VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Frosserie helg! Sockerfri avvänjning!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

image

 Godmorgon från Vasastan! jag fastnade här och åkte aldrig ut till Sigtuna. Kvällen kommer att ägnas åt att röja i lögenheten idag istället, sen kör jag ner i morgon bitti och hoppas väglaget är med mig. Läste precis på AB och Expressen att det var över 200 bilolyckor igår, läskigt!!!! Men imorgon skulle det vara bättre. 

Efter en extremt mysig helg så avslutade vi med filmkväll och frosseri i soffan 🙂 Marängsvich är nog bland det godaste jag vet!

Men nu är julhelgen över och frosseriet likaså! Det värsta för mig som är en RIKTIG socker-torsk är att jag precis som likt en missbrukare som är på avvänjning….  Nu måste stå emot alla mina tvångstankar om att äta mer och försöka slå bort mina besatta tankar som faller tillbaka på choklad, glass och sötsaker! HELA TIDEN! Jag tycker verkligen att man ska kunna unna sig ibland. Det är just därför jag tränar och håller igång:) Men efter en frosseri helg så  måste jag alltid, köra en sockerfri period! Detta inklusive nyårsafton också! Annars faller jag tillbaka i sockerberoendet igen! 

imageimageimage image

 

Nu ska vi försöka att få liv i alla sjusovare till barn här i huset och äta frulle! Vill önska dig en riktigt god fortsättning! Hoppas att din julhelg också varit fantastisk <3 stor kram

/My Martens


Kommentarer


  1. Mitt liv 2.0 28 december, 2015 on 19:33 Svara

    Känner igen det där med sockerberoende, då jag är det själv.
    Jag klarar tyvärr inte av att ”unna mig ibland” utan det är allt eller inget som gäller. Nu har jag kört all in en längre tid och då äter jag verkligen allt i kopiösa mängder.
    Hemskt 🙂
    Men nu är jag inne på den sockerfria linjen igen.
    2:a dagen som sockerfri idag 🙂
    Kör försiktigt!

    • mammamy 29 december, 2015 on 00:30 Svara

      Haha! Ja… Det här med socker beroende alltså! 😉 Bra jobbat med två sockerfria dagar! Jag hamnade på middag och kom på mig själv med fingrarna i paradis asken! Hahaha! Men imorgon är en ny dag 😉 tack, jag ska absolut köra försiktigt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *