Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Jul igen igen med Just D!

Det ljuva nittiotalet. Kommer ni ihåg Just D? Ni som är lite yngre kanske inte gör det men jag är helt säker på att ni har hört deras jullåt jul igen! Den spelas fortfarande under jultider. Det tog tjugo år och nu har de gjort det igen, deras nya jullåt jul igen igen är asgrym! Som en gammal hipp hopp brud så gillar jag det, dessa gubbar är fett coola!

justd

Barnen skrattar åt mig när jag sjunger med, mina moves kanske inte är helt slipade men fasen vad grym jag har varit. Mamma vad är trillingnöt? Det blev sådant himla hallå efter att den togs bort förra året. Jag tycker är roligt att Just D får med det i texten haha. Nej jag led inget nämnvärt av det, jag äter inte nötter överhuvudtaget men andra i min omgivning gjorde det. Traditioner är mysigt och vi har alltid en Alladin ask hemma under jul, eller nja typ tio kanske.

Tillsammans med Alladin så puffar jag gärna Just D´s nya musikvideo titta på den här nedan eller klicka in på länken HÄR! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *