Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Adams enda önskan!

Idag fyller vår lille Karl Adam Mikael Helmer 7 år. Som han har väntat på den här dagen. Inte för att han direkt fyller år utan för att han har önskat sig en lite annorlunda present i år.

Adam har nämligen önskat sig att få ta ut sin tjej på en romantisk middag. Han har planerat allt in i minsta detalj. Det måste vara mat som Leia tycker om, han ska ha fluga på sig och han ska köpa en bukett med blommor.

Man kan ju inte göra annat än att uppfylla charmörens önskan. Det var bara det han önskade sig i födelsedagspresent, fick han det så var han nöjd.

Som alltid när någon fyller år hemma hos oss så ställde vi till med tårtfrukost. Colin var först upp imorse, han tog på sig rollen som ledare. Den gör så, och den gör så och sen så var vi i fas. Han hann t.o.m att fixa håret innan Adam kom ner för trappan.

adamkalas1

adamkalas2

adamkalas3

adamkalas4

adamkalas5

Mitt upp i allt så glömde vi bort klockan lite så in med fem sockerchockade ungar i bilen och iväg till dagis och skolan.

Snart kommer världens bästa mormor och morfar på kalas och då blir det ännu mera tårta och socker 🙂

Hoppas ni får en fin fredag! / Madeleine

9 reaktioner på ”Adams enda önskan!

    1. Men vilken onödig kommentar alltså. Många av dagens barn får i sig lite extra socker vid speciella dagar. Det handlar om mängden och att inte ge varje dag.

  1. Men vilken gullig och fin önskan. Där har vi EB osjälvisk kille. Vilken fin grabb ni har och jag är säker på att de andra barnen är precis lika fina och omtänksamma. Jag önskar att jag själv kunde få fler barn men just nu är jag lycklig över den underbara lilla kille som jag har välsignats med. Ni gör ett kanon jobb och jag älskar din blogg

  2. Barnens farmor och farfar finns dom inte med i bilden längre? Hör aldrig talas om dom längre. Hoppas för övrigt att ni hade en toppendag .

  3. Grattis Adam !! Härlig födelsedags tårta på morgonen när man fyller år! Det är din dag du bestämmer. Så gulligt att bjuda sin tjej på fest ute. Kram !!

  4. De klart de ska ha tårta när någon fyller år! Socker är inte bra men de kanske inte äter tårta varje dag. Kram till dig Madde och din fina familj

  5. Jo Karin själv klar så bjuder Madde sin barn på tårta varje dag gör inte du det?. Grattis till Adam på 7 årsdagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *