VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Träning, svacka, utelåst på balkongen?!

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

image

 

hej fina! Unnade mig en laktos fri lattê på espresshoue! -sååååå gott! Ibland bara låste man då göra det 😉

image

Lilleman och jag har kört morgonträning… eller iallafall jag 😉 Lilleman var med och roade sig på egen hand! Det svåra att träna med honom är att jag känner att jag inte riktogt har hundra fokus på det jag gör. Men ändå bättre än att inte träna als..

image

jag känner mig lite trött och sliten, orkar inte sminka mig, gör bara det jag verkligen måste och behöver… Som jag skrev tidigare har jag hamnat i en tillfällig svacka. Men jag var igår på invigning utav etr nytt gym här nere på Öland.Wellnes har äntligen öppnat i förjestaden! Det kommer passa mig perfekt! Bilder från invigningen kommer senare! Imorgon kommer jag att premiär träna där. Jag älskar att variera träningen med hemma träning. Jag har lovat er övningar och kommer fortsätta med det.. Både från gymmet och hemifrån:) detta gymmet ligger 3min från dagmamman och 5min från butiken så det underlättar rejält i min Ölands vardag . Nu ska jag och Lilleman åka över till butilen och fortsätta att möblera om och förbereda inför renoveringen som påbörjas imorgon. -det kommer att bli såååå bra! 

image

Igårkväll träffade jag mina Kalmar tjejer Sara och sara… Tacidrar och mys med Kidzen 🙂 -bästa! Något annat som har hänt i helgen är att min älskade lilleman lyckades låsa ut både mig och hunden på balkongen! Jag pratade med en väninna i telefonen och märlite det inte först.. Jag försökte guida honom henom rutan hur han skulle göra! Jag behärskade mig för att inte bryta ihop! Visst inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta! Det gick verkligen inte att få honom att öppna dörren… Jag hörde paniken i hans röst… Kunde inte se honom för att persiennerna var nerdragna.. Men som en räddande ängel så hörde en annan granne mitt desperata försök till att guida honom att få upp spärren och släppa in mig. Grannen tog sig över till våran trappuppgång!

-tackar högre makter för att inte ytterdörren också var låst, då Ludvig inte kan låsa upp den inifrån heller! En glad mamma my tog sig tillslut in! Jag tackade grannen ödmjukast över räddningsauktionen! Skämdes över alla resväskor som ligger utspridda över lägenheten .. Samtidigt som Lilleman helt oberörd kastade av sig alla kläderna och satte sig på toan för att bajsa?!

-förgrymmade underbara Goa unge! Vi har haft ett seriöst snack om dörrar och lås… Jag hoppas att han inte gör  det! Nu kan jag skratta lite åt det… När ”faran” är över! Kram på dig! /My Martens


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *