Hej och välkommen hit! My heter jag, 28 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

Annons

kvälls träning på Actic i Uppsala!

IMG_2947

Godkväll!

Usch vilket känslomässigt kaos vid lämning av Lilleman idag! Jag bet ihop och höll god min sålänge han var kvar.

Men när jag vinkat hejdå till honom och bilen passerade så forsade tårarna! jag satte mig ner i soffan och grät, grät som ett litet barn en bra stund! Men sen var det bara att kavla upp ärmarna, torka bort tårarna, och jobba! Varannan vecka förälder är ingenting för mig! 

Jag har suttit vid datorn nästan hela dagen. Håller på med mitt nya projekt som jag snart kan presentera för dig 😉  DET är KUL!

Suttit med alla ordrar ifrån Formex och rint leverantörer och korrigerat och planerat leveransdatum till My’s Blommor. Galet mycket fint på ingång! 

Nu ikväll så har jag precis varit på Actic centralbadet i Uppsala. Körde igenom ett bra pass, styrketräning med mycket fokus på bålen. spinning på det… För att sedan ta tillfälle i akt att utnyttja deras härliga pool och simma några längder. DET var inte igår!

Jag är verkligen imponerad över deras fina anläggning med både stort gym och pool i samma anläggning. Därför kommer jag varva min träning med att åka till Uppsala emellanåt för att även simma. Ombyte förnöjer och det och det gör att jag tycker att träningen är rolig =) IMG_2942IMG_2953 IMG_2954

Jag har i samarbete medActic fått möjligheten att erbjuda dig ett medlemskap!

Med koden myACTIC16 får du 20% rabatt vid tecknande av 1 års medlemsskap, gäller på alla deras över 100 anläggningar. Gäller från 25/1-8/2. 

Kanske är det något för dig? jag kan varmt rekommendera det, för tillgång till fräscha lokaler och varierad träning och pool =)  

Följ denna länken för att komma till erbjudandet  –> http://goo.gl/bTRURV

Vi hörs imorgon! Nu ska jag krypa upp i soffan och titta på Sex & the City boxen! Har inga tv kanaler just nu, så dvd spelaren går varm om kvällarna 😉

Stor kram / My Martens

#ad #träningföralla #ingaursäkter

Om My

Hej och Välkommen hit! My heter jag, 28 år. En av Sveriges största lifestyle bloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskros barn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5år. Matte till Vovven Tezz och Ragdoll kissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner ifrån drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag, med mycket träning, pepp och motivation. Nyttiga och goda recept och fokus på hälsan. Blandad med mode, inredning och annat kul! Med ena foten på mingel, event och röda mattan... Men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt vad jag tar mig till...

8 reaktioner på ”kvälls träning på Actic i Uppsala!

  1. Körde du 45 min crosstrainer i morse samt styrketräning, spinning och simning nu ikväll? Det låter ju supermycket. Orkar du det verkligen?

  2. Hej My.

    Tycker du är jätteduktig ändå som ger Lilleman möjligheten att växa upp med både sin mamma och pappa, även fast det tar emot för dig vid bortlämnande varannan vecka.
    Själv fick jag kämpa för att min dotters far skulle träffa sin dotter.

  3. Häftigt, min dotter har nyligen flyttat till Uppsala och tränar åxå på Actic, 😉 heja dig My och Tack för en bra blogg!! 😉

  4. Vet precis hur du känner det… Att vara varannanveckasförälder är ett helvete! Men tänk på att du ger din lille son en stor gåva; han får lov att växa upp med båda sina föräldrar. Styrkekram till dig!

  5. Vad du är duktig som kämpar på med träningen och allt det andra! Jag har känt mig låg och trött sen jul men idag ska jag ta mig iväg till badet nu på lunchen och simma några längder-tack för att du peppar mig :-) Ska även försöka ta mig till gymet för ett första träningspass för i år…STOR KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons