VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tröstshopping, promenad och siesta!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

dl sport plain vanilla

 

Hej! i’m in shoe-heaven!!!  ojojoj! Jag har för mycket tid att surfa och tänka! Spana in dessa! Italienska sneakers från märket DL Sport. Hur snygga!?!  Sommarens hetaste sneakers!

Jag tänker tröst shoppa, ett eller två par! Japp, det ska jag! Frågan är vilket/vilka. Dom blåa är sååå snygga till jeans, men det är silver detaljer och jag använder oftast guld… jag tror nr 1 från vänster och nummer 8. Fast jag gillar dom i rosa och sena-mönstret också! Gud vad svårt! i-landsproblem deluxe! hehe! 

Du hittar dom också hos Plainvanilla HÄR 

Nu till något tråkigare… Me myself & i. När tom jag  har tröttnat på mig, så måste ju du också ha tröttnat?!

Förlåt, men bloggen har blivet enformig och tråkig under min sjukperiod. Men lugn, snart är jag tillbaka på banan.. då är bloggen det också! Men jag har ju lovat er en ärlig blogg, just nu är inte livet på topp, och då erkänner jag det….

Jag måste dock säga TACK till alla er som tar er tiden att kommentera och vara delaktiga. Det betyder jätte mycket <3

Om du missade mitt ”StyleByMartens inlägg så ligger det TVÅ inlägg bak…. 

IMG_4541

Jag fick tillbaka febern igår kväll… så j*vla ledsen blev jag! Satt i soffan, grinade och tyckte synd om mig själv! Kramperna har minskat, dom är inte bort men betydligt mindre. Jag vaknade feberfri =) Wiii!

Detta måste ju vara ett tecken på att det håller på att vända? Många av er skrev att jag borde gå till läkaren innan onsdag. Saken är den att jag var dr tidigare i veckan. Gällande influensan så svarar dom att det är normalt och att man kan må såhär i upp till tre veckor. Jag svarade upprört: -TRE VECKOR? det är inte möjligt jag trodde ordagrant att jag skulle dö häromnatten!

 Men jo, det är så det är… Nu på onsdag ska jag göra en total hälsokontroll då jag varit sjuk till och från i flera månade… jag ska utredas för eventuell diabetes bla. Oavsett vad det är för fel på mig så ska jag se till att man hittar det nu… Jag är trött på att vara sjuk till och från.. Nu har Tezz och jag varit på preomand. Vi gick hemifrån mig ner till strandpromenaden. extremt lugnt… Väl på plats satte jag mig i solen. (Orkade nämligen inte gå hem igen ) Men efter en halvtimme på bryggan i vindstilla och sol så gick vi hem igen. Nu har jag ätit lunch, jag börjar känna att aptiten kommer tillbaka. så det bara måste ju vara ett tecken på att det vänder nu, visst?

Nu ska jag tröstsoppa en stund sen ska jag siesta. Vila är bra då rehabiliterar sig kroppen snabbare har jag hört!  Promenaden tog på krafterna…. Men solen gav sååå mycket energi! <3

 

IMG_4536

Hoppas att din helg varit bra och att solen lyser på dig också idag! Stor kram / My Martens

PS är du sugen på att hänga med mig och Madde till New York och springa tjejmilen…. läs mer om det HÄR Tveka inte på att fråga om det är någonting du undrar över! Kram igen! IMG_4444


Kommentarer


  1. Överlevnadsguiden 28 februari, 2016 on 13:37 Svara

    Jag tror säkert att det har vänt, men det betyder inte att du är frisk. Har man varit sjuk länge så är man ofta så angelägen att blir frisk att man tror att man kan börja leva som vanligt igen bara för att man känner sig lite bättre. Att du vaknar feberfri men får feber på kvällen är ett typiskt tecken på att du går för fort fram och anstränger dig för mycket. Risken är att du fördröjer tillfrisknandet om du inte håller dig lugn och låter kroppen få tid att läka ut ordentligt. Jag veet att det är jättetråkigt och inte alls vad du vill, men när man är sjuk får huvudet rätta sig efter kroppen istället för tvärtom, annars gör man sig själv en otjänst. Så ta det väldigt, väldigt lugnt och betrakta dig själv som sjuk fortfarande, det är det som är knepet för att bli frisk på riktigt så fort som möjligt. Kram!
    Charlotta

    • mammamy 28 februari, 2016 on 13:43 Svara

      tack! Vad omtänksam du är… <3 men jag lovar, jag har inte överansträngt mig. jag ligger ju hela dagarna i sängen eller soffan. sover, läser, tittar på film =) En kort promenad 50m från huset på morgonen med vovven och en lite längre på eftermiddagen på ca 10 min med paus i solen =) Sen sova igen… Luft och sol måste ju vara bra? eller =) Men du har rätt det är sååå tråkigt!Men om jag ska vara ärlig så har jag ingen ork att forcera fram någonting… =) Kram

      • Överlevnadsguiden 28 februari, 2016 on 14:28 Svara

        Med sjukdom i kroppen så är det påfrestande att bara röra sig mellan soffan, köket och toa, så att klä på sig och gå ut, även om det bara är en liten sväng, är att jämföra med ett maraton. 😉 Men luft och sol är absolut bra, både för kroppen och själen.
        Charlotta

        • mammamy 28 februari, 2016 on 15:31 Svara

          Mmm… Det var just det! <3 kram

  2. Andrea 28 februari, 2016 on 14:32 Svara

    Men stackars dej! Nu har det ju varit helg, finns det inte en enda människa som varit ledig och kunnat hjälpa dej med hunden, mat osv ?

  3. Skåningen 28 februari, 2016 on 16:20 Svara

    Bry dig inte om att ta sneakerserna när du ska simma …….:-)))))
    Krya på dig.
    Hälsningar Skåneland.

  4. Julia 28 februari, 2016 on 19:47 Svara

    Hej.
    Hoppas du blir frisk snart. Tänk på att ta det väldigt lugnt någon vecka efter att febern lagt sig. Annars kommer den garanterat tillbaka.
    En annan sak jag tänkte på angående att du är sjuk mycket. Du har ju många bollar i luften och jobbar mycket, det är väldigt vanligt att man är sjuk ofta och länge innan man går in i väggen. Och man ska aldrig säga att det händer aldrig mig, för man kan aldrig veta innan det händer!! Du jobbar ju mycket och har alltid något på gång. Tycker du borde ta det lite lugnt.
    Krya på dig.

  5. Caroline 28 februari, 2016 on 22:16 Svara

    Tack för en bra blogg och att du delar med dig av ditt liv. Jag hade influensa för 2 år sedan ( aldrig tagit vaccin) men jag hade feber, Tack och lov bara i 2 dagar. Jag känner helt igen mig när du beskriver värken i benen. Den var fruktansvärd! Och tyvärr satt den i lite till och från under flera veckor. Så ta det lugnt..väldigt lugnt de närmaste veckorna. Var snäll mot dig själv och lägg bort all stress och press så ska du se att det blir bättre. Nu är influensa toppen nådd, vi går mot ljusa och soliga tider och sjukdomarna är snart som bortblåsta! Krya på dig och stor kram!

    • mammamy 29 februari, 2016 on 07:50 Svara

      Tack snälla du för din omtanke <3 du har helt rätt, vila står på schemat… 🙂 stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *