Hej och välkommen hit! My heter jag, 28 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

Annons
Annons

Franska tulpaner, träning och thaimat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hej fina du!

Hoppas du haft en bra dag!

 Ser du tulpanerna på vilden? UNDERBARA! Franska tunga tulpaner… Jag var och gjorde ansiktsbehandling imorse och dessa stod på salongen.

-fräscht! 😍

image

idag har dagen gått i ett! Jag är liiiite trött faktiskt. Träningen from hell! Sov inte jätte mycket inatt….

Nu när jag lagt i en växel till med träningen och har mycket jobb så är jag beroende av att få ”mina” sömntimmar. Jag behöver både skönhetsömnen och vilan för både kropp och själ 😉

Träningsmässigt Körde jag ett mjukt pass idag, det fick räcka! 🙈😂

Avslutade jobb-dagen på SATS med en av mina fantastiska PT kunder, Annelie. Hon förgyller verkligen min tillvaro 💚

Nu middag innan tidigt säng!

Lagom stark Thaimat är inte helt fel😊

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

vi hörs imorgon igen! Ta hand om dig.

Stor Kram 💖

/My Martens

 

Annons

Träning på SATS Kista :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon!

Hoppad du sovit gott! Jag la igår upp min första VLOGG, du hittar den i förta inlägget 🙈😬😀

igårkväll spenderade jag och min kollega kvällen på ett annat gym.

Vi var på SATS i kosta galleria. Ibland är det ganska skönt att få träna ostört där man är anonym. Intressant att se hur andra gym i samma kedja har det! 😊

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kör med liiiiiite olika vikter 😝

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag börjat utveckla någon form av hat/kärlek till denna människa! Godde är j*vligt ärlig! Extremt rak och tydlig i sin kommuniteten. Han puschar mig till att göra Liiite till.  Håller ner mitt tempo och ber mig göra om och rätt. Teknik, teknik och mera teknik.

Det är SÅ frustrerande!!! 😝 …. MEN så välbehövligt!

Denna bilden säger mer än tusen ord! 😁🙈😂 Nääääääääj Godde! Jag orkar inte mer! 😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tränar man hårt, så får också äta därefter! Ät bra, träna, bra, må bra!😉

 Vi gick från gymmet till Goddes goda vän Tony som har restaurangen MANGAL som också ligger inne i kista gallerian! 

image

SÅ gott! 😍

image image image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ska jag köra in till stan för möten, läkarbesök och jobb i city😊

Vi hörs senare! Kraaaaam

/My Martens 

 

 

Annons

Min första vlogg – Cetaphil =)

{ R E K L A M } 

image

Hej fina du!

Tidigare, under förra året gjorde jag ju två inlägg om produkter från Cetaphil, minns ni? =)

Jag har som du kanske vet rosacea, som jag behandlats gör under långa perioder. Hyn är vänlig känslig på mig. Därför är det ganska svårt att hitta ”rätt” produkter för mig, och min hud. Jag tränar nästan varje dag, svettas som en gris 🙈 Vilket också gör att jag är extra mån om att vara renlig, och tvättat mig flera gånger/dagen. Då även sörja in mig.. Igen.

Nu har jag återigen fått ÄRAN att testa lite nytt från samma hudvårdsmärke. Nämligen deras sprillans nya Cetaphil Softening Cream. 

image

Först kan jag skriva lite om Cetaphil som märke. Jo, det är det snabbaste växande hudvårdsmärke som säljs på apotek, och finns just nu på alla apotekskedjor i Sverige. Sortimentet kan såklart variera från kedja till kedja, men annars finns ju Apotea som ett säkert kort! =)

2015 kom produkterna till Sverige och de har verkligen slagit stort. Finns allt från ansiktstvätt, hudlotion, handkräm till ansiktskräm. Jag använder många av dem på lilleman också, det kanske ni minns från sist? =)

image

Cetaphil Softening Cream är en ny kräm som lugnar torr, irriterad och känslig hud.

Den är intensiv och ger effekt på en gång och i 24 timmar framåt. Det som är bra är att den går att använda både i ansiktet och på kroppen, och ett stort plus i kanten är att den är kliniskt dokumenterad!

Viktigt att veta att man använder bra grejer tycker jag. För mig som har rosacea känns det tryggt att den även rekommenderas av hudläkare, vilket tyvärr inte alla hudkrämer gör.

Just i Sverige är det ju ett kallt klimat och ofta blir man väldigt torr (speciellt den här årstiden….) och då hjälper Cetaphil att skydda den naturliga skyddsbarriären.

Så det är ett bra tips från mig, och ni kan köpa den HÄR! 

*En stor fördel är att Cetaphil inte är testade på djur. Plus i kanten för det va? =)

Jo, här kommer även en liten film. Jag har ju många av produkterna hemma och tänkte visa er mina favoriter och även berätta lite om min hudvårdsrutin…. =) hmm…låt mig säga såhär, att ”vlogga” är helt nytt för mig 😉

 

 

Annons