som singlar slant, jagar Pokémon i Riksdagen osv. Känns inte bra alls 🙁

  11. L 24 oktober, 2016 on 20:38 Svara

    Ni tror att det bara är SD som är idioter. Det är inte dom som har försämrat Sverige så fruktansvärt. Ni ser inte siffrorna. Det finns det en del som gör. LSS ska utplånas, sjukvården ska raseras och skolan likaså. Vilka har gjort det? Ja, inte är det SD. Ni gnäller på SD (jag röstar inte på dom) men det är inte dom som urholkat Sveriges välfärd utan det är Socialdemokraterna med bihanget galenskaparna MP, och det är alliansen. Jag röstar inte på SD men jag har läst var dom står och det jag kan vända mig emot är vinsterna i välfärden men det gillar ju alla andra med utom Vänsterpartiet. Nej, det är inte SD som förstört vårt land. Det är S, MP, M, L, C och KD.

    Jag vet förövrigt ett gäng Sossar och moderater som slagit ner gamla människor, äldre personer. Har det stått någonting om att dom är Sossar och Moddar i tidningen? Nepp det har det inte.

    • My 24 oktober, 2016 on 21:41 Svara

      Hallå? Jag gnället på att någon politiker överhuvdtaget singlar slant om ett beslut?! DET är poängen!

      Hade varit samma sak om miljöpartiet, Moderatetna hade gjort samma sak. Men nu var det SD som singlade slant..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *