Nej det här är ingen reseblogg, tipsblogg, matblogg. Det här är en huller-om-bullerblogg. Jag skriver om precis vad jag vill. Älskar mitt jobb, som mer känns som en hobby än som ett arbete, har en underbart härlig liten familj bestående av en väldigt viljestark tjej, Pennan, 5 år, pappa M, min man, men som inte alls vill vara med i den här bloggen och så jag. Jag fyller mina dagar med familjeliv, jobb, resor, event, mingel, vänner, bara-mig-själv-tid, makeup och gummistövlar. Jag är väldans förtjust i att resa, läsa, skriva, fotografera, organisera, arrangera, fixa, projektleda och dansa. En dag ska jag skriva en bok, så det så. [email protected] Häng gärna med mig på Instagram @feliciageire

vinn Rodial´s nya helt fantastiska exfoliating pads

nu var det så mega-sablans-länge sen jag hade en tävling så nu bara måste vi ju riva igång en hösttävling tycker jag. och det är inte vilken tävling som helst, utan nu kan du vinna de där peeling padsen från Rodial som jag älskar så otroligt mycket och som jag önskar alla i hela världen hade.

DE ÄR SÅ SUPERBRA ATT MAN NÄSTAN SMÄLLER AV!

IMG_2406IMG_2410

Rodial Glamoxy 15% Fruit Acid Exfoliating Pads, kan köpas på bland annat Eleven och kostar 720 kr.

det är 50 pads i varje burk och man använder dem efter rengöring morgon och kväll eller bara morgon eller kväll beroende på hur man känner, för de är väldigt effektiva och jag lovar att du kommer se resultat direkt. jag använder mina efter rengöring om kvällarna för jag tycker det tar en stund innan de sjunker in och jag har inte riktigt den tiden på morgonen.

nu har du chans att vinna de här fantastiska padsen (bästa jag testat ever and ever). det enda du behöver göra är att:

  • gilla Mamma i Stans Facebooksida, det gör du här.
  • dela det här tävlingsinlägget på din Facebooksida och uppge i vilket namn du delat inlägget i.
  • skriv en liten motivering till varför just du borde vinna här bland mina kommentarer

tävlingen pågår till och med 21 oktober.

lycka till!

 

11 reaktioner på ”vinn Rodial´s nya helt fantastiska exfoliating pads

  1. 1) Gillar, Kristina Karlsson Fd Magnusson

    För inte så länge sedan fyllde jag trettiotre,
    spegelbilden som nu möter mig är inte vad jag brukade se…
    Jag hade en bländande hy – ljus och klar,
    av den finns nu inte många spår kvar…
    Mina kinder var rosenskimrande och fina,
    nu undrar jag om samma kinder verkligen är mina…
    Vad tror ”Mamma i stan” – är denna tid ett minne blott,
    eller finns det hjälp – som jag förstått…?
    För ”strålande lyster” – är en saknad vän,
    kan det någonsin tänkas komma igen…?

  2. Jag vill gärna vara med.
    Jag gillar och delar på FB, Tina Carlström.

    Jag drabbades för ca 1,5 år sedan av vad jag trodde var finnas på käkben och hals. Detta spred sig sen vidare till överdelen av rygg/axlar och bröst. Jag gick till VC för att kolla upp detta och fick förklaringen att det var acne. Jaha tänkte jag och fick medicin mot det.
    Inte hjälpte medicinen mig så jag gick tillbaka och fick remiss till hudläkare. Gick till hudläkaren som säger att det är hårsäcksinflammation. Jag frågade vad det beror på, antingen depression eller innestängda och varma kläder fick jag till svar. Tänkte då att det måste bero på mitt yrke som är problemet med de innestängda kläderna när jag rökdyker. Jag fick en jätte starksalva som jag ska smörja mig med morgon och kväll. Till en början blev det bättre men inte avsevärt. Gick tillbaka till hudläkaren och fick mer recept inget har hjälp ännu. Idag kom bakslaget som jag tror är anledningen. Var hos min psykolog idag som ville sjukskriva mig pga utmattningsdepression. Känns som att det kan vara anledningen. Och nu är jag mer ledsen än på länge. Känner bara att jag inte orkar med detta mer, dock skönt att få skriva av sig nu inser jag. Kanske dessa pads kan vara en tröst som hjälper mig och min hud?

    Hälsningar Tina

  3. Ouh!
    Gillar naturligtvis Mamma i stan på FB och
    Har delat i Jennie Pihl 🙂
    Jag hoppas innerligt på vinst, då jag är helt såld på Rodials fantastiska produkter och den här trötta gravida tjockismorsan kan verkligen behöva all hjälp hon kan få för att få bibehålla någon form av hy och förhoppningsvis råda bot på de här envisa icakassarna som gärna hänger kvar under ögonen… 😉

    Stor kram!

    //J

  4. Jag är gärna med och tävlar. Gillar och har delat tävlingsinlägget på facebook, liselotte andersson. Jag har aldrig testat något sådant här, och kan inte lägga så mycket pengar på mig själv, så det skulle vara underbart att få testa, verkligen spännande och se hur de fungerar.
    Mvh Liselotte

  5. Jag gillar sen länge på Facebook, och jag delar nu i namn Beatrice Åhnström. Jag vill vinna för att pigga upp min otroligt-trötta-småbarnsmamma-ansikte. Känner mig så grå och trist så en pick-me-up hade varit väldigt uppskattat!

    HOPPAS verkligen!

  6. Åh Gillar och delar allt jag kan.
    Underbar vinst verkligen, precis vad min stackars hud behöver.
    Fick för några veckor sedan bastning för att jag endast har tvättat min hud med vanligt handtvål.
    Inte bra alls. Behöver produkter som gör min hud väl, som förbättrar och stärker istället för tvärt om.

  7. Jag är med! Gillar och delar på FB som jessica sundberg1

    Jag har nyligen fyllt 40 och inser hur viktigt det är att börja sköta om sin hy. Det är först nu jag börjar märka skillnad, ålderstecknen smyger sig på och sköter man inte om huden med bra produkter så kommer de små rynkorna på tok för tidigt!

  8. Gillar som Paola Allegrini och har tipsat om tävlingen här:

    https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/358024907664929

    Det här är en sådan där vardagslyxig grej jag skulle vilja dela med min tonårsdotter. Hon har oren hy och jag gammal hy 😉 En produkt som passar oss båda perfekt med andra ord. Och 50 pads räcker ju till oss båda i nästan en månad – vilken härlig boost för oss båda detta vore 🙂 Fast jag misstänker att hon skulle försöka lägga beslag på hela burken …

  9. Åh!!
    Gillar, Therese Johansson!

    Alltid kämpat med orenheter, ojämn hudton och brist på lyster. Har testat en del olika pads o nu när ja fick syn på denna tävling kunde jag inte låta bli att vara med.

    För några år sedan var ja med om en allvarlig tågolycka då jag ramla ner under tåget precis när det började rulla. Efter den olyckan med allvarliga skador och lång sjukhusvistelse trodde jag aldrig att jag skulle kunna få barn…
    Men nu är jag mamma till en helt fantastisk liten kille på 10månader. Jag är helt återställd och mår toppen, vore ju fantastiskt om jag kunde få stråla lika mkt på utsidan som jag gör på insidan även fast man är en trött småbarnsmamma 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *