Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Rör på dig med ditt barn och Pampers!

När jag var på Pampers event häromdagen så berättade jag i tidigare inlägg att Lofsan var där. Hon har tagit fram ett rörelseprogram för barn och föräldrar. Barn gillar att röra på sig och föräldrar borde röra på sig mera. Det finns inga ursäkter  för att man inte skulle hinna. Tro mig jag har NIO barn och hinner att röra på mig. När jag började läsa till PT så hade jag sju barn och då gick jag in för det mer än vad jag gör nu eftersom jag är begränsad av min endo. Men det gick alldeles utmärkt. Jag behövde inte lägga flera tusen på gymkort och en andra massa dyr utrustning. Det finns många bra knep och metoder som fungerar minst lika bra utan att det ska kosta skjortan.

Så här såg det ut när mina tvillingar var ett år, starkaste mamman i världen!

SAMSUNG

Och barnen tycker det är jätteroligt!

Det var ungefär exakt det här som Lofsan visade oss på eventet. Viktigt att barnen kan röra på sig bekvämt och att blöjorna är stretchiga, och självklart utan att bli avbrutna av blöt blöja. Pampers nya blöja klarar detta galant!

Pampers151030_0150

Pampers151030_0291

Testa att röra på er med era barn vetja, tuffare än man tror och framförallt så får man en rolig kvalitetstid med varandra 🙂

Vill du ta del av hela rörelseprogrammets sex övningar kan du göra det här!

Kram / Madeleine

En reaktion på ”Rör på dig med ditt barn och Pampers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *