Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Tänk om folk kunde börja bry sig lite mera om sig själva och SKITA I ANDRA!

Idag har vi blivit superfashionsnygga hela bunten! Vi har lekt frisör och fixat nya frisyrer. Engla-Freja hittade sprayfärger i  en låda och alla barnen vill minsann ha. Charlie blev överlycklig, han hittade sin favoritfärg.

rosa2

rosa6

rosa3

Coola killar diggar rosa och lyssnar på hårdrock! Och använder nagellack…

rosa5

rosa4

Tuva-Li ville också ha rosa hår och när man är fin i håret så måste man byta om till klänning faktiskt. Men det spelar absolut ingen roll om klänningen är skrynklig. Gullunge.

rosa1

Trist att vädret är så dåligt, jag tycker jag läser överallt ”håll ut snart är värmen tillbaka” men jag tvivlar. Men det skulle vara roligt om det kunde komma några soliga och varma dagar till innan hösten kommer. Barnen börjar på dagis på måndag igen, herregud vart tog den här sommaren vägen egentligen? Jag tycker det har gått väldigt fort trots övervägande tråkväder.

I helgen har jag och Micke tagit oss varsin utekväll. Micke var ute i fredags och jag i lördags. Vi hade båda två jättetrevligt, skönt att få en avbrott i vardagen. Men man kan ju förundras över hur en del funkar alltså. Ja vi har varit med på teve och delat med oss av mycket av vårt liv, men att folk kan lägga sin tid på att lägga sig i vårt förhållande är ju bara tragiskt och ganska sjukt!!! Hade det inte varit för att vi faktiskt blivit ”kända” så hade inte folk brytt sig lika mycket.  Hur kan folk ens ta sig frihet att gå fram till en annan människa och börja pratat om vårt förhållande? Tänk om folk istället kunde bry sig mera om sig själva och skita i andra. Oavsett vad så har inte någon annan med oss att göra, eller har vi blivit någon slags offentlighet som alla får prata om hur som helst? Eller är det kanske att vi bor i en liten stad, en stad som inte har något bättre för sig än att spekulera i hur andra har det?! Det är ju värre en se och hör! Men jag känner mig verkligen speciell, tack för att jag finns i era tankar.

Men så ska jag säga att det finns helt otroligt fina människor därute som kommer fram och pratar, och det är roligt!

Nu ska vi grilla och bara mysa lite…

grill1

Ta hand om er ♥

7 reaktioner på ”Tänk om folk kunde börja bry sig lite mera om sig själva och SKITA I ANDRA!

  1. Fast då kom de ju ändå fram och frågade och inte lämnade en anonym spydig kommentar…? Du väljer ju själv om du vill svara eller inte eller hur.

    1. Åh vad roligt! Sminksalong är ju alltid lika spännande, ena gången ser man ut som en tvättbjörn och andra gången en dalmatiner 😀

      Ta hand om er också!

  2. Jag tror att en del av dina läsare skulle behöva lyssna på Kjell Enhagers sommarprogram. :-)).
    Ha det fortsatt skönt du duktiga fotograf och din fina familj.
    /Lena

  3. När spriten går in går vettet ut… Antar att samma person inte hade kommit fram till dig med samma åsikter i ICA-kön?

  4. Du är ju en väldigt intelligent tjej och förstår säkert att delar man med sig av sitt liv så skapar man samtidigt en sorts följetång som gör oss vanliga dödliga intresserade. Inte för att jag själv skulle nedlåta mig till det, men alla har vi ju olika förutsättningar/livsperspektiv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *