Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

En kopp kärlek!

kittens20

kittens21

Ledsen för alla kattbilder som jag bombarderar er med. Men de är så fruktansvärt söta så jag måste. Vi bestämde igår att den här lilla damen ovan stannar kvar hos oss. Barnen vet inte om det ännu men jag vet att dom kommer bli överlyckliga.

EmmyLou har inte blivit bättre, tvärtom hon är sämre. Idag ska vi träffa läkaren kl 13 och förhoppningsvis så får vi en dunderkur så hon blir frisk fort. Det känns inte som om det är virus, utan något som måste behandlas. Mitt lilla hjärta ♥

Nu ska vi göra iordning oss, tittar in lite senare!

8 reaktioner på ”En kopp kärlek!

  1. Sötare än sötast. Tycker hon är en liten Edit. Hoppas EmmyLou mår bättre. Här är det nog på G med sjukstuga. Håll tummarna att min plutt slipper.

  2. Oj oj vilken söting, klart Ni behåller henne, jag skulle ha så svårt att lämna ifrån mig dessa små liv. hoppas att Ni får bra hjälp hos läkaren, så lill skruttan blir frisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *