VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag utmanade mig själv, lämnade min ”comfortzone” och klarade 100 kg knäböj! =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej! Igår körde vi maxstyrka och spänst träning. Inte bara träning som i att träna/utföra det… Utan även i coachning och att förstå hur, varför vi gör vad osv, inför våra kommande yrken som personliga Tränare. Att utmana mig själv i min maxstyrka var ingen självklarhet, för mig iallafall.. Jag hade tex aldrig för 4-5 veckor sedan tränat med en skivstång (skivstång med vikter) Därför måste jag öva extra mycket på det just nu. jag nöter teknik dygnet runt känns det som. Just för att jag vill kunna både instruera och utför det själv. En fråga jag ställer mig själv nu, VARFÖR har jag aldrig gjort det innan? Ser du vikterna 5kg, 10kg x3 plus 5 kg = 40 kg På ena sidan = Totalt 80Kg plus stången 20kg = 100 kg! Jag klarade 100kg i knäböj! Det trodde jag ALDRIG!!! En rep, men ändå 100 kg! Det är inte illa för en nykomling i skivstångs världen som jag. Stort Tack till min klasskamrat Armin som passade på mig och uppmanade mig till att utmana mig själv och våga testa tyngre och tyngre…. Armin är en sån där person man itv eklär en hat/kärlek till. Du vet en person som går en liiiite på nerverna, men som också får en att våga utmana sig själv, att våga ta i lite till, och som fick mig att kliva utanför min comfort zone. Armin kommer bli en grym PT, glöm inte att det var JAG som sa det 😉

image

Tillsammans med läraren på SAFE education så försökte jag först testa oss fram vad vi misstänkte att just min maxvikt skulle vara. Inte lätt när man inte kört detta tidigare. Jag gissade på 40-50kg. Men gick därifrån upp till 100kg. Den var inte helt korrekt, och jag gjord bara en. Men ändå =)

Sjukt stolt! 80 och 90 kilo klarade jag av att köra flera rep i.

Eftermiddagen körde vi spänst och cirkel träning… SÅ kul!!!! Detta är mer ”min grej”, där jag känner mig mer hemma och trygg. Jag har en bakgrund som han bollspelare i VHF, där detta var typisk träning =) Saknar handbollen ibland…. 

image image image image image

 

Armin kunde inte vara med och träna själv, så han peppade och hejade på oss andra.

Det var SJUKT roligt men också j*vligt jobbigt, högintensivt och mjölksyra att kämpa emot!

 Samtidigt som vi andra slet för kund och fosterland så passar Armin på att stanna upp och ta en selfie, där jag själv håller på att DÖ av utmattning bakom! Hahahaha! -Älskar’t! 

image image image image image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tre trötta tjejer efter passet! hehe! 

image

Efter skolan så åkte jag och hämtade Lilleman. jag lämnade bland dom första och hämtade sist…… DEN är jobbig som förälder. Men jag har förklarat för Lilleman att detta är en period som ser ut så just nu, och att det snart kommer återgå till det normala där jag styr min egna tid på ett annat sätt. Som egenföretaget har jag varit bortskymd med det. Spontant låtit honom vara ledig ibland, för att ha en egen kvalitetsdag. Hämtade tidigare  och gjort lite mer som ja själv velat. Men nu kan jag inte göra så.  Men det kommer bli bra, jag känner det i hela kroppen. Jag står inför en stor förändring, nytt yrke, nya mål, nya projekt och utmaningar. Ny umgängeskrets och nya bekantskaper. Jag jobbar med mig själv, både hemma och på KBT. Den självinsikten som jag har fått genom skolan WOW! Snacka om en riktig örfil, som svider till ordentligt just när den kommer. Men jag är inte den som är den och inte har någon självinsikt. Jag har sjukt mycket att jobba på. Det gör jag juste nu, sakta men säkert…. Min blogg kan vara lite ”trist” nu under skolperioden. Men just nu får även det vara helt okay. Tiden räcker inte till. Skola, skola mera skola. hem, laga mat, tvätta, städa, göra matlådor. Mysa med Lilleman. När han somnat, plugga… om jag själv inte somnat samtidigt. (det har hänt flera gånger, MED kläderna på) För att fortsätta plugga och repetera. 

NU, med Lördags mys med skrutten <3

image

VI hörs imorgon! Kraaaaaam <3 / My Martens

PS: Om du gå i funderingar på PT yrket, eller att bli instruktör, kostrådgivare osv, kika in och läs mer på skolan HÄR 


Kommentarer


  1. Annika- gravid med fyran 1 oktober, 2016 on 19:47 Svara

    100 kilo är ju grymt! Bra jobbat! 🙂

    • My 1 oktober, 2016 on 20:20 Svara

      Tack 🙂

  2. Jenny 1 oktober, 2016 on 23:38 Svara

    Wihoo!! Grymt jobbat????
    Du sprider verkligen energi och kämparglöd genom din blogg!! Du visar verkligen att ingenting är omöjligt?
    Och det man vill får man till??❤️
    Kram och lycka till med allt fina My

    • My 2 oktober, 2016 on 07:15 Svara

      Åhhhhhh! Tack fina du <3 kram

  3. Tina 2 oktober, 2016 on 08:14 Svara

    Wow….hittar bara ett ord, du är GRYM.
    Kram

  4. Mamma Mia 2 oktober, 2016 on 08:24 Svara

    Härligt att du kämpar på ??. Du skriver att du lämnar först och hämtar sist…i inlägget före är det barnvakt i hemmet som gäller. Hänger inte med i hur det funkar. Var rädd om dig och Lilleman!

    • My 2 oktober, 2016 on 17:35 Svara

      Vardagar =dagis. Helger = Barnvakt (anlitad genom dagis) alltså tjej Ludvig redan känner 🙂

  5. Katja 2 oktober, 2016 on 11:04 Svara

    Oj! Grattis till det lyftet!

  6. Anna 2 oktober, 2016 on 16:49 Svara

    Ska du sluta skriva om Better You nu? Vilket magiskt fantastiskt piller Maggan tagit fram för Better You! Kommer sälja bra?

    • My 2 oktober, 2016 on 18:53 Svara

      Hej Anna =) Nej, vad menar du? Jo, jag kommer att fortsätta jobba med Beter You. Jag har inte gått ut med det officiellt än. Men jag tillsammans med Better You kommer jobba med deras nya storsatsning och ”syster bolag” Green Nutrition =) SÅÅÅÅ kul! du hittar dom —>http://www.gymgrossisten.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=gor_sokning&Avd=1&Bilder=J&term=green+nutrition <– Kram

    • Tina 2 oktober, 2016 on 19:31 Svara

      Maggan tagit fram???? Nej det har hon inte!!

      • Anna 2 oktober, 2016 on 22:14 Svara

        Försöker få det till ett superduper bantningspiller…9-10kg på 6 veckor. Men fastandet, soppor, minimalt med mat och tusentsls steg på stegräknaren…ja det verkar inte vara det lyckade konceptet…

  7. Gunilla 2 oktober, 2016 on 22:44 Svara

    Står så i hennes blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *