Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Sportlovstävling med Birka Cruises!

Jag under hösten och vintern haft äran att tävla ut fina Birka kryssningar till er som läser min blogg. Jätteroligt.

Här kommer den näst sista tävlingen, den vill ni inte missa!

En perfekt utflykt för familjen på sportlovet att åka på Birka Cruises. Nyhet nu också är att till sportlovet dyker Biankas nya kompisar Skeppsråttorna upp ombord. Tillsammans med Bianka hittar de på en massa skoj och bjuder på aktiviteter och underhållning för både stora och små. Tanken är mer aktiviteter och tid tillsammans för hela familjen, att alla ska kunna umgås och ha roligt tillsammans. Här står mera om aktiviteterna med Bianka och Skeppsråttorna. Bianka och Skeppråttorna finns ombord mellan den 28/2 och den 3/3. Men redan 24/2 smygstartar Birka Cruises sportlovet med Daniel & Yankho och den 25/2 med Tobbe Trollkarl!

Roligt att berätta är också att de gjort en jättemakeover – Terrassen by Birka! Både vinterträdgård som fungerar som ett vardagsrum vissa tider och som en sol- och badoas med lite Medelhavskänsla andra tider. På loven är det öppet för familjebad både på ut- och hemresan! Terrassen ligger på däck 10 och där finns sol och bad, bastu, pool (1,20-1,80 cm djup), jacuzzi, barer och solstolar. Och där är det alltid sommar och 27 grader varmt!

_MG_3902.t55e7db83.m800.x93e60d04

Det enda ni behöver svara på är vad Biankas nya kompisar heter!

Ett förstapris: 

Kryssning för upp till fyra personer med boende i Seaview Komfort inkl frukost och middag (kryssningsmeny eller smörgåsbord) och anslutningsbuss från ett 80-tal orter.

Totalt värde upp till 3 600:-.

Två andrapriser: 

Kryssning för upp till fyra personer med boende i Seaview Komfort.

Totalt värde upp till 1 200:-.

För att tävla och svara på frågan så klickar ni HÄR!

Det här vill ni inte missa, lycka till ♥

Kram / Madeleine

10 reaktioner på ”Sportlovstävling med Birka Cruises!

  1. Hej
    Biankas nya kompisar heter SKEPPSRÅTTORNA. Kul att vinna, Agnes-Cecilia min dotter är livrädd för båtar, tror hon hade kunnat hjälpas av kompisarna på båten!
    /Linda

  2. Biankas nya kompisar heter skeppsråttorna!
    Å, vad underbart det vore att åka iväg på kryssning.
    Hälsningar Susanne

  3. Skeppsråttorna heter de nya vännerna.
    Jag och mina två barn hade verkligen, verkligen behövt fly vardagen för en stund och komma iväg på ett äventyr.

  4. Skeppsråttorna heter dem. Vore kul att göra något kul hela familjen innan jag återvänder till jobbet efter att ha varit mammaledig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *