Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Du har fågel! Och tant ger upp…

Ligger i sängen, har inte ens orkar tvätta bort sminket. Ont i huvudet har jag också.

Inorgon ska jag äntligen boosta med Emelie, min nagelterapeut är bra på så många olika sätt. Hon är en fin vän också.

Jag skulle vilja fixa mitt hår, men ingen har haft tid, dessutom har jag inte varit ute i god tid. Får skylla mig själv. Kan väl skylla utväxten på en ombre? Same same nästan? Hehehe.

image

Köpte en pippifögel tröja på lager157 idag. Skrattade när jag såg den och tänkte du har fågel, vänligen du har fågel ? Ni som har sett fattar, ni andra googla.

Haft en bra dag i Linköping, jag gillar verkligen den staden. Kan bocka av några möten också, alltid en bra känsla när man kan göra det.

Nu ger tant upp, ögonen går i kors. Men tidigt imorgon bitti så lovar jag att göra ett roligare inlägg på bloggen.

Kram / Madeleine

15 reaktioner på ”Du har fågel! Och tant ger upp…

      1. Nej, fy!! Fruktansvärt tycker jag, och jag är ganska övertygad om att det INTE är fejk.
        Pratar roligt? En utlänning..!
        ??????

        1. Håller med dig Mia, helt övertygad om att det är äkta. Man ser ju att den stackars fågeln är ett riktigt djur och inte fejk! Det är fruktansvärt att det här klippet roar folk! Och pratar roligt, han pratar svenska. Han är utländsk och har inte riktigt 100 rätt i meningarna men att han pratar roligt är himla nedvärderande mot honom! Usch och smaklöst mot både djuret och mannen.

  1. Jag tittade. Verkade inte fejk alls. Varken fågeln eller själva filmningen.. Jag tyckte det var jättesynd om fågeln. Vilket även killen tyckte, han försökte ju bara hjälpa! Däremot blev det ju roligt ändå. Och förmodligen därför ligger det uppe? Fler roas av det! Inte den döda fågeln i sig utan situationen då den utländske försöker uppmärksamma taxichauffören på fågeln.

    Det lät absolut jättekul eftersom han inte pratade ren svenska. Inget illa menat mot honom för det! Jag skrattar även åt helsvenskar som kan uttrycka sig lite tokigt i ibland. Stå-up-komiker bryter ju ibland -för att det SKA bli roligt/are. En del folk är lite väl känsliga då det kommer till detta. Alldeles som att DEM tar illa vid sig över att man roas över någon som ej uttrycker sig korrekt i orden.

    En annan sak jag tycker är våldsamt roande är den där Abonemangsreklamen med en utländsk kille/gubbe i en kiosk. Är övertygad om att deras mening ÄR att man ska roas av hans dialekt/brytning. Jag älskar dem. På ett positivt vis!

    1. Förmodligen. Du har missförstått varför man tycker det är roligt med brytningar. Just för att det låter roligt, inte elakt, fult, dumt eller något annat kränkande. DET låter roligt. Dom vet det själva och det är inte elakt. Ni är så f-bannat infantila att ni inte fattar att man inte NARRAR folk. Sean banan pratar tex inte som han gör när han är vanlig som när han är just Sean banan. Därför att han är rolig när han låter som Sean. När han är vanlig låter han som vilken svensk som helst.
      Hur svårt är det att fatta vissa saker?

      1. Var det mig du kommenterade nu? 🙂

        Jag skrev just att man roas av brytningar oavsett en svensk eller utländsk säger det.

        Bara det att det verkar vara mer ok att skratta åt en svensk som bryter än att skratta åt en utländsk som bryter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *