VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Avslag från Tingsrätten! Förlåt….

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

180816-MyMartens-P8181231-120626

God Morgon!

En bild ifrån mig när jag står framför min gamla mellanstadie skola St: Per skolan i Vadstena. Tänk vad fort åren har gått. På ett sätt känns det som igår, samtidigt som det känns som hundra år sedan. Har någon sagt till mig för något år sedan att jag skulle börja plugga igen, då hade jag ALDRIG trott på det. Men, detta var det absolut bästa beslut som jag kunnat ta. Safe Education är precis vad jag behöver just nu.

Någonting att fokusera på, uppfylla tidigare drömmar  jag haft, struktur, rutiner, nya bekantakspaer en j*dra massa självinsikt….. OCH en rejäl utmaning. Det är inte lätt. Jag har INTE samma instuderingsteknik som alla som har gått ut gymnasier och högskolor. Men det går bra. Det är en häftig känsla att förstå hur kropp, knopp och själ hänger ihop.

igår har vi varvat teori med praktiskt. I helgen väntar ännu mera praktiskt. Förberedande PT. Vi kommer att plugga från 08:00-17:00 både lördag och söndag. Jag blir lite ”vecko vill” har ingen koll på dagar och datum nu när jag är i ”skol-bubblan”.  Men det gör ingenting. jag sover, äter, pluggar, tränar, pluggar… tränar igen, äter och sover. Hinner inte med så mycket annat 😉

Jag drömmer, andas, lever, tänker på nervsystemet, kroppen och skelettet hela tiden!!! galet, men intressant OCH kul!

Jag ligger lååååångt efter med mailen. Så om just DU väntar på svar. Oroa dig inte det kommer. Likadant med kommentarerna just nu. jag läser ALLA mail och kommentarer men jag hinner verkligen inte att svara just nu. Iallafall inte nu dom senaste dagarna med både skola, många mil i bil och begravningen.

Men, verkligen från hjärtat <3 TACK för ditt stöd och din omtanke! Även om näthatet är mer eller minde påtagligt dagligen så är majoriteten av alla underbara läsare helt fantastiska!

-Mer sånt, vi ska sprida pepp, glädje och kärlek!

Nu till något mindre kul! Idag är det äntligen dags HÄLSOKICKEN resa 3.

Jag har varit en del av Jocke och ”team Hälsokicken” sedan första resan. Glädjen och energin ombord på båten är fantastisk! Ni är många bloggläsare som har bokat med sig och ska åka iväg imorgon….

IMG_8806

Men, saken är den…. Att jag i tisdag fick avslag från min överklagan angående mitt utreseförbud som jag har fått pga av konkursen. ( läs tidigare inlägg HÄR )

Jag är uppriktigt sagt förbannad! Jag behandlas som en kriminell. Jag tycker att det är en kraftig överdrift. Okay om det hade varit en privat resa som jag fått gå miste om. Men detta är mitt jobb! 

 Båten går förvisso över på finskt vatten, men vi går ju aldrig iland. Vad tror dom att jag ska göra, kasta mig över bord, rymma i en livbåt???!!!!! Kom igen nu! Det är en jobbresa planerad sedan LÄNGE! Men icke, det gick dom inte med på, tingsrätten. Jag är så besviken! Jag är dessutom beroende av varenda krona just nu, och så tar dom bort mina inkomster,  inte okay! Men nu är det som det är… 

Förlåt till er som bokat med er och som såg fram emot att ses. Ombord hittar ni alla mina Hälsokicks kollegor. Min chefsredaktör från Hälsa & Fitness, några gladiatorer, Representanter ifrån min skola SAFE  där ni kan passa på att fråga om alla olika alternativ på utbildningar… och många fler härliga och inspirerande profiler =)

Ni kommer att få köra Yoga med Blossom, ni kommer att få testa på en j*kla massa olika typer av träning, dans, och annat skoj. Njuta av inspirerande föreläsningar och av mycket god mat. jag lovar det kommer att bli toppen! SÅ ledsen och besviken på att jag inte kan följa med…….. Men jag fick avslag. Förlåt.

image

Nu ska jag strax börja min första lektion för dagen… Vi hörs senare… Önskar dig en skön helg! Kramar

/ My Martens 


Kommentarer


  1. Lena 20 augusti, 2016 on 09:44 Svara

    Men fy vad surt att du fick avslag !!! Förstår om du är irriterad.

    • My 20 augusti, 2016 on 09:59 Svara

      inte irriterad… känns bara så tråkigt, Men jag vet att alla ombord kommer att få det toppen =)

  2. CarinaS 20 augusti, 2016 on 10:26 Svara

  3. Jenny 20 augusti, 2016 on 10:30 Svara

    Men hur länge har du utreseförbud? Reglerna är ju alldeles för fyrkantiga utan minsta förmåga att pröva det individuellt. Om du ansöker till din specifika resa (vilket du gjort) och dom ser till just ditt case så är ju ett avslag bara ett bevis på att dom bara göra det för att: Det blir bara löjligt, istället för att tillämpa lagar och regler där det behövs. Men då ses det mellan fingrarna…

    • Jenny 20 augusti, 2016 on 10:32 Svara

      *Att dom gör det ”bara för att: , ska det stå…

  4. Laila 20 augusti, 2016 on 17:04 Svara

    Jag tänkte på detta redan när du skrev att denna resan skulle vara. Du hade ju redan tidigare skrivit att du hade reseförbud. Tänkte då på just hur du skulle göra med detta…. Förstod att det skulle bli så här. För du skulle ju faktiskt kunna kliva av båten i Finland om du vill….. Vad tokigt allt blev nu. Försåt att du är jättebesviken….Hur länge har du reseförbud?
    Tills allt e klart i tingsrätten?

  5. Gunilla 20 augusti, 2016 on 17:53 Svara

    Resan var väl imorgon 20 Augusti! Hur skulle du kunna vara med på den? Skolan har väl 100 procentig närvaro?

    • My 20 augusti, 2016 on 18:56 Svara

      Jag skulle tagit igen dessa två dagar, SAFE är också med på resan 🙂

  6. Susanne 20 augusti, 2016 on 19:02 Svara

    Så galet! Kvinnan dom är misstänkt för mordet o misshandel i Arboga har inget utreseförbud?!? Snacka om fyrkantigt!

    • My 20 augusti, 2016 on 21:57 Svara

      Mycket…

  7. Karin 20 augusti, 2016 on 20:22 Svara

    Men vd händer om man blir sjuk när man går i skolan?

  8. Gunilla 20 augusti, 2016 on 20:53 Svara

    Ok! Synd att du inte kunde resa!!

  9. carina 20 augusti, 2016 on 23:37 Svara

    Tack My !

  10. Helen 21 augusti, 2016 on 09:28 Svara

    Märkligt …..

  11. ella 25 augusti, 2016 on 21:31 Svara

    fast det är ju inte så att de leggar passagerarna en o en. Man uppger ju bara namn o födelsedatum ej personnummer på bokningen. Sedan blippar man biljetten innan man kliver ombord. Så du skulle ju kunna åka med…..:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *