Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Rosa drömmar och uppdaterad garderob!

Fredag hörrni! Fasen vad härligt. Jag hoppas hoppas hoppas att solen ska vara framme hela helgen. Jag ska träna och vara ute så mycket jag bara kan med familjen. Satt och tittade på lite hemnet häromdagen, varför gör man sådant? Hittade lite av ett drömhus som skulle vara perfekt för oss! Det ligger i ett bra område också som skulle underlätta våra upptagningsproblem med skolorna. Man kan ju inte flytta bara därför men åh vad kär jag blev! Kolla HÄR visst är det väl underbart!? Nu älskar ju jag mitt hus och allt vi har gjort med det, tänk vad vi har renoverat här. På söndag ska vi färdigställa sådant som inte blivit klart. Lister och annat.

Inredning och mode är något som jag älskar, och det går ju faktiskt lite hand i hand. Fick för ett tag sen hem mina ljuslyktor som jag hade tänkt att ha i sovrummet. De blev så söta och passade jättebra.

fashion11

fashion10

Jag som alltid haft lite svårt för mässing och guld har faktiskt börjat gilla det mer och mer. Med rätt detaljer runtomkring så ger guld en varm och härlig känsla. Ni hittar ljuslyktorna HÄR! Och jag gillar när man kan blanda dyra saker med billiga saker. Prislappen talar inte alltid för vad som är finast. De här ljuslyktorna har alla råd med, sådant är bra!

fashion12

Så har jag uppdaterat garderoben med lite vårfint från mikkas.com ♥

Nu ska jag luncha med Micke och därefter sitter jag på kontoret fram till 16.00 sen är det helg!

9 reaktioner på ”Rosa drömmar och uppdaterad garderob!

  1. Man kan flytta så många gånger man vill! Min farfar och farmor flyttade jämt, alltså när dom var i livet, och dom flyttade ofta in i lite skruttiga hus och renoverade dom och sålde och ibland så flyttade dom tillbaka till ett av ”sina” gamla hus liksom en gång till!!! Hur galet och kul som helst.

    Men man kan också bo kvar. Det beror ju på vad man vill.

    Ha en trevlig fredag!

  2. Ja,det var ett fint och rymligt hus, det du tittade på. För samma pris får du knappt en tvårummare här i Stockholm! Otroligt vilken skillnad.

  3. Så fina lyktor men jag är nyfniken på vad som ligger i klädpaketet 😀
    Tack vare ditt inlägg om utomhusträning så ska jag allt ta mig till vårt utegym en dag!! Perfekt att ta med barnen så kan de göra övningar på sitt sätt 🙂

  4. Jättefina lyktor! Jag älskar rosa men har precis som dig haft svårt för guld men även jag börjar vänja mig vid det!
    Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *