VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej! från en skitsur abstinens-tant!

image
Hej! Såhär ser det ut i mitt kylskåp just nu. Jag sparar mina Tulpaner där, och kommer att plocka fram dom imorgon 🙂 Du vet väl om att Tulpaner kan ligga utan vatten flera dygn, sålänge dom ligger svalt & inte varit vattendragna tidigare… Så bästa tipset just nu är att ”spara” dom i kylskåpet för att få dom att hålla bättre över helgen. Sedan nytt färskt kallt vatten VARJE dag! Gärna med isbitar i, för att hålla nere temperaturen längre…. Och då få maximal hållbarhet!

imageTack snälla alla ni, för erat stöd, alla mail ifrån er alla som genomfört samma resa som jag just påbörjat, emot mitt nya rökfria jag! Men också stort tack för alla tips & råd för att hålla mig rökfri! Självklart är det individuellt och varierar säkerligen från person till person. Men alla tips är tacksamt mottagna!

-Fy fan! Rent ut sagt! Dag nummer fyra, halvvägs igenom.. Jag är sur, lättirriterad & på ett gräsligt dåligt humör! -Lynnig, som en klimakterisktant! Irriterad på hunden, irriterad på min älskade Lilleman, extremt irriterad på stopljuset som aldrig slår om…. -Ja ni hör hur jag låter! Irriterad på allt & alla, utan någon som helst anledning! 

jag gör mitt bästa för att inte låta detta gå ut över någon annan än mig själv! jag var medbjuden på middag ikväll, fick inbjudan spontant ganska sent igårkväll. På ett nästintill otrevligt sätt tackade jag nej, med ett hånfullt skratt! -det finns inte på världskartan att jag utsätter någon för mig själv,och mitt opålitliga humör!  Inte som närmsta dagarna iallfall! 😉 

imageJag har precis lagt upp veckans annonsvaror på butikens Facebook sida. -Visst får man väl ändå lite vår feeling när man tittar på den? imageJag har precis surfat runt lite…. Trillade in på Blueco webbshop. Jag hittade verkligen GALET mycket märkeskläder på rean just nu. Please jeans, klänningar, Ldir skor, m.m. Jag har egentligen totalt inköps stop just nu.

(MÅSTE rensa mina garderober först!) 

Men just denna ytterjackan har jag kikat på ända sedan November…. Jag älskar alla BLONDE No8 jackor. Men det jag verkligen gillar med denna modellen är att den är lite kortare och tuffare i modellen. Vilket gör att man kan ha den både som vinterjacka men även långt in på vårkanten….. -Ja, vi går väl se om jag klickar hem den! -SOM jag har suktat efter denna!

Blonde No8 brukar dessutom ALDRIG gå med under rea perioderna, så bara det är väl ett tecken för sig 😉

image

Kika gärna in på deras sida, MÄNGDER utav rea fynd & nyheter hittar du HÄR

Nu ska jag jobba sista timmarna här i butiken My’s Blommor, innan jag ska hämta hem min Lilleman =) Vi hörs! Kramar/ My Martens


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *