Familjen består av mig, mamma Madeleine 34 år, som driver en av Sveriges absolut största, mest besökta mammabloggar. I mitt liv finns också pappa Micke 38 år, Victor 18år, Oliver 16 år, William 12 år, Engla-Freja 9 år, Adam 8 år samt tvillingarna Charlie, Colin 6 år och Tuva-Li 4 år och EmmyLou snart 2 år. Hundarna Devil och Buster samt ragdollkatterna Trasan och Elsa. Här kan ni följa mitt liv fullt med toppar och dalar. Alla barnen, min vardag & fest. På den här bloggen hittar du mamman som alltid har många bollar i luften.

Igår träffade jag på kärleken igen ♥

Hej fina ni, hur har ni det? Ledsen för glesa uppdateringar. Det är ju även lite semester för mig såhär års. Skönt att bara koppla bort allt jobb för en liten stund, när man kan vill jag påpeka. Jag har mitt jobb med mig hela tiden. Jag hade tänkt att faktiskt stänga av mejlen under ett par veckor nu men jag kan konstatera att jag misslyckades totalt, haha!

Hade en lång pratstund med min fina vän My idag, även hon har samma problem. Egenföretagare och bloggare dvs dålig kombo. Men kanske är det så vissa tycker om att jobba, driva framåt och jobba järnet. Jag älskar det! Jag är så stolt över My, den dagen den tjejen ger ut sin självbiografi så kommer ni fatta. Superpower girl! Vi har på något sätt fast vi inte levt likadant gått igenom olika kriser och fått lära oss att bli vuxna och ta ansvar väldigt tidigt i livet. Det kanske är därför vi båda på något sätt är som två gamla damer, äldre än vad vi är. Ha. Ha. Men ändå ganska unga och snygga kan vi väl säga!? Med ödmjukhet och humor så kommer man långt.

Igår träffade jag på kärleken igen ♥

Jag fotograferade Sanna och Johnny som firade bröllopsdag. Hon ville överaska sin man med en kärleksfotografering, så efter deras middag nere i hamnen så mötte jag upp ett fnissigt par som kom och gick hand i hand. Jag fick ett sms en stund innan jag var på väg ner att de kanske tagit ett eller två glas för mycket av champagnen. Men det är klart man ska få göra det på sin bröllopsdag. Fotograferingen blev liiite fnissigare än vad jag är van vid annars, men vi hade sååå roligt!

sannajohnny2

sannajohnny9

sannajohnny14

sannajohnny8

sannajohnny18

sannajohnny10

sannajohnny11

sannajohnny1

sannajohnny4

sannajohnny12

sannajohnny3

sannajohnny13

sannajohnny15

Tänk vad härligt det är när det känns såhär rätt! När alla pusselbitar faller på plats, det är liksom magiskt. Och vad underbart det är när man verkligen ser ett par stråla av lycka precis som Sanna och Johnny.

17 reaktioner på ”Igår träffade jag på kärleken igen ♥

  1. Hej 🙂
    Vilka fantastiska bilder!!!!!
    Skulle SUPERDUPER GÄRNA vilja boka dig för en fotografering!
    Hur gör jag?

    Kram Iwona <3

  2. Riktigt fina bilder, älskar de två sista. Så fint ljus på något sätt. Blir riktigt sugen på att börja fota.

  3. Jättefina bilder. Jag undrar en sak: hur kan du vara stolt över en vän? Det där är en konstig grej, kan man inte säga att man är stolt över att få vara någons vän istället? Stolt kan man vara över det man åstadkommit, inget annat.

  4. Hej! Jag undrar om du har någon mejl så jag kan komma i kontakt med dig. Har några frågor angående er superfina tapetsering i sovrummet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *