Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Godmorgon med en dunderkur!

Vaknade klockan 04 av att Victor kom hem. När han slår koden in så är det omöjligt att inte vakna för det hörs i hela huset. Som tur är så vaknar inte hans syskon. Somnade tidigt igår, mådde verkligen inte bra och det kändes i hela kroppen. Trötta ögonen, kraftlöshet, frossa, ont i bröstet och värk i bihålorna. Ynkligare än den ynkligaste hasade jag mig in i sovrummet från soffan. Micke skrattade lite och frågade om jag verkligen skulle överleva från soffan till sängen. Ja men det är sant en förkylning är värre än en förlossning hehehehe. Hemskt!

Men i alla fall, efter att Victor kommit hem så kunde inte jag somna om. Och det kunde inte Buster heller som började leva rövare. Jag liksom hörde hur han gick till attack mot saker. Så jag gick upp! Började plocka i ordning på disken och gick ut med Buster en sväng.

Fick för mig att jag skulle prova en kur mot mina baciller när jag kom in. Handlade citron och ingefära igår nämligen, ja den där vitlöken där bak funkade inte hahahaha. Tydligen så kan man göra det här med citron och ingefära på flera olika sätt. Fick tips från dagisfröken att göra enkelt ingefärste med citron så det gjorde jag. Smakade riktigt gott också. En del säger att man ska ha honung i också. Är det bra? Man har ju hört det…

sommarkök10

sommarkök4

sommarkök5

Måste passa på att visa min ört och kryddvagn. Har tänkt att jag ska fylla den med en massa godsaker. Hittade vagnen på Ikea för jättelänge sedan, men  inte förens nu har den fått uppfylla sitt tilltänka jobb. Barnen har ju tyckt vagnen varit jätterolig att leka med. Busungar ♥

sommarkök3

sommarkök2

sommarkök1

Nu sitter jag i soffan och har druckit några koppar ingefära och citronte. Hoppas på underverk! Ska krypa ner i sängen igen och förhoppningsvis få någon timmes sömn innan hela familjen vaknar.

sommarkök6

sommarkök8

sommarkök7

Hoppas eran lördag börjar fint ♥

Godmorgon / Madeleine

3 reaktioner på ”Godmorgon med en dunderkur!

  1. Honungen ska du äta rå, som den är. Vid uppsättning förstörs det som läker kroppen. Det ska vara en bra honung, gärna från en odlade nära dig, inte eldorados liksom.
    Ta en sked och är. Det har räddat mig många gånger. Gjort så varje gång jag haft förkylningskänningae senaste året, och klarat mig varje gång!! Någon som aldrig hänt förut, att jag varit frisk så länge, brukar få allt annars!
    Så ät honung och kör på med ingefäran! Ingefära är bra mot endo också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *