Hej och välkommen hit! My heter jag, 28 år, och driver en av Sveriges största lifestylebloggar. Entreprenör och företagare sedan 18 års ålder. Ett maskrosbarn som jobbat och bott själv sedan 14 års ålder. Mamma till Ludvig 5 år och matte till vovven Tezz och Ragdollkissen Sture. Evig singel, och trivs bra med det. Skriver just nu på min självbiografi. Jag har gjort en viktresa ner från drygt 100 kg. Jobbar även som PT på SATS där jag brinner för att peppa och motivera människor till att uppnå sina personliga mål. Här inne får ni följa min vardag som består av mycket träning, pepp och motivation, nyttiga och goda recept och fokus på hälsan, men även mode, inredning och annat kul! Med ena foten i mingel, event och på röda matten… men med båda fötterna på jorden. Småstadstjejen med ärlighet som motto och med skinn på näsan och ambitioner och mål i allt jag tar mig an.

Annons

Johanna Toftby – Förlåt / Cam Cam – Bloggbevakningen – Lägg ner

Hej fina du! <3 Här kommer ett långt, känsloladdat inlägg. Det är dessutom ganska rörigt med många länkar till Bloggbevakningen som trakasserat mig under flera månaders tid.

Nu har jag fått nog. Nu blir jag i hjärtat ledsen…  Vissa av er känner till att en kvinna som kallas Cam Cam, återupprepat skriver om mig genom sin blogg BLOGGBEVAKNINGEN. Som ligger under Pelles portal NÖJESGUIDEN.  Jag gör nu någonting jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag släpper igenom hennes fruktansvärda inlägg OM MIG. 

Jag svarade precis på hennes kommentar INNE på mitt kommentarsfält här är mitt svar. Det grå markerade lååååånga är både mitt svar och min vädjan! 

Hej Cam Cam. Jag vet egentligen inte vem du är. Jag vet inte heller hur du mår. Men jag kan göra ett konstaterande att du har en ordentlig hang-up på mig. Jag uppfattar det att du på nästan ett obehagligt sätt stalkar mig! Det är min känsla och uppfattning av ditt återupprepade sätt att helt skoningslöst häng ut mig på ett osmakligt sätt.
Att ifrågasätta mig, håna mig, och driva på en hets som leder till ren och skär mobbning är under all kritik. Jag kände inte till dig innan du började dyka upp i MITT kommentarsfält, med DINA inlägg om MIG.
Då du inte bara hänger ut mig, utan även andra vänner och bloggkollegor så undrar jag hur du mår? 

Du skrev nyligen elakt om Elaine Eksvärd. Jag läste hur det faktisk påverkar fler än mig med dina inlägg och kränkningar. Vi är många som blir sårade och tar illa vid oss. Nu ska jag låta Elaine tala för sig själv, men denna super woman och jag är tydligen rörande överens om att det du gör är långt ifrån okay!

 Du skriva dessvärre om många andra också, som även dom reagerat  Annika Englund, Alexandra "Kissie" Nilsson, Isabella "Blondinbella", Daniel Paris m.f WHY?
Det är en sak att "rapportera" om andra kändisar och bloggare. DET kan vara roliga inlägg, där du lyfter fram positiva saker, om du nu vill rapportera gällande andra bloggare. Tex, om/när någon väntar/får barn. När någon gifter/förlovar sig. När någon släpper en bok. Ett roligt citat, en snygg outfit. Ja inte vet jag. Det är bara fantasin som sätter gränserna. MEN, om du istället skulle skriva positiva saker om alla du skriver om och sprida pepp, motivation och nätkärlek så skulle ju VI. Jag med andra bloggare både nämnda och onämnda ge dig cred, länkningar och uppskatta det du gör.

Läsarna skulle förmodligen också uppskatta det du gör. Du som ändå besitter makten med en relativt tung trafik borde väl använda den till något bra istället för att hetsa människor till att hata, dela och rapportera. Det är ju för sjutton maktmissbruk enligt mig.
Du sprider ut lögner. Insinuerar och går in för att jävlas och förstöra. VARFÖR? Hur kan man medvetet vara så utstuderat elak? Varför?
När du skrev ditt inlägg "Ljuger My om sitt nya jobb som PT" var en fråga enligt dig. Den fakta du baserade det på stämde inte. Utbildningen har förändrats sedan DU gick utbildningen på SAFE Education. Jag är utbildad PT och inte "bara" instruktör. Konsekvenserna av detta blev följande:
Det var min första dag på jobbet. Jag var förväntansfull, glad och samtidigt lite nervös. Jag presenterade mig för mina kollegor och gjorde ett första intryck. Första intrycket blev för hälften av mina kollegor, att repan OCH SATS huvudkotor blivit nedringda pga av DITT inlägg. Jag hade inte ens hunnit presentera mig för människorna som fick ta emot dessa samtal. SATS VD blev inkopplad, man spårade samtal och försökte styra upp det drev mot mig som DU skapade med DITT inlägg. 

Det drog med sig stora konsekvenser för både mig och SATS ledning. Min anställning hängde löst, (trodde jag) Tills SATS valde att backa mig i frågan och hitåt ett sätt att hantera denna fruktansvärda situation. Jag mådde skit! Jag gick in och grät inne på toan i personalrummet. Jag kände mig som i en riktig "mean girls film"  Jag skämdes inför mina kollegor. Som dessutom inte förstår sig på bloggbranchen. Nu fick dom lära känna både den och dess baksida.
Du är bloggare, jag är bloggare. Båda är vi människor, med både fel och brister.
Hur FAN kan man tillåta den mobb, och det drev som sker i ditt kommentarsfält, baserat på DINA inlägg. Mot mig och mÅNGA andra?!
Att läsa alla hårda, elaka och kränkande ord om mig, på din sida. Det är ju inte normalt. DU är ansvarig över din sida. Ingen annan. Hat föder hat. Vi är trots allt även förebilder för många av våra läsare. Precis som barnen.... Dom gör inte som vi säger, dom gör som vi gör! Kanske någonting som du borde ha i åtanke.
Även om du flera gånger, med en hårfin gräns klarar dig undan ifrån just förtal. Så är det ju bara näthat och kaos du skapar. Förstår du inte gatt alla vi som byggt upp våra bloggar på egen hand. VI som inte skor oss på andras bekostnad har fått nog.
Jag ska bara tala för mig själv i detta fallet. JAG har fått nog. Hat föder hat, som vi gör gör många andra. Det är inte bara vuxna kloka människor som läser våra bloggar det är ven minderåriga och ungdomar.
TACK och lov är min egen son bara 6 år gammal. Så han slipper iallfall att läsa allt elakt som DU skriver om mig, och framförallt allt elakt som DU låter dina läsare skriva om i ditt kommentarsfält. Du har hängt ut mig, mitt x (Ludvigs pappa) och HANS söner sedan tidigare på bloggen. En bild som dessutom var skyddad av upphovsrätten. Då fick jag BE dig som mamma och före detta styvmamma att tag bort dessa oskyldiga barn från din sajt. Du hånar min dyslexi, mitt sätt att skriva. Min rubriksättning. Du lägger dig i mina samarbeten, även här såg du till att jag blev "anonymt" anmäld till RO. Där man använde dig som referens och källa. Du plockar mina citat och ord ur sitt sammanhang och bygger ihop en egen sanning av det. 

Du hänger ut mig och hånar mig angående mitt sjukhusbesök och min förstoppning som följde av operationen. På ett väldigt osmakligt sätt så hånar du detta. Du tar upp det när jag sitter på Cancerfondens årliga gala. Jag jobbar mot cancer. Du har INGEN ANING om hur cancer har och fortfarande påverkar mitt liv. Det är OSMAKLIGT att hänga ut mig som du gör.
Du ifrågasätter "Är My verkligen såhär dum i huvudet på riktigt". Vet du Cam Cam, jag är inte perfekt. Jag stavar som en kratta, jag råkade ut för både blindarmen och för njursten. Jag opererades och blev förstoppad. SHIT HAPPENS! MEN jag är aldrig medvetet elak och utstuderat går in för att förstöra andra människor liv. Jag personligen håller på att bygga upp mitt eget liv efter att total-kraschat både fysiskt och psykiskt efter min konkurs, och två dödsfall. RESPEKT Cam Cam! Vem vill du vara? Vill du vara omnämnd som bloggaren som sprider näthat som ingen tycker om. Bloggaren som trycker ner, förtalar och kränker andra människor, för att få mer statistik. Det är FAN inte okay! Jag ber dig som Mamma, som människa, som bloggare, som kvinna. BYT TAKTIK! Du sårar ju för fasiken människor på löpande band..... Gör din grej fast, HELT tvärt om. SNÄLLA rara du, lämna mig ifred nu! / My Martens

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/10/ar-martens-sa-har-dum-pa-riktigt

FullSizeRender

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/10/ljuger-martens-om-sitt-nya-jobb-som-pt

 

FullSizeRender

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/10/antligen-6

14795806_1232162386822253_961176345_o

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/10/hej-vad-det-svanger

FullSizeRender

 

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/12/hon-kanske-inte-menar-bloggen

Det senast i Cam Cams hetsjakt mot mig, är att hon nu i dagarna aktualiserar en gammal fejd där jag både sårat och sårats. Som jag dessutom är allt annat än stolt över.

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/category/bloggare/my-martens

FullSizeRender

”Ärkefienderna Myggan Martens och Johanna Toftby”

WHAT?! Ja, vet du vad. Att vi båda har liknande profilbilder är då sannerligen en slump. Ingen av oss kopierar varandra. JA, jag och Johanna hade ett offentligt gräl 2015.

Johanna skrev ett ( om du frågar mig ogenomtänkt blogginlägg) Där hon påpekade att folk stal hennes bilder, bilder som hon blivit anlitat av Love Forever att modella för. Sanningen var den att fotografen ägde bilderna och Terece bakom Love Forever köpt loss rättigheterna. Vilket vi alla som modellade för Terece visste om. 

Men nu orkar jag inte dra upp en gammal story.

Poängen vara att precis dagen INNAN Johanna inlägg så hade jag en tävling i samarbete med Love Forever där Johanna T, var med på flera bilder. (Jag omnämnde henne som, snygga Johanna och länkade till hennes blogg)

Problemet vara att  MÅNGA av Johannas alla läsare skrev att jag stulit hennes bilder, att jag var en ful copycat osv. Lång historia kort. Det blev en MASSA DRAMA.

Jag var helt ny och oerfaren i bloggbranchen. En riktig gröngöling helt enkelt . jag var verkligen helt oförberedd på detta, samtidigt som både min blig instegar och mail smattrade ev elaka påhopp från hennes läsare gällande detta.

Jag försökte att ta kontrollen genom ett ganska tafatt försök till en förklaring att hon förmodligen inte menade mig.

Men återigen HAT föder HAT, det startades en mobb mot mig även denna gång.

Jag skrev då ett inlägg om just detta. COPYCAT 2015 Toftby,  Du kan läsa det HÄR .

Strax efter pratades vi vid på telefonen. Jag BAD henne verkligen om att vi istället skulle enas om ena  gemensamt svar och lägga ”locket på”.

 Att hon skulle förklara på sin blogg att det inte var hennes mening att skapa detta hatet mot mig. Och jag i min tur skulle förklara på min blogg att jag förmodligen hade missförstått henne på Love Forevers modevisning och vid middagen ect.  

Men nej, hon valde att säga att hon skulle rådgöra med sin särbo Janne först och sedan och återkoppla till mig.

Vi la på, och hon svarade inte när jag ringde upp igen. Eller smsade. 

VAD blev konsekvenserna av detta. Jo, återigen HAT föder HAT.  Jag är inte stolt över detta inlägg, jag tycker med facit i hand att det var dumt och omoget gjort av mig. Jag borde varit större än så. Jag borde ”stått” över. Det hade nämligen besparat mig ÅR av drama och hat ifrån henne och framförallt hennes läsare.

Vad har jag lärt mig genom dessa år som professionell bloggare. Att HAT föder HAT. Det är en fruktansvärd dagisnivå. 

Det borde vara tvärt om, starka kvinnor  borde stöttar och lyfter varandra. Tänk vad långt vi hade kunnat gå om vi istället hjälptes åt.

 Men det är också ENDA gången jag skrivit om någon, enda gången jag gjort så. Jag stod för det, skrev under med MITT namn.

För det kära läsare ska du veta att i denna smutsiga bloggbranch så är det tyvärr många som inte står för sina kommentarer och inlägg, utan istället döljer det bakom VPN tunnlar och anonyma konton. Jag stod för det och hamnade på Johannas ”Shit-list ”.  Åren har gått och jag lägger ingen energi på det längre. Men nu drog Cam Cam igång cirkusen igen. 

Ärligt talat så känner jag inte Johanna privat. Jag har ingenting med henne att göra, och har absolut inagn aning om vad hon gör och inte gör. Hon är en snygg 40+ som precis som jag brinner för mode, träning och hälsa. Vi bloggar.  Vi båda är tidigare från TV3s Ensam Mamma Söker. DET är vad vi har gemensamt. Jag önskar henne inget ont. Jag tycker varken om eller inte om henne. Jag tycker ingenting. 

Så nu när Cam Cam ska passa på att dra upp detta igen, så har det kommit en himmelens massa elaka kommentarer om både henne och mig. Inne på Cam Cams sida, på flaskback, på min blogg  (dom har jag inte släppt igenom)  Cirkusen och dramat är igång IGEN! SUCK!!!! 

Återigen HAT föder HAT! Jag skulle aldrig hantera en liknande situation på samma sätt idag. NOG MED DRAMA! En konkurs, några dödsfall, lite distans till det hela och allting känns bara galet fånigt. Tyvärr har det fått STORA konsekvenser av fortsatt hat mot mig. Men känslomässigt stängde jag av där någonstans vid slutet av 2015. 

När vi ändå har det på tal, så tänker jag passa på att offentligt be Johanna om ursäkt för mitt omogna beteende.

Johanna Toftby, Förlåt att jag sårade dig med mitt inlägg. Jag handlade i affekt och visste inte bättre. Jag står för mina känslor och mina ord. Men det var dumt av mig. Borde stått över och handlat annorlunda. Förlåt.  / My

FullSizeRender

 

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/01/phew

Nästa inlägg jag visar er här. Då skriver Cam Cam om mig och min fina vän Bobby. Hon tillåter en hob av människor att förnedra honom, skriva fruktansvärt elaka saker om Bobby, i sitt kommentarsfält. Återigen, hennes blogginlägg driver på ett fruktansvärt hat. INTE okay. Jag blir så ledsen då detta är en nära vän till mig som får skit från hennes läsare (och indirekt henne) pga av hennes ännu en gång ogenomtänkta inlägg om mig.

Dessutom så är det för bövelen Cancerfondens årliga Tillsammans mot cancer gala. Hur FAN kan man  göra så. Alla vi som är där har på något sätt en koppling till cancer. Vi alla engagerar oss och försöker att kämpa i kampen mot Cancer! Då väljer Cam Cam att hänga ut även det- UTAN att veta min koppling till både Cancer och Cancerfonden. SMAKLÖST!!!!

Vad vill jag ha ut av detta inlägg. Jo, att HAT föder HAT. Det är så onödigt, dumt och sorgligt…. Jag HOPPAS och som jag skriva till Cam Cam ovan i svaret till henne, Att snälla Cam Cam, tänk om! Använd din vilda fantasi, och din trafik och makt till något positivt istället. Var en förebild istället för tvärt om. För min skull, för våra läsares skull men framförallt för din egen skull!  

Till dig som läsare, stötta detta genom att INTE sprida mer näthat och drama. SNÄLLA du som läser detta. Jag vill inte ha några elaka kommentarer kring andra bloggare. Vi ska istället gemensamt engagera oss i att sprida NÄTKÄRLEK, stötta och lyfta fram varandra. Men även Förlåta, släppa taget och gå vidare.

Jag förlåter dig Cam Cam.. Släpp taget om mig nu.

/My Martens 

PS: Ber redan om ursäkt i föreväg för alla mina stavfel. Jag har Dyslexi och skäms inte för det.. 

Annons

Tillbaka på SATS! Erbjudande Bobbys Super Hair! =)

FullSizeRender

Heeeej från SATS! Hur kul är det inte att vara tillbaka! Känsla av att kliva in på gymmet, att möta mina kollegor som kramade om mig och sa -Welcome back! UNDERBART!

 Låt mig presentera några av dom.  Från vänster Kristina, Amanda, Cattis (chefen) och Nathalie. Dom andra hoppade ur bild! hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SÅ länge har jag ju inte varit borta. Bara tre veckor. För mig så känns det iof som en evighet.

När ja kom tillbaka så såg hela shoppen annorlunda ut. jag som TRENDSPANARE hoppade in bland grejerna. På vårt center i Märsta så har bytt ut våra tidigare märken och börjat sälja Casall, Karitraa och Under Amor istället =) KUL!

Ibland behövs förändringar. Tidigare har vi på haft  NIKE och något annat, men sista månaderna så har det varit massa rea-ställ som jag tröttnat på.

Så nu blev det en väldigt positiv överraskning att få komma tillbak och se denna färglada uppställning med vår-nyheter =) Jag tog det lugnt idag. bara två under, sen satte jag mig med chefen en stund. Tog en kaffe med mina kollegor och började boka på kunder igen. En mjukstart helt enkelt.  –SÅ kul att vara tillbaka! 

IMG_8451

Jag skrev ju förut att jag i samarbete med min vän Bobby skulle dela med mig av ett super bra erbjudande på Super hair! Jag har ätit dessa kapslar i snart ett halvår. (ca, tror jag).

Jag använder extensions ifrån Toupemabelgal som Bobby sätter i på mig. Denna bilden har du sett tidigare.

Här ser du mitt egna hår från bild 1 till bild 3 är det knappt fyra månader. Otroligt BRA resultat på relativt kort tid!

 Vill du också boosta och ge ditt hår vitaminerna som gör att det växer och blir fylligare så hittar du Bobbys Super hair HÄR image86

Du  som följt mig en längre tid har redan sett skillnaden när jag ätit Bobby’s Super Hair, vilket jag givetvis kommer att fortsätta att göra =)

Just NU har jag extensions,  Men inom kort är det dags att byta ut håret igen. Då ska jag ta nya bilder så att ni kan fortsätta att se skillnaden igen =)

Mitt egna hår har vuxit ut snabbare än det gjort tidigare. Framförallt så känner jag att det nya friska håret som växer ut är både tjockare och fylligare än tidigare! Mitt ”bebis hår” har börjat växa igen, små söta fjun som börjar komma ut och bli starka strån. -Älskar’t! 

När jag kom till min fransstylist som sätter fransar på mig, så blev hon lite smått chockad över alla mina ”bebis” fransar som plötsligt börjat växa. Hon tyckte iof att dom var lite ”bråkiga”, innan hon fick styr på dom.  Jag trodde knappt mina öron (för dom hade jag inte tänkt på själv) Men berättade om Bobbys Super Hair =) DET är bra betyg på att det funkar. 

-Att Bobby’s Super hair funkar, kan jag  från hjärtat garantera dig.

Jag har först använt Toupema Belgals tejp hår, (på rekommendation av Bobby)  vilket också sparade på mitt egna hår. Toupemas tejphår är super fint och mer skonsamt för ditt egna hår. Sen lät jag håret vila helt utan löshår under en period i höstas. (Också på order av B ebby, jag var livrädd inför uttagning och klippning. men trivdes faktiskt ganska bra med det) 

Andra saker som jag har och fortfarande tänker på är att jag har undvikit att föna det i onödan.  Haft i värmeskydd innan jag stylar det. Använder bra produkter och inpackning. Men framförallt, fortsatt att  äta Bobbys kapslar. =)

Jag slarvade lite nu under sjukhus vistelsen, men har börjat om igen. Jag äter dubbel dos just nu. Ett eget initiativ som jag kommer göra några veckor för att ”boosta” upp ordentligt!

OM man som jag ska ha löshår så måste man hålla efter det och byta ut det i tid INNAN det börjar slita på ditt egna hår. Jag fortsätter äta Super Hair, undviker fortfarande fönen och hög värme för håret och låter mitt egna hår fortsätta växa och stärkas upp =)

image86

Detta är inte BARA för kvinnor! Även män, pojkar, och gubbar kan äta Super Hair! 😉

Mer detaljerad info om exakt vad dom innehåller, vilka vitaminer osv och varför dom fungerar som dom gör. Alltså rent fysiskt och praktisk kan du läsa mer om på deras sida. Väldigt intressant faktiskt =) TÄNK vad långt utvecklingen har kommit!

Bobby har över 20 års erfarenhet inom frisör branschen. NU är han min vän, men jag måste ändå säga FASIKEN, vad bra gjort! Stolt över dig <3 (och tacksam då mitt egna hår varit en katastrofal och sönderbet uppsyn, hehe!) 

Just nu kör Bobby erbjudandet ”Ta tre, betala för två” Ett perfekt tillfälle att börja boosta upp. Börja redan nu, innan  sommaren är här =) 

IMG_8435

Läs mer och beställ Bobbys Super Hair HÄR =)

Nu ska jag köra till flygplatsen och hämta hem min Lilleman <3 Det är ren och skär LYCKA det =)

Stor kram  /My Martens

Annons

Bortskämd och hemmablind. Paradiset utanför dörren…

image

Bortskämd och hemmablind! 

 

Godmorgon! Måndag, ny vecka nya möjligheter! Klyschigt men sant!

Idag vaknade jag och kände mig ÄNNU piggare. Jag känner hur livet sakta men säkert börjar återkomma. Energin börjar komma tillbaka. Idag börjar dessutom mamma-veckan! INGENTING slår den känslan! ❤️

Många vet det sedan tidigare, men för dig som är ny här inne kan jag berätta att jag är född Östgöte och uppvuxen i Vadstena.

Tror du att jag uppskattade denna vackra, charmiga, lilla stad? närheten till Vättern. Alla vackra gränder, k-märkta gamla byggnader, klosterkyrkan, rö-tornet, kullerstensgatorna, rådhuset, och den vackra strandpromenaden och vallgraven kring Vadstena Slott? Nej. inte förrän nu, en sisådär 15år senare. NU saknar jag just DET.

Jag har bott på Öland undermåliga år. Tror du att jag uppskattade havet, Ölandsbron, alvaret, trollskogen, naturen, alla vackra stenmurar och väderkvarnar. Nej, inte direkt. NU som först förstod jag tjusningen med det.

Nu bor vi i Sigtuna. En otroligt vacker liten stad norr om Stockholm (Jag skulle snarare säga by, men det är nog inget så uppskattat här)

Sigtuna är också väldigt charmigt, vackert och barnvänligt.  Vackra gränder och kullersten även här. Det påminner mycket om både Vadstena & Gotland vilket gör att jag känner mig ”hemma” här.

Att bo 2 min från denna underbara strandpromenad som är lika vacker årens runt med olika charm beroende på årstid. Sommaren är helt fantastisk. känslan av att bara ta med handoken för att gå ner och ta ett morgondopp. Hösten är så vacker att den förgyller köparturerna maximalt. Nu på vintern. Bara isen blir liiite tjockare så ska jag och Lilleman åka skridskor och dricka varm choklad här nere. DET är vardagslyx det!

Nu ska jag bli bättre på att uppskatta paradiset som jag faktiskt har precis utanför min dörr… Hur har du det du bor? VART i landet bor du. Jag skulle verkligen bli JÄTTE glad om du ville berätta det =) Du kan vara anonym när du kommenterar om du vill. 

ibland behöver man bara stanna upp, titta sig omkring och faktisk uppskatta det man har i sin vardag som man lätt tar för givet. Jag ska verkligen förlika bli bättre på det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

Nu min vän ska jag sätta mig och jobba. Administrativt. Boka in PT kunder. Lite bokföring, några blogg-jobb, en intervju  och en låååååång to-do-list. När man varit sjuk i TRE veckor så halkar man långt efter. MEN, ingen stress. En sak i taget. Önskar dig en toppen dag!

Kraaaam / My Martens 

PS: Senare idag kommer i samarbete med Bobby ett super erbjudande på min vän Bobby’s Superhair =) Håll utkik! 

Annons
Annons

TULPANENS dag! <3

12391996_1005460239500727_7101751360778286047_n-2

Tulpanens dag!

 

En härlig bild ifrån mig och två av mina florister. Evelina, jag och Vickan.

 GUUUUUUD vad jag saknar butiken. OCH tjejerna!!!!! <3

Fem månader har gått, sedan jag sista gången stängde dörren till My’s Blommor. Den smärtan att vrida om låset, lämna nyckel i brevlådan och gå. Den smärtan är obeskrivlig.

Jag saknar den så att det värker! <3 Tulpanens dag innebar alltid mycket förberedelser för mig och tjejerna.  På ett roligt sätt =) 

Jag skulle så gärna vilja ge er alla varsin härlig, glad krispig tulpanbukett <3 Det går ju givetvis inte.. Men här genom bloggen så kan jag skicka dig ett fång vackra TULPANER att vila ögonen på.

Ha en underbar dag! Många kramar /My Martens

image image image image image image

Foto: Malin Björkholm.