Hej och välkommen hit! Jag som skriver här i bloggen heter Beatrice och här delar jag med mig av mitt liv med två skruttar! Det är Robin som är född 10 maj 2009 och Jennifer som är född 9 maj 2013. Sen barnen kom och förgyllde mitt liv har barnkläder och barnrumsinredning blivit ett stort intresse så bläddrar du ner på sidan hittar du en del sånt, men även bakning och tävlingar kommer med jämna mellanrum ;) Vill du kontaka mig finns jag på [email protected]. ♥

Bonustävling # 1 – Vinn en jultårta!

Idag kör vi på en bonustävling, den första(ja, det kommer 2 till!) för den här kalendern 🙂

”Jag tävlar om en valfri jultårta från SkickaTårta.se hos Beatrice, mamma till skrutten Robin

SkickaTårta.se är en e-handelstjänst för företag och privatpersoner som vill tacka, gratta och uppskatta med färska tårtor och bakverk, och nu har du chansen att vinna en 8-bitarstårta med ett värde av 289 kronor + 100 kronor i leveransavgift (totalt värde 389 kronor). Tårtan bakas samma dag som den skickas av ett lokalt konditori som arbetar tillsammans med SkickaTårta.se och levereras sedan med bud till mottagaren. 

För att vara med och tävla ska du:

1 chans: Svara på frågan: Vilket år grundades SkickaTårta.se? Svaret hittar du på hemsidan.

2 chanser: Berätta varför du vill vinna en jultårta från SkickaTårta.se berätta också vilken av jultårtorna på bilden ovan du vill vinna.

3 chanser: Tipsa om tävlingen på din blogg/Facebook, låna bilden och den kursiva texten under. Skicka med direktlänken till sidan där du tipsat!

 

Tävlingen avslutas på fredag och vinnaren presenteras på lördag i det här inlägget!

Lycka till ♥

 Follow on Bloglovin

GRATTIS:

Johanna

Skicka ditt namn, leveransadress, mobilnummer samt vilken dag du vill ha tårtan hembudad(och vilken tårta du ville vinna) till mig på [email protected] innan tisdag eller så väljer jag en annan vinnare.

39 reaktioner på ”Bonustävling # 1 – Vinn en jultårta!

  1. 1. svar: 2010
    2. jag skulle vilja vinna den gröna tårtan för att muntra upp mina goa gammel-morförlädrar 🙂

  2. Är gärna med!
    Tar en lott!

    Oktober 2010 startades företaget Pastry Sweden & April 2011 lanserades skickatårta.se på internet

  3. 1. År 2010 grundades SkickaTårta.se

    2. Jag tyckte grisen var väldigt söt! Nog blir det julbak i år men någon tårta hade jag inte tänkt mig göra, därför hade det varit trevligt att överraska familjen med en i alla fall! 😀

  4. Jag är gärna med!
    Svar: 2010
    Jag vill vinna för det vore perfekt på tisdag då jag skall ha tjejträff hemma och då vore det ju absolut gott med en smaskig tårta. God Jul vill jag vinna.

  5. Åh, jag är med och tävlar!

    1. Svaret på frågan är: Oktober 2010
    2. Skulle vara roligt att skicka en jultårta till min käre far som kommer sitta ensam i stort sett hela julafton eftersom hans fru jobbar hela dagen. Vi ska inte till honom förrän närmre nyår och fira julen med honom. Skulle vilja skicka Julgrisentårtan till honom!
    3. Jag tipsar här: http://debban.bloggplatsen.se/2012/12/12/9137386-lucka-12-skickatarta/

  6. klurig fråga då det grundades med telefonförsäljning först. Men jag svarar april 2011 då hemsidan lanserades på internet 🙂

    Jag vill gärna vinna den gröna ”God Jul” och skulle isåfall skicka den till min farmor som tyvärr inte kan vara med oss i jul… Hon börjar bli väldigt gammal och orkar inte längre ta sig till familjetillställningar, hon tackar alltid vänligt men bestämt nej till besök och att komma till ”oss andra” i släkten. Så att iallafall få skicka en god jul-tårta skulle vara superkul och jag tror absolut hon skulle uppskatta det 🙂

  7. 1. 2010 😀
    2. Jag vill vinna en tårta som jag kan ge till min älskade sambo som ett litet tack för att han står ut med mig och mina sjukdomar. Är inte lätt att ha panikångest & social fobi när man har två små 😉
    Hade valt denna eftersom han älskar prinsesstårta 😀 http://www.skickatarta.se/prinsesstarta
    3. http://dessie-tavlingsblogg.blogspot.se/2012/12/bonustavling-1-hos-beatrice.html

    Håller tummen! 🙂
    KRAM

  8. 1. 2010, men lanserades på internet 2011.

    2. Jag vill vinna en jultårta att överraska min familj med nu efter tunga tider.
    Skulle jag ha turen att vinna skulle jag välja grisen för det skulle locka fram barnens skratt som är som musik i öronen och som får hjärtat att dansa. 🙂

    3. Delar i bloggen här: http://salkert.se/2012/12/tavlingstips-16/ (och automatiskt delas det även på facebook och twitter då).

    Hoppas på tur! <3

  9. 1.2010 staratade själva företaget men 2011 gick dem ut på internet
    2. Jag vill vinna för att min bästa kompis har precis blivit dumpad av sin kille. Hon behöver lite uppskattning. Problemet är att jag bor iskåne & hon pluggar uppe i skövde förtillfället. Skulle vara en perfekt gåva til henne !

  10. Det grundades 2010.
    Jag vill vinna en jultårta och bjuda på mitt jobb då jag byter arbetsplats till årsskiftet. Jag tycker den gröna tårtan var väldigt fin =)

    Hälsningar Sara

  11. Jag är gärna med och tävlar, då detta vore ett perfekt lite bidrag nu till julen då jag ska fira tillsammans hemma hos mina föräldrar. Vi brukar vanligtvis bidra med något till julbordet jag och min äldre bror (då vi har egna pengar osv. nu), men i år kommer jag inte ha mycket pengar att bidra med alls då jag får så otroligt lite ifrån CSN. Det vore därför perfekt att bidra med en fin och god jul tårta till hela familjen.

    Svar: SkickaTårta.se grundades 2010.

    Länkat: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2012/december/tavlar-om-en-valfri-jultarta.html#comment

    Kram Sanna

  12. 1.2010
    2. Det är alltid vi som har julafton hemma hos oss med hela släkten och om vi vannen jultårta skulle det lätta lite på allt fix inför julafton.
    Den söta grisen vill vi vinna den skulle barnen gilla.

  13. Svar: skickatarta.se lanserades på internet i april 2011
    företaget som ligger bakom detta Pastry sweden AB, bildades i oktober 2010

    Jag skulle vilja vinna en jultårta och skicka till min söta släkt då det inte är helt säkert att jag kommer hinna fram till julafton. Jag ska åka nattåg från Umeå den 23december till Katrineholm. Tyvärr har man ju mycket erfarenheter av strul och förseningar när det har med SJ att göra. Så en tårta från mig vore jättefint att ge.

    Jag skulle välja den gröna tårtan 🙂

  14. Jag vill gärna vara med o tävla om en tårta!
    2010 fick de sin första beställning på tårtor och 2011 lanserades Skicka Tårta.se på internet.

    Det vore kul o kunna bjuda barnen på tårta i jul, när de kommer hem från när och fjärran 🙂
    Den gröna tårtan med rosett på vore skoj att ställa fram på bordet!

  15. ÅÅh man blir så himla glad när man kikar in på din blogg! Du har en sån fin blogg och fina tävlingar! 🙂 Fortsätt med det! =)

    Svar på frågan; 2010

    I veckan ska jag och några vänner ha julmys med glögg och fika, hade varit så himla kul att få ta med sig en jultårta! Dom skulle bli otroligt glada, och är dom glada är jag gladast 🙂 Om jag vann skulle jag vilja ha tårtan med grisen på, riktigt charmig och alla skulle säkert få sig ett gott skratt ;D

    Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2012/december/tavling-jultarta.html

  16. Svaret är 2011 eftersom du frågar om när webplatsen grundades.
    Grisen var sjukt söt så den skulle jag vilja vinna till julbordet på julafton, vi ska vara hos min lillebror i år och det vore roligt att få ta med en tårta 🙂

  17. 1. De grundades år 2010 och lanserades på nätet år 2011.

    2. Jag skulle gärna vilja vinna den röda ”God Jul” -tårtan! Den skulle vara alldeles perfekt när vi firar jul tillsammans med familjen – jag och min sambo får nämligen lov att fira jul ganska många dagar i sträck eftersom vi ska fira med alla möjliga familjekonstellationer – min familj, sedan en annan dag hans mamma, sedan en annan dag hans pappa och syskonen, sedan en annan dag med hans mormor och mormor etc. Mycket åkande och flängande så därför skulle det vara perfekt med en tårta, så är julmyset klart och vi slipper springa i affärer!

  18. 1. 2010

    2. Skulle skicka den till min mamma som alltid slitit i hela sitt liv hon är värd en riktig jultårta. Pakettårtan tycker jag var finast och den vill jag vinna

  19. 1. Företaget grundades 2010, men lanserades på nätet 2011
    2. Vi brukar inte ha någon jultårta, men det är ju roligt att testa något
    nytt. Vi firar alltid julen hemma hos oss, och jag jobbar alltid mycket innan jul, får även göra sänkningarna för annandagsrean på kvällen före julafton, så det hade underlättat med något färdigt att bara ställa fram på bordet. Gristårtan ser rolig ut.
    3. Har länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.se/2012/12/tarta_13.html

  20. Jag är med! 😀

    1: Själva företaget startade 2010, men skickatårta.se lanserades 2011, så det beror ju på vad du menar 🙂
    2: Jag skulle vilja skicka ”gris-tårtan” till min gudfar som tack för att tog med mig på ”SM-finalen” i fotboll. Mitt favoritlag IF Elfsborg spelade mot Åtvidaberg, en match som slutade 1-1, men eftersom AIK vann mot Malmö så vann Elfsborg SM-guldet! Det var en sån fantastisk upplevelse! Så skulle gärna vilja ge honom en tårta som ett extra tack 😀

  21. Företaget startade 2010 men blev inte internetbundet och med namnet SkickaTårta förrän 2010.

    Jag önskar helt osjälviskt, då jag inte själv kan äta tårta, en röd god jultårta.

    (Jag är kanske krånglig men jag undrar ifall den går att göra glutenfri?)

    Jag önskar detta då jag vill bjuda min kära familj på en riktigt god fika som tack för allt deras stöd och hjälp under min längre sjukdomstid. Det är dom verkligen värda!!

    https://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/kim.ottosson.33

  22. Jag är med såklart;
    att tävla om något så underbart.
    2011 är svaret till frågan din.
    Jag skulle ge den till mannen min;
    Till hans födelsedag den 23:e för han är den snällaste nånsin.
    I Schwarzwaldtårtan är han kär;
    Jag har också delat tävlingen här – https://www.facebook.com/kylielarsson/posts/386159608138605
    Alla vill ju bli en vinnare naturligtvis;
    Men hoppas denna dikt hjälper min chans att vinna detta pris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *